Ale -17%
Asiakkaan kuva

Vedenkirkaste alumiinisulfaatti 1 kg, Benamin

Flokkausaine uima-altaille

Helposti annosteltava jauhe samean veden muuttamiseksi taas kirkkaaksi. Lue lisää >>

Säästä 2 €

11,90
TARJOUS 9,90
7,98€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 37305

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Ulkoporealtaan hoitoaineet ja -tarvikkeet

Benamin poolflock alumiinisulfaatti vedenkirkaste 1kg

Sameaksi muuttunut uima-altaan tai ulkoporealtaan vesi voidaan kirkastaa alumiinisulfaatin avulla. Sameus johtuu yleensä ilman hiukkasista ja puutteellisesta suodatuksesta sekä bakteerien ja levien muodostumisesta mikäli vettä ei ole käsitelty oikeaoppisesti. Myös veteen liuennut kalkki tekee vedestä maitomaisempaa ja harmaampaa. Saostumisen aiheuttavat hiukkaset ovat niin pieniä ettei niitä saa suodattamalla pois. Benamin poolflock suurentaa ja yhdistää hiukkasia jolloin ne voidaan puhdistaa altaasta.

Käyttöohje:

Uima-allasveden pH-arvon on oltava aina 7,2 – 7,4. Lisää pintaventtiilin kautta hitaasti 200 ml saostusai-netta 10 m3:ä allasvettä kohden. Anna kiertopumpun käydä. Sulje tämän jälkeen suodatin noin 15 minuutiksi. Suodata vettä tämän jälkeen niin kauan, kunnes sameat kohdat ovat hävinneet tai kunnes suodatin on huuhdeltava vastavirtahuuhtelulla.

Toista toimenpide jokaisen vastavirtahuuhtelun jälkeen jälkeen, kunnes vesi on täysin kirkasta. Tätä menetelmää suositellaan vain uima-altaisiin, joissa on käytössä hiekkasuodatin, sillä patruunasuodatin tukkeutuu liian nopeasti.

Allasveden käsittelemiseksi on myös toinen tapa: Laimenna vastaava määrä saostusainetta (200 ml 10 m3:ä allasvettä kohden) pH:n säätämisen jälkeen ja jaa se tasaisesti kastelukannun avulla altaan pinnalle. Anna vaikuttaa muutamia tunteja, esimerkiksi yön yli. Saostusaine ja sameutta aiheuttavat hiukkaset muodostavat yhdessä sakkaa, joka painuu altaan poh-jalle. Sakka voidaan imuroida varovasti viemäriin pohjaimurin avulla.

Syksyn ALE on täällä - katso tuotteet!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


  Sari S. 02.08.2021

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä