Ilmainen toimitus!

Vuodonkorjausaine, Steel Seal

Steel Seal kannentiivisteen korjausneste / vuodonkorjausneste

Steel Seal on helppo ja tehokas tee-se-itse ratkaisu kannentiivisteen korjaamiseen.
Korjausnesteen toiminta perustuu lämpökemialliseen reaktioon, Steel Seal muodostaa nimensä mukaisesti teräksenvahvan tiivisteen, joka korjaa vuodon pysyvästi.
Steel Seal on yhteensopiva kaikentyyppisten vesijäähdytteisten ajoneuvojen ja moottore… Lue lisää >>

69,90 56,37€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: STEELSEAL

EAN-koodi: 5053406001114

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Pakkauskoko: 0.473 L

Vertailuhinta: 147.78 € / L

Steel Seal kannentiivisteen korjausneste / vuodonkorjausneste

Steel Seal on helppo ja tehokas tee-se-itse ratkaisu kannentiivisteen korjaamiseen.
Korjausnesteen toiminta perustuu lämpökemialliseen reaktioon, Steel Seal muodostaa nimensä mukaisesti teräksenvahvan tiivisteen, joka korjaa vuodon pysyvästi.
Steel Seal on yhteensopiva kaikentyyppisten vesijäähdytteisten ajoneuvojen ja moottoreiden kanssa, niissä käytettävästä polttoaineesta riippumatta. Steel Sealia voidaan käyttää kaikkien perinteisten jäähdytysnesteiden kanssa.

Steel Seal kaadetaan jäähdytysjärjestelmään ja sen avulla voidaan korjata esimerkiksi palanut kannentiiviste, vääntynyt sylinterin kansi tai murtunut sylinterin lohko sekä kaikentyyppiset kannentiivistevauriot. Steal Seal korjaa kuitenkin ainoastaan jäähdytyspuolen kansivaurioita, mikäli moottori ei käynnisty tai pysy käynnissä ei korjaus Steel Sealin avulla onnistu.

Steel Seal ei välttämättä pysty korjaamaan kaikkia kannentiivisteitä, sillä joissain tapauksissa vaurio sattaa yksinkertaisesti olla liian suuri. Mutta riittävän ajoissa todettuihin vaurioihin, ei Steel Sealia parempaa tuotetta markkinoilta löydy.
Steel Sealiin luotetaan jopa niin paljon, että sille annetaan rahat takaisin-takuu!
Jos jostain syystä korjaus Steel Sealin avulla ei onnistu, toimita meille kuitti ostosta ja todiste kansivauriosta niin saat rahasi takaisin.
Lisätietoa tuotteesta sekä tarkemmat ohjeet löytyvät Steel Sealin verkkosivulta.

Alle 2.0 litran moottoriin tarvitaan yksi pullo Steel Sealiä. 2.0 – 4.0 litran moottoriin tarvitaan kaksi pulloa ja yli 4.0 litran moottoriin tarvitaan kolme pulloa Steel Sealia.
Huom: käytä aina oikea määrä Steal Sealia vian korjaukseen, jotta mahdolliset takuuehdot täyttyisivät! Takuu korvaa tarvittaessa kaikki käytetyt pullot.

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Jyrki Soini

  02.10.2019

Toyota dieselin testiajo on suoritettu. Vuotoa ei ole havaittavissa. Steel Seal näyttää toimivan. Olen tyytyväinen. Suosittelen.

  Jyrki S.

  22.09.2019

Kyseessä on Toyotan dieselmoottori. Korjaamon mukaan vettä vuosi kannentiivisteen kautta ulos. Moottorin ollessa kylmä kaadoin tarvittavan määrän Steel Sealia paisuntasäiliöön. Käytin moottoria ohjeen mukaan. Auto ei tiputtanut alle käynnin aikana. Nyt auto on "jäähyllä". Lähiaikoina tulen suorittamaan testiajon. Sitten olen viisaampi.

  Yrjö R.

  09.04.2019

Toimii niinkuin lupaakin ,ainakin minun autossani.Häiriöt poistuivat ja auto toimii moitteetta,säästyin kalliilta kansiremontilta.Hyvä tuote ,en itsekään oikein ollut varma asiasta mutta ajattelin että ei paljon pieleen mene vaikkei toimisikaan.Ihmeitten aika ei ole ohi auto korjautui ihan hyväksi ja helpolla työllä.Huom.jos moottorin tilavuus on 2 litraa niin pitää laittaa kaksi pullollista korjausainetta.Mitään onkelmaa ei tullut myöskään auton jäähdytyksen suhteen.Lämppärin kenno ei tukkeutunut ja auto lämpiää sisätiloilttan hyvin.

  Ford-kuski

  19.08.2018

Ikävä kyllä aine ei auttanut minun tapauksessa, mutta olikin mahdollisesti sikäli "vaikea" tapaus, että kyseessä kaksipyttyinen diesel joka ei siksi ollenkaan käy jos toisesta pytystä sulkee ruiskutuksen.
Harmi, koska kannen purkaminen & kasaaminen on melkoinen sirkus tässä koneessa.

  Veli H.

  14.08.2018

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Muut kemikaalit

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä