Asiakaspalvelu

 

Virtasenkauppa.fi yritysesittely

(Virtasen Moottori Oy)

 

 

Olemme vuosikymmenten kokemuksen ja kattavan ammattitaidon eri aloilta omaava suomalainen perheyritys. Jokapäiväiset asiakkaamme koostuvat sekä yksittäisistä henkilöistä, mutta myös mm. autoliikkeistä, -korjaamoista, maatiloista ja teollisuusalan yrityksistä. Maahantuomme itse suuren osan tuotteistamme, kuten traktorin varaosat.

 

Tarinamme alkoi yli 70 vuotta sitten, kun Virtasen veljekset perustivat autokorjaamon, joka myöhemmin muuttui moottorikoneistamoksi. Laajensimme 60-luvulla varaosamyyntiin ja vuosikymmenten saatossa tarjontamme on kasvanut kymmeniin tuhansiin yksittäisiin tuotteisiin, nyt löydät valikoimastamme mitä tahansa kananhaudontamunista työvaatteisiin ja painepesureihin. Kauttamme saat tilattua yli 3 miljoonaan tuotteen valikoiman.

 

Periaatteemme on tarjota asiakkaalle yksi sijainti, josta löytää kaikki tarvittava talouden pyörittämiseen, oli tarpeessa sitten talvikaudeksi lumilinko tai auton sisätilalämmitin, tai kesälle puutarhatarvikkeet ja rullat venetraileriin. Lippulaivamme, Virtasenkauppa.fi, on alan johtavia yrityksiä jonka 2.500 m² omasta varastosta löytyy n. 27.000 eri tuotetta joka lähtöön. Tule vaikka katsomaan myymäläämme Salossa!

 

Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa ja siksi pyrimmekin palvelemaan heitä mitä edullisimmin ja nopeimmin keinoin kuin mahdollista. Panostamme asiakaspalveluun valtavasti ja kehitämme palveluamme toistuvasti, jotta Sinä näet aina syyn tulla takaisin asioimaan kanssamme.

 

 

Virtasenkaupan eli Virtasen Moottori Oy:n 60-vuotishistoriikki

 

Voit tutustua paremmin yrityksemme pitkään historiaan lukemalla 60-vuotisen taipaleemme johdosta tehdyn historiikki-kirjan. Lue tästä.

 

Virtasen Moottori Oy (Virtasenkauppa.fi) 60v historiikki-kirjan kansisivu

 

Meille on helppo löytää

 

Moottoritietä (E18) ajaessasi, käänny Salon liittymästä kohti Salon keskustaa. Aja suoraan n. 3 km ja näet meidän suuren kattomainoksen jo kaukaa ennen liikennevaloja. Olemme entisen ykköstien eli nykyisen 110-tien vieressä. Aja ensimmäiset valot suoraan ja toisista vasemmalle ja olet pihallamme.

 

 

Kauppakeskuksen muut palvelut

 

Kauppakeskuksessamme voit samalla hoitaa niin uusien avaimien teettämisen, kenkien korjauksen, ostaa Mustille murkinaa sekä shoppailla herkkulahjoja sillä liiketilassa sijaitsee meidän lisäksemme mm. Suutari-Pekka, Herkku ja Lahja Murena, Gigantti sekä eläintarvikeliike Voimaeläin.

 

Ota meihin yhteyttä

 

Klikkaa itsesi yhteystietoihin ja soita, mailaa sekä tule käymään myymälässämme!