2 kpl erikoispitkiä peittoja, HappyToes 🙂

Pitkät unet pitkille ihmisille

Pitkän ihmisen halutuin lahja on riittävän pitkä peitto, tavallinen peitto kun ei ylety jalkojen yli. HappyToes peitto on Leijonan luolasta tuttu innovaatio, joka on suunniteltu tekemään pitkien ihmisten nukkumisesta entistä miellyttävämpää. Lue lisää >>

Säästä
179 €

179
norm. 358
144,35 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Olitpa pitkä tai tavallisen kokoinen peittorohmu, hengittävä ja riittoisa extra pitkä peitto pitää sinut sopivan lämpöisenä ympäri vuoden. Ei enää kylmiä varpaita!

Peitto on täydellinen lahja itselle, rakkaalle, isälle, äidille, veljelle, siskolle, valmistuvalle, hääparille tai omaan kotiin muuttavalle nuorelle. Vihdoin voit pedata sängyn kuin sisustuslehdissä ja paremminkin, sillä peitto ei todellakaan lopu kesken!

Täkki on kokoa 150 x 240 cm. Peiton täyte on laadukasta polytesterikuitua ja keinokuitukankaalla on Oeko-Tex® Standard 100 Class 1-luokitus. Peiton valmistusmaa on Viro.

Peitto on paksuudeltaan 300 g/m2 ja kokonaispainoltaan 1,9 kg. Tämä peitto pitää vilukissankin tassut lämpiminä. Peiton alla ei tarvitse hikoilla, koska erikoiskuitu hengittää erinomaisesti ja sopii näin ollen kaiken tyylisille uinujille.

Kankaassa käytetyt materiaalit: 52 % polyesteriä, 48 % puuvillaa. Täyte 100% polyesteriä.

Muista myös erikoispitkä pussilakanasetti!

(Ei sisälly peiton toimitukseen)

Lisätietoa tuotteesta täältä: Peitto - HappyToes.shop

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

Viimeeksi selaamasi tuotteet