Piha ja puutarha ūüôā

Suosituimmat tuotteet juuri nyt

Uusimmat tuotteet

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Puutarhan työkalut ovat välttämättömiä kaikille, jotka haluavat pitää pihansa siistinä ja viihtyisänä. Puutarhanhoito on hauskaa ja rentouttavaa harrastusta, mutta se vaatii myös oikeanlaisia välineitä erilaisiin töihin. Verkkokaupasta löydät laajan valikoiman puutarhan työkaluja edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella.


Verkkokaupan puutarhan työkalut -tuotekategoria sisältää monipuolisen valikoiman erilaisia välineitä puutarhanhoitoon. Voit tilata verkkokaupasta esimerkiksi seuraavia tuotteita: • Puunhalkaisukoneet: Puunhalkaisukoneet ovat tehokkaita ja turvallisia laitteita polttopuiden tekoon. Verkkokaupasta löydät eri tehoisia ja kokoisia puunhalkaisukoneita sekä tarvikkeita niiden käyttöön.

 • Oksasilppurit: Oksasilppurit ovat käteviä apuvälineitä oksien ja risujen pienentämiseen kompostoitavaksi tai hävitettäväksi. Verkkokaupasta löydät sähköisiä ja bensiinikäyttöisiä oksasilppureita sekä teriä ja varaosia niille.

 • Metsurin työkalut: Metsurin työkalut ovat tarkoitettuja ammattimaiseen tai harrastajametsuriin liittyviin töihin. Verkkokaupasta löydät esimerkiksi kirveet, sahat, veitset, teroittimet ja suojavarusteet metsurin työkaluiksi.

 • Ruohonleikkurit: Ruohonleikkurit ovat yksi tärkeimmistä puutarhan työkaluista nurmikon leikkaamiseen. Verkkokaupasta löydät eri mallisia ruohonleikkureita sähköllä, bensiinillä tai akulla toimivina sekä tarvikkeita niiden huoltoon ja säilytykseen.

 • Vesijärjestelmät: Vesijärjestelmät ovat hyödyllisiä puutarhan kasteluun ja viilentämiseen kesällä. Verkkokaupasta löydät esimerkiksi letkuja, suuttimia, sadettimia, pumppuja ja säiliöitä vesijärjestelmien rakentamiseen.

 • Jyrsimet ovat tehokkaita laitteita maanmuokkaukseen. Niillä voi kääntää ja murentaa maata esimerkiksi kasvimaalla tai kukkapenkissä. Jyrsimissä on erilaisia teriä ja vaihteita eri syvyyksille ja leveyksille.

 • Lehti-imurit ovat laitteita, jotka imevät lehdet ja pienet roskat puutarhasta tai pihalta. Ne voivat myös silputa lehdet pienemmiksi ja kerätä ne säiliöön tai puhallettaa ne haluttuun paikkaan.

 • Lehtipuhaltimet ovat laitteita, jotka puhaltavat ilmavirran avulla lehdet ja muut kevyet roskat pois nurmikolta, terassilta tai muilta pinnoilta. Ne voivat olla joko sähkö- tai bensiinikäyttöisiä.

 • Irtomoottorit ovat moottoreita, joita voi kiinnittää erilaisiin puutarhan työvälineisiin kuten trimmereihin, pensasleikkureihin tai oksasilppureihin. Ne mahdollistavat monipuolisen käytön yhdellä moottorilla.

 • Trimmerit ovat laitteita, joilla voi siistiä ruohoa ja reunoja paikoissa, joihin ruohonleikkuri ei yllä. Trimmerissä on siimakela, joka pyörii nopeasti ja leikkaa ruohon. Trimmerit voivat olla sähkö-, bensiini- tai akkukäyttöisiä.

 • Raivaussahat ovat laitteita, joilla voi raivata tiheää kasvillisuutta ja pieniä puita. Raivaussahassa on terälevy tai siimakela, joka pyörii nopeasti ja katkoo oksia ja varpuja. Raivaussahat voivat olla sähkö-, bensiini- tai akkukäyttöisiä.