Pressutalli, pressuhalli, pressukatos, konesuoja, moniin tarpesiin kattavasta valikoimasta 🙂

Olipa pressukatos tarpeesi ajateltu auton, koneen tai vaikka polttopuiden säilytykseen, kattavasta pressutallivalikoimas...Näytä kaikki
tamme varmasti löytyy sinulle sopiva malli. Katokset ovat helppoja kasata ja purkaa. Ne pakkautuvat myös tarvittaessa kompaktiin tilaan mikäli talli tai katos pitää siirtää.

Rajaa tuotteita alapuolen valikosta tarpeitasi vastaavat määritteet. Muistathan, mikäli et ole aivan varma pressutalli tarpeestasi, voit ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme.

Pressutalli, autokatos, pressukatos


Pressutalli suojaa autosi märkyydeltä, lialta ja vaihtelevilta säiltä.

Hanki pressutalli autosi tai vaikkapa veneesi, matkailuautosi, asuntovaunusi tai työkoneen suojaksi. Pressutallin voi pystyttää omaan pihaan ilman erikoislupia.

Valitse tarkoitukseesi sopiva pressutalli valikoimistamme!Jos sinulla ei ole autotallia - tai autotallissa ei ole tilaa - hanki pihaasi pressutalli: se suojaa auton kylmyydeltä ja sateelta. Piha näyttää siistimmältä, kun harrastus- tai korjausprojektit tai kausikulkuneuvot on sijoitettu pressukatoksen suojiin.

Omaan pihaan pressutallin voi yleensä pystyttää ilman erityislupia. Pressutallien ja väliaikaisten autokatosten valintaan vaikuttaa käyttötarkoitus ja sen myötä pressutallin materiaalit ja mitat.

Pressutallin valintaan vaikuttavia seikkoja


Mihin käytät pressutallia – ja kuinka kauan: valitse pressutalli käyttötarkoituksen mukaan. Pressutalli suojaa säiden vaihteluilta, mutta myrskyn uhatessa tai muuten ankarissa oloissa pressutalli on syytä purkaa. Noudata valmistajan ohjeita.

Suojattavan auton tai koneen koko ja muu tilantarve vaikuttaa pressutallin valintaan: kuinka iso oviaukon tulee olla, miten korkean ja/tai leveän tallin tarvitset? Mitä kaikkea talliin pitäisi saada mahtumaan?

Pressutalleja ja konesuojia on monen kokoisia, joten valikoimista löytyy sopiva suoja niin henkilöautoille, asuntovaunuille, traktoreille ja muille isommille koneille. Pienimmät tallit ovat 15-30 m², isoimmat konesuojat – ns. kaluston sääsuojat - jopa sataneliöisiä.

Sääolot ovat yksi valintaan vaikuttavista tekijöistä: Pohjois-Suomen säihin pitää valita tukevampi pressutallimalli, joka kestää lumisateet ja pohjoiset olot. Mitä rankemmat sääolot, sitä tiheämpi pressu: pressujen tiheydet vaihtelevat 200 g/m² - 900 g/m²; yleisimmin käytetään pressuja, joiden tiheys on 500 g/m². Tarkista myös pakkasenkestävyys.

Miksi pressutalli kannattaisi hankkia?


Pressutallia ei tarvita ainoastaan auton suojaukseen talvisilta säiltä, pakkaselta ja lumelta, vaan se suojaa myös syksyn lehdiltä ja roskilta sekä auringonpaahteelta kesällä. Autoteltta suojaa autoa vedeltä, lumelta ja lialta, UV-säteilyltä ja tuulelta, puista putoavilta oksilta ja kävyiltä – ja siitepölyltä. Auton jälleenmyyntiarvo säilyy suojattuna paremmin.

Jos siis autotallia ei ole – tai se on täynnä – hanki pressukatos autosi suojaksi. Samalla saat lisää säilytystilaa työkoneille, työkaluille ja vaikkapa urheiluvälineille ja-varusteille. Pressukatoksen pystytys omaan pihaan onnistuu ilman erillistä rakennuslupaa.

Pressutallit sopivat siis mainiosti väliaikaiseen säilytykseen. Jos sääolot muuttuvat ankariksi, talli pitää purkaa, jotta vältytään henkilö- tai omaisuusvahingoilta. Varsinkin edullisempien pressutallien rakenne ja materiaalit on valittu vain väliaikaiseen käyttöön sopiviksi.

Yleisohje pressutallin pystyttämiseen


Lue ohjeet huolellisesti ennen kuin aloitat kokoamisen!

Levitä osat maahan
Kokoa ensin katto maassa
Kokoa seuraavaksi tallin jalat
Yhdistä tallin jalat kattoon
Tarkista rungon mitat
Ankkuroi runko maahan
Kiinnitä pressu paikoilleen


Pressukatokset ja konesuojat hankit näppärästi verkkokaupastamme: tilaa netistä – toimitus valitsemallasi tavalla.


Pressukatokset, autotallit ja konesuojat, autotarvikkeet, työkalut ja -koneet ostat helposti, edullisesti ja nopeasti verkkokaupasta!

Monta hyvää syytä tilata netistä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: kemikaalit, pientarvikkeet ja työkalut töihin, kotiin ja puutarhaan sekä paljon muuta kätevästi netistä.