Akkuhöylä 18 V, Jonköping ūüôā

  • Toimii Makita ja Jonk√∂ping akuilla
  • Helppo h√∂yl√§yssyvyyden s√§√§t√∂
  • Mukana erillinen reunaohjain

Tehoa ja helppoutta höyläämiseen akkukäyttöisellä Jonköpingillä! Makita ja Jonköping akuilla toimivassa koneessa on 82 mm höyläysleveys ja kätevä rungon päällä sijaitseva syvyyssäätö 0-2 mm. Laite myydään runkoversiona ilman akkua ja laturia. Lue lisää >>

Säästä
10 ‚ā¨

69,90
norm. 79,90
56,37 alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Akkuhöylä tehokkaaseen höyläämiseen ilman tiellä olevia sähköjohtoja. 15000 kierrosta minuutissa toimittava moottori takaa hyvän höyläysjäljen työstökohteesta riippumatta ja koneen päällä olevasta säätönupista syvyys saadaan juuri haluttuun kohtaan. 82 mm leveä kara käynnistyy liipaisimesta vain turvakytkimen painallukselta, joten vaaratilanteita vahinkokäynnistimistä ei tule.

Höyläys on tarkkaa ja vakaata hommaa, joten hyvä ote työkalusta on erityisen tärkeää. Tästä syystä erityisesti kahvojen pinnoitteeseen ja muotoiluun on panostettu suunnitteluvaiheessa, ja kyllähän höylä istuukin erinomaisesti käteen! Pakkauksessa on mukana myös erillinen reunaohjain, joka auttaa pitämään höylää samassa asennossa työstettävään kappaleeseen nähden. Terät on vaihdettavissa ja irrotettavissa teroitusta varten.

Tähän laitteeseen sopii sekä Jonköping että Makita merkkiset perus 18V ja 20V akut, joten voit liittää sen helposti myös jo olemassa olevaan Makitan akkuekosysteemiin. Muista tilata mahdollisesti tarvitsemasi akut ja laturi erikseen.

Ominaisuudet:

  • Toimii Jonk√∂ping ja Makita akuilla
  • 2 ter√§inen h√∂yl√§yskara
  • Nopeus: 15.000 rpm
  • H√∂yl√§yssyvyys: 0 - 2,0 mm
  • H√∂yl√§ysleveys: 82 mm
  • HUOM: Runkoversio, akut ja laturit myyd√§√§n erikseen!

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ