Akkukotelo Smart Power, Teno ūüôā

Tätä tuotetta jäljellä alle 20 kpl.
Toimi heti!
√ó
 • K√§tev√§ akun varastason mittari
 • Valmiina my√∂s USB ja 12 V pistoke
 • Omat integroidut sulakkeet

Tukeva ja turvallinen akkukotelo erinomaisilla ominaisuuksilla. Kunnon kantokahvalla varustetussa laatikossa on kunnolliset ulkoiset akkuliitännät, perinteinen 12 V tupakansytytinpistoke sekä USB liitäntä esimerkiksi älylaitteiden lataukseen. Akun varaustason näet suoraan kannessa olevasta mittarista! Lue lisää >>

Säästä
15 ‚ā¨

64,90
norm. 79,90
52,34 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Teno Smart Power akkukotelo tarjoaa hyvän suojan ja kunnolliset liitännät vapaa-ajan akulle, esimerkiksi venekäytössä tai muissa ulkotiloissa käytössä oleville akuille. Yleisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi sähköiset perämoottorit! Fyysisen suojan lisäksi akkukotelo on turvallinen käyttäjälle, sillä kaikkien virtaulostulojen käyttö on mahdollista kantta avaamatta ja ne on suojattu sisäänrakennetuin sulakkein.

Akkukotelon kannessa on tukevat siipimutterein kiristettävät akkuliitännät, joihin voit kytkeä virtaa tarvitsevan laitteen helposti rengasliittimien avulla. Kannesta löytyy valmiina myös USB liitin sekä 12 V DC ulostulo, eli niin sanottu tupakansytytinpistoke. USB liitäntää voit hyödyntää esimerkiksi älylaitteidesi lataukseen ja DC12V pistokkeeseen sopii monet esimerkiksi veneistä ja autoista tutut lisälaitteet. Käyttöturvallisuuden varmistamiseksi, Teno Smart Power akkukoteloon on asennettu kiinteät ylikuormitussulakkeet: DC12V liitännän sulake on 10A ja akkuliitoksen 60A.

Akun varaustila voidaan tarkistaa helposti akkua irrottamatta. Kanteen integroitu testinappula näyttää yhdessä led merkkivalojen kanssa akun käytettävissä olevan varauksen 6 portaisella asteikolla.

Koteloon mahtuu suurimmillaan akku, jonka koko on 340 x 187 x 222 mm. Jos käytettävä akku on koteloon liian pieni ja sen ympärille jää tilaa, voi täytteeksi laittaa jotain eristettyä materiaalia kuten vaahtomuovia. Akun liittämistä varten sisäkannessa on valmiit rengasliittimin varustetut kaapelit. Akkukotelon pohjassa on liukumattomat kumijalat.

Ominaisuudet:

 • Integroitu akun varaustilan mittari
 • USB ulostulo: 5 V / 0.5 A
 • 12 V pistoke: 10 A ylikuormitussulake
 • 12 V ulkoiset akkuliit√§nn√§t: 60 A ylikuormitussulake
 • Kotelon suurin kantavuus: 35 kg
 • Akkukotelon sis√§mitat: 340 x 187 x 222 mm
 • Akkukotelon ulkomitat. 430 x 250 x 320 mm
 • Kotelon pohjassa liukumattoman kumijalat

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ