Ilmainen toimitus!

Akun erotin 12 V / 200 A, Defa

Jänniteohjattu erotin 12 V / 200 A

Akkulaturi kytkee automaattisesti käynnistysakun irti, jotta se ei tyhjene normaalikäytössä jännitteen laskiessa alle 13,2 V. Maavirtaan tai moottoriin kytkettäessä molemmat akut latautuvat. Ensisijaisesti Defan erotusrelettä käytetään kahden akkuryhmän erottamiseen järjestelmissä, joissa lataussähkö ei ylitä jatkuvasti 200 A. Erotusreleen avulla varmisteta… Lue lisää tuotteesta Akun erotin 12 V / 200 A, Defa

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppu

Jätä varaus. Otamme sinuun yhteyttä, kun saamme tiedon tuotteen saatavuudesta. Kirjoita ainakin puhelinnumero tai sähköposti.

Tuotekoodi: DA700596

EAN-koodi: 7042287005968

Jänniteohjattu erotin 12 V / 200 A

Akkulaturi kytkee automaattisesti käynnistysakun irti, jotta se ei tyhjene normaalikäytössä jännitteen laskiessa alle 13,2 V. Maavirtaan tai moottoriin kytkettäessä molemmat akut latautuvat. Ensisijaisesti Defan erotusrelettä käytetään kahden akkuryhmän erottamiseen järjestelmissä, joissa lataussähkö ei ylitä jatkuvasti 200 A. Erotusreleen avulla varmistetaan, että molemmat akut latautuvat eikä käynnistysakku tyhjene, vaikka sen unohtaisi kytkeä pois käytöstä. Erotusrele kytkee käynnistysakun päälle ja pois jännitetason mukaisesti. Käynnistysakku on ensisijainen akku. Erotusreleen etuna on pienempi jännitehäviö kuin käytettäessä diodia. Optimaalinen valinta myös 2-piirijärjestelmään, jolloin alkuperäiseen järjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia. Mahdollisuus kytkeä molemmat akut automaattisesti, esimerkiksi jos käynnistysakku on tyhjentynyt.

- Kaksisuuntainen 200 A akkuerotin integroidulla releellä 12 V-järjestelmään
- Valvoo sekä käyttö- että kännitysakun varaustasoa
- Varmistaa ettei käynnistysakkua käytetä turhaan
- Huolehtii molempien akkujen latautumisesta dynamon tai maavirtalaturin kautta

Tekniset tiedot:
- Tulojännite, min / max: 10 / 16 V
- Releen päällekytkentä: 13,2 V
- Releen poiskytkentä: 12,7 V
- Jatkuva relevirta: 100 / 200 A
- Virta lepotilassa: 1,8 mA
- Käyttölämpötila: -28 / +48 °C

Mitat (K x L x S): 81 x 79 x 64 mm
Paino: 0,45 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.