Ilmainen toimitus!

Akuton apukäynnistin 300 A, Ultracap

Supersankarin vakio työkalu!

Apukäynnistin joka säilyttää suorituskykynsä jopa 10 vuotta. Käynnistin omaa myös hehkutustilan dieselautojen kylmäkäynnistystä varten. Esilataus onnistuu vaikka 12 V tupakansytyttimestä tai USB:n kautta varavirtalähteestä. Lue lisää >>

norm. 141 € TARJOUS 138,90 112,02€ alv 0 %
Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: 297-UC300

EAN-koodi: 6416240956047

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Akuton Ultracap -apukäynnistin

Akuton apukäynnistin, joka ottaa virtansa esimerkiksi heikon akun jäljellä olevasta varauksesta. Akku on korvattu superkondensaattoriteknologialla, jonka ansiosta laite on täysin huoltovapaa ja jatkuvasti käyttövalmis.
Apukäynnistin on mahdollista esiladata 12 V:n tupakansytytinliitännästä tai esimerkiksi USB-liitännällä varustetusta varavirtalähteestä, jos auton akkua ei voida käyttää.
Pienikokoinen laite on helppo säilyttää ja se kulkee kätevästi vaikka autossa mukana. Apukäynnistin säilyttää suorituskykynsä samana jopa 10 vuotta ja kylmäkään lämpötila ei vaikuta sen toimintaan.
Apukäynnistimestä löytyy myös hehkutustila dieselautojen kylmäkäynnistykseen.

Leiki supersankaria, kanna tätä autossasi täyteen ladattuna ja oikean tilaisuuden tullen iske paikalle auttamaan kun jonkun onnettoman ihmisparan auto ei lähde käyntiin kaupan parkkipaikalta.

- Käynnistysvirta: 300 A
- Käyttölämpötila: -40 - +65ºC
- Käyttöikä: n. 10 000 käynnistystä
- Laitteen latausaika akusta: 100 s
- Laitteen latausaika tupakansytytinliitännästä: 100 s
- Laitteen latausaika USB-liitännästä: 25 min
- Paino: 1,4 kg

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Jukka H.

  23.03.2020

Ei kommentoitavaa vielä.

  Tom

  24.08.2018

Teho ei riittänyt c200 disel mersun käynnistämiseen täysin tyhjentyneellä akulla, mutta riitti siihen, että sai virtaa, avaimen käännettyä ja vapaalle, jotta auton pystyi siirtämään piuhojen päähän. Tilanne varmasti eri, jos akussa on vielä jotain eloa, tai ok kyse bensamoottorista. Hehkutus vie merkittävästi virtaa.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Starttiboosterit

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä