Affiliate yhteistyö

 

Ansaitse rahaa ilman riskejä!

 

Oletko kiinnostunut ansaitsemaan kotisivuillasi, blogillasi, sähköpostilistallasi tai sosiaalisen median kanavillasi markkinoimalla tuotteitamme?

Affiliate-markkinointi (affiliate marketing) tai kumppanuusmarkkinointi on tulospohjainen markkinointimuoto, jossa maksetaan palkkio toteutuneista myynneistä. Saat kauttasi tulleesta myyntisummasta 6 % itsellesi! (Esim. 500 € myynnistä 30 € jne.) Keskiostoksen suuruus kaupastamme on useita satoja euroja. Markkinointi tapahtuu ohjaamalla kävijöitä sivuillemme saamallasi omalla henkilökohtaisella linkillä.

Mikäli olet kiinnostunut esittelemään upeita tuotteita ja samalla ansaitsemaan rahaa, rekisteröidy TradeTracker.com -kumppanuusverkon käyttäjäksi. Rekisteröityminen ja käyttäminen on täysin ilmaista. Sivuston kieli on vaihdettavissa suomeksi.
 

Kuinka pääsen alkuun?

  • Hae affiliate-ohjelmaamme TradeTrackeriin kirjautumisen jälkeen.
  • Sijoita affiliate-linkki tai banneri blogiisi, kotisivuillesi tai vaikka Facebook-ryhmääsi.
  • Yritä ohjata mahdollisimman usea henkilö Virtasenkauppaan. Sitä enemmän tienaat mitä enemmän kävijäsi tekevät tilauksia!


Rekisteröidy TradeTracker.comiin tästä.

 

Tuki

Tarvitsetko tukea tai neuvoja, kuinka työskentelet parhaiten affiliate-ohjelmassa? Älä epäröi ottaa yhteyttä osoitteeseen myynti@virtasenkauppa.fi.