Hallitunkki laajasta valikoimasta 🙂

Hallitunkki – hallinostin, hallinosturi - on kätevä renkaiden vaihdossa ja se sopii käytettäväksi niin verstaalla, autot...Näytä kaikkiallissa kuin pihassakin. Laadukas tunkki pitää auton tukevasti paikallaan ja se on helppokäyttöinen. Tunkkia käytetään tasaisella alustalla, käsijarru kytkettynä.

Hallitunkki kannattaa valita ajoneuvon painon, että käyttöasteen mukaan. Nostokapasiteetin lisäksi myös tunkin minimi- ja maksimikorkeudet tulee huomioida valintaa tehdessä. Matalammalla tunkilla voidaan nostaa matalampaa autoa ja korkeammalla korkeampaa. Voit aloittaa sopivan tunkin etsimisen rajaamalla tuotteita alla olevalla valikolla esim. nostokapasiteetilla tai hinnalla.

HallitunkitHallitunkki – hallinostin, hallinosturi - on kätevä renkaitten vaihdossa ja se sopii käytettäväksi niin verstaalla, autotallissa kuin pihassakin. Laadukas tunkki pitää auton tukevasti paikallaan ja se on helppokäyttöinen. Tunkkia käytetään tasaisella alustalla, käsijarru kytkettynä.

Tunkin valintaan vaikuttaa auton paino. Nostokapasiteetin lisäksi myös tunkin minimi- ja maksimikorkeudet tulee huomioida valintaa tehdessä. Matalammalla tunkilla voidaan nostaa matalampaa autoa ja korkeammalla korkeampaa.Renkaitten vaihdossa tarvitaan hallitunkkia ja sen avulla renkaat voi vaihtaa niin verstaalla, autotallissa kuin pihassakin. Laadukas tunkki pitää auton tukevasti paikallaan ja se on helppokäyttöinen. Tunkkia käytetään tasaisella alustalla, käsijarru kytkettynä.

Tunkin valintaan vaikuttaa auton paino. Nostokapasiteetti, nostovoima, ilmoitetaan yleensä tonneina (t). Myös tunkin minimi- ja maksimikorkeudet tulee huomioida valinnassa. Matalammalla tunkilla voidaan nostaa matalampaa autoa ja korkeammalla korkeampaa.

Hallinosturi on kestävä, ja kun vaihtaa renkaat itse, säästää renkaanvaihtokustannuksissa. Hallitunkki on helppo säilyttää, sillä se mahtuu pieneen tilaan. Hallitunkin lisäksi kannattaa hankkia autoa suojaamaan kumityyny sekä tarvittavat ristikko- ja rengasavaimet sekä renkaanvaihtoon sopivat mutterinvääntimet.

Hallitunkkeja on sekä ammattikäyttöön että tavallisille autonomistajille. Kunnollinen hallinostin on hyvä, turvallinen, helppokäyttöinen ja kestävä hankinta. Nykyisissä autoissa ei tunkkia enää yleensä ole vakiovarusteena, vaan se pitää hankkia erikseen.

Henkilöauton nostoon riittää yleensä hallitunkki, jonka kapasiteetti on 1500 – 2000 kg (1,5 – 2 t). Tämänkokoinen tunkki riittää usein myös pienempien pakettiautojen nostoon. Kun valitset tunkkia, tarkista autosi paino. Tarkista myös nostokorkeus: pienimpien hallitunkkien maksiminostokorkeus on n. 35 cm, mikä onkin tavalliselle henkilöautolle riittävä. Katumaastureissa sen sijaan sekä maavara että renkaat ovat tavallista henkilöautoa suuremmat, joten hallitunkin nostokorkeuden pitää myös olla isompi. Hallitunkeilla, joiden kapasiteetti on 2000 – 3000 kg (2 – 3 t), nostokorkeus on vähintään 45 cm, joillakin jopa 50 cm. Varmista siis, että hallitunkki sopii autollesi. Autopukkien käytöllä lisäät työskentelyturvallisuutta.

Korjaamo- ja ammattikäytössä pelkkä nostoteho ei riitä vaan päivittäisessä käytössä olevilta laitteita vaaditaan enemmän. Nostokapasiteetin täytyy sopia monenlaisten ajoneuvojen kanssa työskentelyyn. Hallinostimen käyttöä nopeutetaan jalkapedaalilla. Paineilmakäyttöisten hallitunkkien ja isompien akselipukkien nostotehot riittävät vaativaankin ammattikäyttöön.


Hanki hallitunkit näppärästi verkkokaupastamme: tilaa netistä – toimitus valitsemallasi tavallaHallitunkki, hallinostin, hallinosturi – kaikki nostimet ja tunkit ja siirtoon tarvittavat laitteet helposti, edullisesti ja nopeasti verkkokaupasta!

Monta hyvää syytä tilata netistä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: työkalut, tarvikkeet, kemikaalit, koneet ja paljon muuta näppärästi netistä.