Auton sammutuspeite uudelleenkäytettävä PRO, Bridgehill 🙂

  • Tehokas ja tehokas palon leviämisen estäminen
  • Helppokäyttöinen, levitys onnistuu keneltä tahansa
  • Ympäristöystävällinen, ei myrkyllisiä kaasuja tai nesteitä ympäristöön

Isokokoinen sammutuspeite nopeasti etenevien autopalojen ensisammutukseen ja suurten lisävahinkojen ehkäisyyn. Lue lisää >>

Säästä
305 €

2690
norm. 2995
2169,35 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme tiistaina

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Järeä sammutuspeite korjaamoille, autoliikkeille, autolautoille, sähköautojen latausasemille tai esimerkiksi harrastetiloihin. Vältä suuret ja kalliit materiaali- sekä henkilövahingot asiallisella ensisammutuksella.

Kunnollisella sammutuspeitteellä ehkäiset tulen ja vaarallisten savukaasujen leviämisen riskin. Bridgehill peitto on kooltaan 6x8 metriä joten se peittää koko auton. Materiaali on erittäin kestävää ja peite on nopeasti käyttövalmis. Lisätietoa tuotteesta esittelyvideolla!

Näin Bridgehill-peite toimii:

  • Valmistaudu! Aseta sammutuspeite maahan ajoneuvon eteen tai taakse ja rullaa se ulos.
  • Peitä! Tarttukaa kahvoihin ja vetäkää sammutuspeite auton päälle yhdellä jatkuvalla liikkeellä. Liekit ja savu eristetään näin välittömästi, eikä palo pääse etenemään. Peitteen levittämiseen tarvitaan kaksi henkilöä.
  • Odota! Varmista, että sammutuspeite yltää maahan asti. Huomioithan, että sähköautojen litiumakut jatkavat palamista myös peitteen alla.


Varmista sammutuspeitteen helppo saatavuus riskikohteissa. Peite ei ole kertakäyttöinen vaan se voidaan hyödyntää useita kertoja. Huom! Sammutuspeiton poistaminen jätetään aina ammattipalomiehille!

Ominaisuudet:

  • Mitat: 6 x 8 metriä
  • Paino 42 kg

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.