Maskisuojat autoon 🙂

Suosituimmat tuotteet tästä ryhmästä

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Katso videoMilloin ja miksi maskisuojaa olisi hyvä käyttää?


Kun ulkolämpötila laskee 0°C tai sen alle, maskipeittoa suositellaan käytettäväksi erityisesti dieselautoissa. Myös uudet, nykyaikaiset ja vähäpäästöiset bensiinimoottoreilla varustetut autot ovat hyötyneet tuotteen käytöstä.

Maskisuoja säästää auton moottoria ja vähentää polttoaineen kulutusta!


Koska autojen ilmanottoa ja jäähdytystä/lämmitystä ei ole suunniteltu koviin pakkasiin, energiaa menee ajoviiman takia energiaa paljon hukkaan. Maskinsuojan päätehtävänä onkin oikean moottorilämpötilan saavuttaminen nopeasti sekä oikean lämpötilan ylläpitäminen myös talviolosuhteissa. Optimaalinen käyntilämpötila säästää auton moottoria, ja polttoaineen kulutus laskee noin 5% moottorin korkeamman käyntilämpötilan, pienentyneen ilmanvastuskertoimen sekä moottorin nopeamman lämpenemisen vuoksi.

Maskisuoja

Maskisuoja siis estää tehokkaasti ajoviiman pääsyn moottoritilaan – ja samalla myös lian, lumen ja loskan, tiesuolan ja muiden epäpuhtauksien kulkeutumisen sinne. Näin myös esimerkiksi huohotinputken jäätymisriski pienentyy sekä suojataan moottoria, jäähdytintä ja komponentteja lialta, jäätymiseltä ja korroosiolta.

Viimasuojaa käytetään normaalisti talvella, ja suositeltava käyttölämpötila on siis nollasta alaspäin, mutta viimasuojaa voi käyttää kesälläkin – kesäkäyttö tosin edellyttää moottorin lämpötilan sekä muiden toimintojen jatkuvaa seurantaa sekä seuraamista helpottamaan asennettavia ylimääräisiä lämpötilamittareita tai OBD-pistokkeeseen asennettava ajotietokonetta. Auto mittariston lämpötilamittari ei riitä tarkkailuun.

Maskinsuojan asentaminen on yksinkertaista


Automallikohtaisten maskisuojien asennus on helppoa: suoja kiinnitetään nopeasti erikoiskiinnikkeillä. Maskisuojaan voidaan tarvittaessa tehdä aukko lohkolämmittimen pistokkeelle.


TAMMERS-valikoima on monipuolinen ja laaja: maskisuoja löytyy lähes kaikkiin Suomessa myytäviin malleihin. Automallikohtainen viimasuoja on valmistettu säänkestävästä materiaalista.. TAMMERS-erikoiskiinnikkeillä maskisuoja on helppo ja nopea asentaa.

Kotimaiset Tammers-maskipeitot on muotoiltu automallikohtaisesti ja tuotteiden korkea laatu varmistetaan alan nykyaikaisinta tekniikkaa edustavalla Lectra-leikkuujärjestelmällä. Maskisuojat peittävät jäähdyttäjän säleikön sekä automallista riippuen myös etupuskurin ilmanottoaukot.

Omatekoiset keulapahvit kannattaa nyt unohtaa:

tilaa edullinen maskisuoja netistä! Verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: työkalut, tarvikkeet, kemikaalit, koneet ja paljon muuta näppärästi netistä.