Maskisuoja autoon - viimasuoja - maskipeite - maskipeitto

Maskisuoja – käytännöllinen lisävaruste talviautoiluun!

Pohjolan kylmiin olosuhteisiin suunnitellun Tammers-maskisuojan tärkein tehtävä on auttaa autosi moottoria saavuttamaan nopeammin optimaalinen käyntilämpötila sekä ylläpitää oikea lämpötila kylmälläkin kelillä. Optimi käyttölämpötila säästää auton moottoria sekä teknisiä laitteita ja vähentää polttoaineen kulutusta. Kotimaiset maskipeitot on muotoiltu automallikohtaisesti ja tuotteiden korkea laatu varmistetaan alan nykyaikaisinta tekniikkaa edustavalla Lectra-leikkuujärjestelmällä. Maskisuojat peittävät jäähdyttäjän säleikön sekä automallista riippuen myös etupuskurin ilmanottoaukot.

Aloita valitsemalla automerkkisi:

Maskisuoja yleismalli
Maskisuoja yleismalli (TS595)

Tuotekoodi: TS595

Lue lisää

35 € 28,23 € ALV 0 %

28,23 € 35 € ALV 24 %

Toimitus 0 €

Huom! Osassa maskisuojista saattaa talviaikaan olla n. 1 kk toimitusaika tehtaan ruuhkasta johtuen. Jos maskisuojalla on kiire, niin otathan yhteyttä ennen tilausta asiakaspalveluumme toimitusajan selvittämiseksi.


Milloin maskisuojaa suositellaan?Maskipeiton käyttöä suositellaan erityisesti diesel-autoissa ulkolämpötilan laskiessa 0°C tai sen alle. Diesel-autojen lisäksi uudet, nykyaikaiset ja vähäpäästöiset bensiinimoottoreilla varustetut autot ovat hyötyneet tuotteen käytöstä.

Maskisuojan asentaminen on yksinkertaistaAsennus on helppoa ja nopeaa, suoja kiinnitetään Tammersin valmistamilla erikoiskiinnikkeillä. Tarvittaessa maskisuojaan voidaan tehdä aukko lohkolämmittimen pistokkeelle. Viimasuojan avulla vähennetään irtolumen, suolan sekä lian kulkeutumista moottoritilaan. Lisäksi se suojaa moottoria suoran ajoviiman vaikutuksilta sekä huohotinputkea jäätymiseltä. Laajasta valikoimasta löytyy maskisuoja jo lähes kaikkiin Suomessa myytäviin automalleihin. Lisää tietoa maskisuojasta WIkipediassa.