Merkkikohtaiset pohjapanssarit autoon

Pohjapanssarivalikoimastamme löytyy laadukkaita Sheriff-pohjapanssareita. Saatavana on panssareita lähes kaikkiin automerkkeihin.

Aloita valitsemalla automerkkisi alta

Eikö ajoneuvoasi löydy valikoimasta? Tutustu täydelliseen tehdasluetteloon 2018 tästä (pdf) ja ota meihin yhteyttä! Tehdastilausten toimitusaika on noin 4-5 viikkoa.

Sheriff-pohjapanssarit ovat venäläisen LLC Metalloproduktsian valmistamia laadukkaita lisävarusteita, joiden avulla voit suojata moottorin sähköiset ja mekaaniset osat pölyltä, lialta tai esimerkiksi tiestön epätasaisuuksien aiheuttamilta vahingoilta. Metalloproduktsia on y...Näytä kaikkiksi maailman johtavista auton lisävarusteita suunnittelevista ja valmistavista yrityksistä ja sen tuotteita myydään yli 25 maassa ympäri maailmaa.

Pohjapanssarit ovat automerkki- ja mallikohtaisesti valmistettuja, täydellisesti autoon sopivia suojia, joiden tärkeimpänä tehtävänä on suojata auton moottoritilaa ja sen tärkeimpiä osia kolhuilta ja lialta. Panssarit on suunniteltu jokaisen automallin ominaisuudet huomioon ottaen ja niiden rakenne riippuu auton korityypistä, moottorin tilavuudesta, vaihteistosta sekä muista rakenteellisista ominaisuuksista.
Panssarien suunnittelussa on huomioitu myös auton aerodynamiikka, joka näkyy erityisesti polttoaineen kulutuksessa. Pohjapanssarit on valmistettu teräksestä tai alumiinista ja pulverimaalattu korroosion ehkäisemiseksi. Auton korin tai rungon kanssa kosketuksiin joutuvat osat on pehmustettu kumiholkeilla, joiden tehtävänä on vaimentaa ääntä ja estää mahdollinen resonointi.
Panssaria asennettaessa ei auton alustaan tarvitse porata reikiä, sillä panssarit on suunniteltu siten, että ne voidaan asentaa alustassa jo olemassa oleviin kiinnityskohtiin. Moottorin alle tulevan peruspohjapanssarin lisäksi on automallista riippuen saatavana panssari auton vaihteiston, jäähdyttimen, vaihteensiirtäjän tai taka-akselin suojaksi.

Huom: joissakin automalleissa pohjapanssari on irroitettava öljynsuodatinta vaihdettaessa!

Lue lisää pohjapanssareista sivun alaosasta.

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Auton pohjapanssarit


Pohjapanssari

Pohjapanssari on auton lisävaruste, joka suojaa auton moottoritilaa. Sen ensisijainen tehtävä on suojata itse moottoria sekä pitää huoli siitä, että moottorin alla olevat mekaaniset osat ja sähköjohdot ovat turvassa iskuilta, pölyltä, lialta, kuralta ja kosteudelta.

Ajoneuvon käyttötarkoituksesta riippumatta pohjapanssari on välttämätön lisävaruste kaikkiin henkilöautoihin, maastoajoneuvoihin ja pakettiautoihin. Pohjapanssarilla voidaan joko välttää kokonaan tai minimoida tiessä olevista kohoumista tai irtokappaleista aiheutuvat mahdolliset vauriot. Tällöin päästään eroon huomattavan kalliista korjauskustannuksista.

Sheriff-pohjapanssarit

Sheriff-pohjapanssarit valmistetaan teräksestä tai alumiinista ja lisäksi ne on pulverimaalattu korroosion estämiseksi. Jokainen panssari on suunniteltu erikseen tiettyyn automalliin sopivaksi, jolloin panssarin malliin vaikuttavat luonnollisesti auton korityyppi sekä moottorin koko ja malli. Suunnittelussa on otettu huomioon jokaisen automallin ominaisuudet sekä kaikki mahdolliset tekijät, joiden ansiosta taataan täydellinen sopivuus ja ennen kaikkea pohjapanssarin toimivuus eli suojausteho.

Tiestön kohoumat ja irtokappaleet saattavat ilman kunnon suojaa vaurioittaa auton pohjaa. Vaikka pohjapanssari sijoitetaan auton alle näkymättömiin, on sillä kuitenkin tärkeä tehtävä. Pohjapanssarin rakenteessa on huomioitu auton korityyppi, moottorin tilavuus, vaihteisto sekä muut rakenteelliset osat, jolloin se antaa luotettavan suojan moottorille ja sen osille. Täydellisesti muotoiltu pohjapanssari parantaa myös aerodynamiikkaa ja siten säästää polttoainetta. Automallista riippuen on saatavana myös panssari auton vaihteiston, jäähdyttimen, vaihteensiirtäjän tai taka-akselin suojaksi.

Auton pohjapanssarin asennus on vaivatonta, sillä panssari asennetaan suoraan auton rungossa oleviin valmiisiin reikiin. Autoon ei siis tarvitse tehdä mitään muutoksia tai porata erillisiä reikiä. Pohjapanssarin törmäyssuojat estävät kiinnistyspulttien vahingoittumisen ja panssarin pulverimaalaus ehkäisee ruostumista (myös kiinnityspultit on ruostesuojattu). Pohjapanssarissa olevien kumiholkkien ansiosta suoraa kosketusta alustaan ei pääse tapahtumaan ja lisäksi ne ehkäisevät mahdollista resonointia eli turha tärinä ja ääni vähenee. Moottorin käyntilämpötila pysyy oikeana panssarin ilmanohjausaukkojen ansiosta. Useimmista pohjapanssareista löytyy myös huoltoreikä öljytulpalle ja suodattimelle.

Sheriff-pohjapanssarit valmistaa venäläinen LLC Metalloproduktsia, joka on yksi maailman johtavista auton lisävarusteita suunnittelevista ja valmistavista yrityksistä. Yrityksen tuotteita myydään yli 25 maassa ympäri maailman. Pohjapanssareita yritys tarjoaa yli 1400 eri automalliin.

10 hyvää syytä asentaa pohjapanssari omaan autoon

1. Pohjapanssari suojaa melulta ja tärinältä
2. Vaivattomat huoltotoimet pohjapanssarista riippumatta
3. Pohjapanssari lisää rakenteellista vahvuutta
4. Pohjapanssari suojaa moottoritilaa kosteudelta, lialta ja pölyltä
5. Pohjapanssari suojaa luotettavasti auton moottoritilaa iskuilta ja vaurioilta ajettaessa terävien tai kovien esteiden yli
6. Pohjapanssarin ilmanohjausaukot pitävät käyntilämpötilan sopivana → estää ylikuumenemisen
7. Pohjapanssarin pulverimaalaus ehkäisee ruostumista ja kestää hyvin iskuja
8. Parempi aerodynamiikka pohjapanssarin ansiosta → säästää polttoainetta ja parantaa pitoa
9. Turvalliset kiinnitykset kaikissa pohjapanssareissa: jokaiseen automalliin erikseen suunniteltu
10. Matkustamisen vapaus pohjapanssarilla: voit huoletta nauttia ajamisesta

Pidä huolta autostasi panostamalla pohjapanssariin ja säästät rahaa:
- Pienempi polttoainekulutus
- Pienemmät huolto-/korjauskustannukset

Virtasenkauppa – auton pohjapanssareiden verkkokauppa

Tilaamalla autoosi pohjapanssarin, suojaat autosi sydäntä eli moottoria ja sen osia.

Nettikaupastamme voit tilata pohjapanssarin omaan autoosi kätevästi, nopeasti ja edullisesti.

Tutustu laajaan pohjapanssarivalikoimaamme ja hyödynnä mahdolliset tarjoukset ja alennukset. Pohjapanssarin hinta voi tarjouksella tai alennuksella tippua mukavasti ja saat ostettua pohjapanssarin yllättävänkin halvalla verkosta.

Kun tilaat pohjapanssarin netistä, saat toimituksen kaupan päälle (yli 50 euron tilauksissa).

Osta auton pohjapanssari Virtasenkaupan verkkokaupasta ja säästä rahaa!

Huom! Ota yhteyttä, jos et löydä etsimääsi pohjapanssaria.