Koiraverkko ja tilanjakaja autoon 🙂

Suosituimmat tuotteet tästä ryhmästä

Suosituimpia tuotteita tästä tuoteryhmästä

Koiraverkot ja koirakalterit autoonMikä on koiraverkko?

Koiraverkko tai koirakalteri on varuste, joka on tarkoitettu autoon. Koiraverkko erottaa auton tavaratilan ja matkustamon. Se asennetaan takapenkin ja takaluukun väliin. Koiraverkolla turvataan niin eläinten kuin matkustajienkin matka. Lisäksi koiraverkko estää irtotavaroiden sinkoutumisen matkustamon puolelle mahdollisessa onnettomuus- tai äkkijarrutustilanteessa.

Miksi autoon kannattaa hankkia koiraverkko?

Haluatko koirallesi turvallisen paikan autossa, oletko kyllästynyt tassunjälkiin auton penkeillä ja jatkuvasti syliin kiipeävään karvakorvaan? Auton koiraverkko on erinomainen varuste, jolla parannat sekä koiran että matkustajien turvallisuutta. Mikäli autossasi ei ole minkäänlaista suojaa, voi mahdollisessa kolaritilanteessa tai äkkijarrutuksessa syntyä todellisia vaaranpaikkoja. Onnettomuustilanteessa irtotavara voi aiheuttaa vakavankin vamman tai loukkaantumisen. Laadukkaalla koirakalterilla sekä lemmikkisi että tavarasi pysyvät siellä missä pitääkin. Lisäksi koiraverkon ansiosta autosi etu- ja takapenkit pysyvät siisteinä ja voit itse keskittyä tärkeimpään eli ajamiseen. Koiraverkko voi hyvinkin olla yksi hyödyllisimmistä varusteista, jonka hankit autoosi.

Milloin / missä tilanteissa koiraverkko on tarpeen?
- Kun haluat turvallisuutta koirallesi
- Kun haluat lisätä matkustajien turvallisuutta
- Kun koira kiipeilee auton istuinten yli
- Kun haluat koiralle oman paikan autossa
- Kun koira häiritsee ajamista
- Kun haluat estää koiran sotkut etu- ja takapenkeillä

Tilanjakajat autoon

Tilanjakajalla saat helposti jaettua auton tavaratilan kahtia, jolloin voit olla huoletta esimerkiksi kauppareissun jälkeen: koirasi ei pääse järsimään ruokaostoksiasi! Varsinkin pidemmillä autoreissuilla ja matkoilla tilanjakaja on välttämätön lisävaruste autosi takakonttiin. Tilanjakajaa tarvitaan myös silloin kun lemmikkejä on useampia, jolloin oma tila saattaa olla hyvinkin tarpeen. Tällöin uteliaat kuonot pysyvät omilla puolillaan.

Milloin / missä tilanteissa tilanjakaja on tarpeen?
- Kun sinulla on useampi lemmikki, jotka tarvitsevat oman tilan
- Kun haluat pitää matkatavarat tai esimerkiksi ruokaostokset lemmikin ulottumattomissa

Travall-koiraverkot ja -tilanjakajat

Travall on suunnitellut ja valmistanut juuri kuhunkin automalliin sopivat koiraverkot ja tilanjakajat, jolloin paras sopivuus ja turvallisuus on taattu. Travall on valmistaja, jonka automallikohtaiset tuotteet istuvat autoosi täydellisesti ja toimivat ilman turhia virityksiä. Asentaminen on tehty todella helpoksi, sillä autoon ei tarvitse tehdä mitään muutoksia. Et myöskään tarvitse asennuksessa mitään erikoistyökaluja, sillä asennus ja irroittaminen onnistuu käden käänteessä. Travall-tuotteissa on panostettu vankkaan muotoiluun, täydelliseen istuvuuteen ja huippulaadukkaisiin materiaaleihin. Valmistusmateriaalina on käytetty korkealaatuista terästä, jonka lisäksi tuotteet on viimeistelty nylon-pinnoitteella, joka kestää hyvin raapimista. Laserleikattu ja täsmähitsattu rakenne takaa sen ettei tuotteesta löydy teräviä kulmia tai purseita, jotka voisivat vaurioittaa matkatavaroita tai raapia matkustajia tai lemmikkejä. Travall-koirakalterit eivät myöskään pidä kolinaa tai rämise ajon aikana vaan ovat täysin äänettömiä, toisin kuin muut koirakalterit. Travall tarjoaa turvallisuutta, laatua ja tyylikkyyttä. Halvalla voit löytää koiraverkon, mutta yhtä täydellisesti juuri sinun autoosi sopivaa, laadukasta ja turvallista koiraverkkoa et takuulla löydä. Panosta siis laatuun – toista koiraverkkoa ei tarvitse toiste ostaa.

Koiraverkot ja tilanjakajat Virtasenkaupan verkkokaupasta

Onko ajomatka yhtä stressiä kun koirasi poukkoilee pitkin autoa? Kaipaatko lisäturvaa autoosi tai haluatko jakaa tavaratilan? Virtasenkaupan verkkokaupasta voit tilata juuri omaan autoosi sopivan koiraverkon sekä siihen sopivan tilanjakajan. Valitse ensin automerkkisi ja sen jälkeen automalli. Mikäli et löydä etsimääsi, ota rohkesti yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme sinua etsinnässä!

Nettikauppamme tarjoaa huippulaajan valikoiman erilaisia koiraverkkoja, koirakaltereita sekä tilanjakajia juuri sinun autoosi parhaaseen hintaan. Meillä on myös koiraverkkoja tarjouksessa, jolloin voit hyödyntää alennushinnat. Hinta-laatusuhde on parhaimmillaan Travall-tuotteissa: parempaa koiraverkkoa tai tilanjakajaa autoon et löydä. Kun tilaat koiraverkon tai tilanjakajan verkosta, tarjoamme yli 50 euron tilauksissa aina toimituksen kaupan päälle. Osta siis netistä helposti, edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Autojen koiraverkot ja tilanjakajat – koiranomistajan pelastus – tilaa jo tänään verkkokaupastamme!