Ako

AKO:n tarina alkoi, kun Paul Kolb kehitti ensimmäisen sähköaitaratkaisunsa vuonna 1942.

Innovatiivisen perheyrityksen monipuoliset sähköpaimenratkaisut ovat tehokkaita, korkealaatuisia ja turvallisia.

Suosituimmat Ako tuotteet

Uusimmat Ako tuotteet

Uusimmat tuotearviot Ako tuotteista

AKO – laidunten aitaukseen


AKO-sähköaitojen historia alkoi vuonna 1942. Käytettävissä olevat maatalousalueet tarvittiin mahdollisimman suuren sadon tuottamiseen, joten laitumille ei voitu enää aidata suuria alueita. Laitumiksi aidattiin pienempiä aloja ja niitä varten tarvittiin helposti ja nopeasti siirrettävät aidat. Kalliit ja epäkäytännölliset lauta- ja pylväsaidat korvattiin piikkilanka-aidoilla. Piikkilanka-aita ei kuitenkaan ollut paras ratkaisu laitumien rajaamiseen. AKO:n perustaja Paul Kolb oli kasvanut maatilalla Allgäussa ja tunsi aiheen ja siihen liittyvät ongelmat hyvin. Vuonna 1942 Paul Kolb kehitti verkkovirralla toimivan sähköaidan.


Paul Kolbin sähköaitaratkaisusta lähtien AKO-Agrartechnik on kehittänyt ja valmistanut sähköpaimenia ja aitaratkaisuja. Yrityksen pitkä kokemus ja vuosien saatossa kertynyt tietotaito mahdollistavat jatkuvat innovaatiot ja nopean teknisen kehityksen - parhaat sähköisen aitauksen tuotteet. AKO-aitaratkaisut tunnetaan luotettavuudesta ja suorituskyvystä, tehokkaasta hyötysuhteesta eli pienestä virrankulutuksesta ja aidan ja sen osien säädöstä ja hallinnasta.


Turvallisuus on tärkeää: AKO-tuotteet testataan säännöllisesti CCA-menettelyssä (CENELEC Certification Agreement) ja niillä on CE-merkintä.


AKO osaksi Kerbl-konsernia


Vuodesta 2000 lähtien AKO-Agrartechnik GmbH &Co. KG o ollut osa Kerbl-konsernia. Yhdistymisestä on ollut hyötyä kummallekin osapuolelle: AKO-Agrartechnikin innovatiivisia laidunaitatuotteiden jälleenmyyntiverkosto on kasvanut ja Kerbl-konserni on pystynyt edistämään investointitavoitteitaan ja panostamaan tuotantoon ja tuotevalikoiman laajentamiseen. Sähköaitatuotteiden valmistus onkin viisinkertaistunut vuodesta 2000 lähtien. AKO-Agrartechnikin ja Kerblin tuotevalikoimat täydentävät toisiaan ja asiakkaille on tarjolla runsas valikoima korkealaatuisia tuotteita. Perheyritys haluaa palvella asiakkaitaan luotettavasti ja laadukkaasti.


 


Virtasenkaupan AKO-valikoimasta löydät sähköpaimenet, aitalangat, aitaköydet ja aitanauhat sekä eristimet aitaköydelle, aitalangalle ja aitanauhalle, jatkoliitokset, aitapylväät ja aitaustyökalut, akkupaimenet, akut ja aurinkokennot, veräjäeristimet ja -kahvat, testi- ja jännitemittarit sekä tarvikkeet ja varaosat aitausta varten.


Tutustu AKO-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja vaikkapa lelut sekä paljon muuta kätevästi netistä.