Aristar

Puolalainen Aristar on valmistanut auton tavaratilamattoja yli 25 vuotta.

Automallikohtaisesti suunnitellut, kestävästä materiaalista valmistetut matot suojaavat lialta ja vedeltä ja ne on helppo puhdistaa.

Suosituimmat Aristar tuotteet

Uusimmat Aristar tuotteet

Uusimmat tuotearviot Aristar tuotteista

ARISTAR – yrtyksen historia


Aristar on puolalainen automallikohtaisesti räätälöityjen lattiamattojen ja tavaratilamattojen valmistaja.


Aristar on toiminut autoteollisuudessa yli 30 vuotta ja suunnitellut, valmistanut ja toimittanut tavaratila- ja lattiamattoja yli 25 vuotta. Lähes 20 vuoden ajan Aristar on ollut FIAT-konsernin virallinen tavaratilamattotoimittaja Puolassa ja yhtä pitkä yhteistyöhistoria on myös monien muiden yritysten kanssa sekä Puolassa että muualla Euroopassa.


Pitkän tuotantohistorian ansiosta yrityksellä on laaja kokemus ja osaavat työntekijät, jotka tuntevat markkinat ja asiakkaiden tarpeet. Tuotekehitys jatkuu ja uusia malleja suunnitellaan jatkuvasti. Oma tuotekehitys ja asiantuntemus takaavat nopean suunnitteluprosessin.


Aristar-tuotteet tunnetaan sekä Puolassa että ulkomailla ja reilun kymmenen vuoden ajan Aristar-tuotteita on esitelty kansainvälisillä autoalan messuilla Euroopassa.


Aristar – suunnittelu ja tuotanto


Aristar-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Puolassa. Valmistuksessa käytetään uusimpia koneita ja laitteita ja valmistusprosessilla on tiukat laaatuvaatimukset (ISO 9001). Koko tuotantoprosessi alkaa suunnitteluvaiheesta, jossa tarkan muodon ja mitoituksen avulla saadaan täydellisesti tiettyyn automalliin sopiva tuote.


Uusissa suunnitteluprojekteissa otetaan huomioon niin omat kokemukset ja huomiot kuin asiakkaita saatu palaute. Uudet tavaratila- ja lattiamattomallit testataan perusteellisesti ennen lanseerausta.


Aristar - tuotteet


Tavaratilamatto suojaa auton tavaratilaa


Aristar valmistaa automallikohtaisia tavaratila- ja lattiamattoja, jotka on suunniteltu sopimaan täydellisesti tavaratilaan ja lattiapinnoille. Valikoima kasvaa uusien automallien markkinoilletulon myötä. Tällä hetkellä mallistossa on yli 1100 automalliin sopivia mattoja.


Matot valmistetaan korkealaatuisesta, erittäin kestävästä muovista ja koko maton alueella on liukueste. Mattojen korkeat reunat suojaavat tavaratilaa vedeltä ja lialta. Materiaali on vedenpitävää ja hajutonta, se kestää lämpötilanvaihtelut ja matot ovat kokonaan kierrätettävissä. Materiaali hylkii öljy- ja kemikaaliroiskeita. Mattojen puhdistus sujuu helposti pyyhkimällä tai suihkuttamalla. Matot ovat kevyitä ja joustavia ja ne on helppo asentaa – ja rullata säilytystä varten. Automallikohtainen muotoilu, tyylikäs ulkomuoto ja mattapinta viimeistelevät laadukkaan tuotteen.


3D-lattiamatot


Automallikohtaisten Aristar 3D-lattiamattojen liukuestepinta on kohokuvioitu ja matoissa on korkeat reunat. Lattiamatot on valmistettu korkealaatuisesta  ja kestävästä kumi-muoviseoksesta. Jämäkkä matto suojaa auton lattiaa lialta ja vedeltä. Matto asennetaan auton lattian kiinnityspisteisiin. Aristar-lattiamatoilla on TÜV-hyväksyntä. Automattosarjassa on sekä etu- että takamatot.


Automallikohtaisissa 3D-lattiamatoissa on kohokuvioitu liukuestepinta ja korkeat reunat. Tukevat matot suojaavat auton lattiaa vedeltä ja lialta. Asennus auton lattiassa oleviin kiinnityspisteisiin. Materiaali on erittäin laadukasta sekä kestävää elastista kumi- ja muoviseosta. TÜV-hyväksytty. Sarja sisältää sekä etu- että takamatot.


 


Tutustu Aristar-tavaratilamattovalikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa autoosi sopivat tavaratilamatto netistä. Toimitus haluamallasi tavalla.


Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, lelut ja paljon muuta kätevästi netistä.