Aspöck

Vuonna 1977 perustettu itävaltalainen Aspöck valmistaa korkealaatuisia ja innovatiivisia valaistusratkaisuja sekä johdotus- ja pistokejärjestelmiä mm. kuorma-autoja, perävaunuja, moottoripyöriä, asuntovaunoja, maatalouskoneita ja erikoisajoneuvoja varten.

Suosituimmat Aspöck tuotteet

Uusimmat Aspöck tuotteet

Uusimmat tuotearviot Aspöck tuotteista

ASPÖCK


Aspöck - The Art of Lights


Itävaltalainen Aspöck valmistaa kaikenlaisten vedettävien ajoneuvojen valaistusjärjestelmiä ja on alan johtava yritys Euroopassa. Jo yli 40 vuoden ajan Aspöck on valmistanut tuotteita, jotka täyttävät kovimmatkin vaatimukset.


Aspöck perustettiin vuonna 1977 valmistamaan maatalousajoneuvojen valaistusjärjestelmiä. Vuonna 1996 yritys esitteli ensimmäiset auton perävaunujen takavalot. Vuonna 2007 itävaltalaisyritys otti haltuunsa portugalilaisen Fabrilcarin, pitkäaikaisen päätoimittajansa. Fabrilcar nimettiin myöhemmin Aspöck Portugaliksi.


Aspöck-konsernissa työskentelee nykyisin noin 1350 henkilöä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Itävallan Peuerbachissa, ja siellä on 360 työntekijää. Muut tuotantolaitokset sijaitsevat Portugalissa, Puolassa ja Brasiliassa. Myyntiyhtiöitä on eri puolilla maailmaa. Tytäryhtiöissä valmistetaan yksilöllisiä ja innovatiivisia valaistusratkaisuja kuorma-autoihin ja perävaunuihin, autoteollisuudelle, moottoripyöriin, asuntovaunuihin, maatalouskoneille ja erikoisajoneuvoille. Vakiovalikoimaan kuuluvat niin innovatiivinen LED-valaistus kuin korkealaatuiset johdotus- ja pistokejärjestelmätkin.


Aspöck on aina keskittynyt suunnittelemaan, kehittämään ja valmistamaan tulevaisuuden valaistusjärjestelmiä erityyppisiin ajoneuvoihin - tarkkuus- ja täydellisyysvaatimukset ohjaavat toimintaa. Pitkän kokemuksen avulla pystytään tarjoamaan ajoneuvoteollisuudelle yksilöllisiä ja innovatiivisia ratkaisuja.


Aspöck – yrityksen vaiheita


40-vuotisen yrityshistorian aikana on tapahtunut paljon ja paljon on myös muuttunut yrityksen perustamisen jälkeen. Ylä- ja alamäet ovat muokanneet yrityksen siksi, mitä se nyt on: kasvava ja kukoistava yritys, jolla on sitoutuneet työntekijät ja kumppanit.


1977: Aspöck perustettiin valmistamaan maatalousajoneuvojen valaistusjärjestelmiä.


1981: Ensimmäinen tuotantolaitos rakennettiin Peuerbachiin.


1982 saatiin asiakkaaksi autojen perävaunujen valmistaja. Samana vuonna esiteltiin ensimmäinen Aspöck-liitinjärjestelmä.


1988: Aspöck Germany perustetaan ja Peuerbachin tuotantolaitosta laajennetaan.


1991 saatiin jälleen uusi asiakasryhmä: asuntovaunujen valmistajat. Peuerbachin tuotantolaitosta laajennettiin myös 1991.


1992 uusi asiakas: kuorma-autojen perävaunujen valmistaja


1996 Ensimmäisen Aspöck "Multipoint" -valo.


1997 asiakkaaksi saatiin polkupyörätelineiden valmistaja.


1999 perustettiin Aspöck Iberica.


2001 perustettiin jakeluyhtiöt Aspöck UK, Aspöck France ja Aspöck do Brazil.


2003 alkoi PAGG Aspöck -yhteistyö.


2004 otettiin käyttöön uusi muovaustekniikka liitinjärjestelmien valmistukseen. Peuerbachin tehdasta laajennetaan.


2005 perustettiin Aspöck Norden -jakeluyhtiö.


2006 asiakkaaksi saatiin autonvalmistajia


2007 portugalilaisen Fabrilcarin hankinta. Asiakkaaksi saatiin moottoripyörävalmistajia.


2008: Fabrilcarin uudeksi nimeksi tuli Aspöck Portugal. Samana vuonna Peuerbachin tuotantolaitosta laajennettiin jälleen ja sinne rakennettiin uusi varasto ja tavaroiden vastaanottoalue.


2009 Peuerbachissa otettiin käyttöön uusi varastonhallintajärjestelmä ja automatisoitu korkeavarasto.


2011 laajennettiin Portugalin tuotantolaitosta.


2012 perustettiin Aspöck Poland -jakeluyhtiö.


2013 perustettiin Aspöck Turkey -jakeluyhtiö. Samana vuonna esiteltiin "Europoint III" - ensimmäinen lamppu "Light Guide" -perävaunuille.


2015 laajennettiin jälleen Portugalin tuotantolaitosta.


2016: Puolan tuotantolaitos avattiin uudelleen.


2017: Ranskaan pystytettiin uusi toimisto- ja logistiikkarakennus.


2018: uusi toimistorakennus Peuerbachiin. Samana vuonna lanseerattiin ECOLED II - ensimmäinen Aspöck-takavalo, jota voidaan kääntää 180° - sekä Aspöck LumEU -LED-nauhat.


2019 laajennettiin Automotive Poland -tuotantolaitosta.


2020 lanseerattiin AgriLED I & AgriLED II - ensimmäiset Aspöck-takavalot erityisesti maatalousajoneuvokäyttöön.


Karl Aspöck on Aspöckin omistaja ja hän johtaa yritystä.  Aspöck-konserniin kuuluu 4 tuotantolaitosta, 8 jakeluyhtiötä ja 1350 työntekijää eri puolilla maailmaa.


 


Virtasenkaupan ASPÖCK-valikoimasta löydät esimerkiksi takavalot, yhdistelmätakavalot ja erilaiset äärivalot, varalasit, johdot ja johtosarjat sekä liittimet ja tarvikkeet.


Tutustu ASPÖCK-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, leikkikalut sekä paljon muuta kätevästi netistä.