BGS Technic

Saksalainen BGS Technic KG on vuonna 1970 perustettu perheyritys, joka tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia ja innovatiivisia, ammattikäyttöönkin soveltuvia työkaluja.

Suosituimmat BGS Technic tuotteet

Uusimmat BGS Technic tuotteet

Uusimmat tuotearviot BGS Technic tuotteista

BGS Technic - More than just Tools


Saksalainen BGS Technic KG - perinteinen omistajajohtoinen perheyritys – on jo yli 45 vuoden ajan tarjonnut laadukkaita käsityökaluja sekä erikoistyökaluja autoja varten. Työkaluvalikoima kasvaa jatkuvasti: tällä hetkellä valikoimissa on yli 7000 työkalua – käsityökaluja, paineilmatyökaluja ja sähkötyökaluja.


BGS Technic KG on perustettu vuonna 1970 ja se sijaitsee Wermelskirchenissä, Kölnin koillispuolella. Alusta lähtien suunnittelun ja valmistuksen perustana on ollut laatu. Työkalut ovat kestäviä, korkealaatuisia ja innovatiivisia ja ne täyttävät tiukimmatkin vaatimukset. Työkalut sopivat niin korjaamo- kuin teollisuuskäyttöönkin. More than just tools eli enemmän kuin vain työkaluja.


BGS Technicillä on yli 50 työntekijää. Yrityksen tuotteita myydään yli 80 maassa eri puolilla maailmaa.


 


Virtasenkaupan BGS Technic -valikoimasta löydät työkalut esimerkiksi alustan osille, asennus- ja irrotustyökalut, rengastarvikkeet ja rengastyökalut, jarrutyökalut sekä muut autonkorjaustyökalut ja erikoistyökalut, hylsyt ja hylsysarjat sekä hylsyavaimet ja -vääntimet, mutterinvääntimet ja momenttiavaimet sekä työkalujen säilytykseen työkalupakit ja työpistemoduulit.


Tutustu BGS Technic -tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, lelut, kemikaalit sekä paljon muuta kätevästi netistä.