Boxo

BOXO on valmistanut käsityökaluja ja työkalujen säilytysjärjestelmiä jo yli 50 vuotta. Virtasenkaupan tapaan Boxo on perheyritys! Koko tuotantoprosessi - suunnittelu, valmistus ja laadunvarmistus – on yrityksen valvonnassa, jotta tiukat laatuvaatimukset täyttyvät: BOXO valmistaa korkealaatuisia ja ammattikäyttötasoisia käsi- ja erikoistyökaluja sekä niiden säilytysratkaisuja – harrastajallekin sopivaan hintaan.

Suosituimmat Boxo tuotteet

Uusimmat Boxo tuotteet

Uusimmat tuotearviot Boxo tuotteista

BOXO-työkalut


BOXO on valmistanut käsityökaluja ja työkalujen säilytysjärjestelmiä jo yli 50 vuotta. Boxo on perheyritys, jota nykyisin johtaa toinen sukupolvi. Koko tuotantoprosessi - suunnittelu, valmistus ja laadunvarmistus – on yrityksen valvonnassa, jotta tiukat laatuvaatimukset täyttyvät: BOXO valmistaa korkealaatuisia ja ammattikäyttötasoisia käsi- ja erikoistyökaluja sekä niiden säilytysratkaisuja – harrastajallekin sopivaan hintaan.


BOXO-työkalut ja säilytysjärjestelmät suunnitellaan ja valmistetaan joko BOXOn omissa tuotantolaitoksissa tai alihankintana. Tutkimus ja tuotekehitykseen, suunnitteluun, laadunvalvontaan ja testaukseen panostetaan jatkuvasti, jotta tuotteista saadaan juuri asiakkaiden tarpeisiin sopivia.


BOXOn tuotevalikoima on monipuolinen: hylsyt, jakoavaimet, ruuvitaltat, pihdit ym. käsityökalut, mutta myös korjaamokäyttöön sopivia pneumaattisia työkaluja sekä autonkorjauksen erikoistyökaluja. Valikoimasta löytyvät työkalusarjat ja työkaluvaunut sekä työpöydät ja työpistemoduulit.


Työpisteet ja työkaluvaunut


BOXOn työpistemoduulien avulla rakennat sopivat työpisteet ja saat sekä paperit että työkalut järjestykseen. Valikoimassa on niin työpöydät ja laatikostot kuin kaapit, taustalevyt sekä kiinnikkeet ja kannattimet. Valmiiksi suunniteltu kalustekokonaisuus on helppo ratkaisu saada työskentely- ja säilytystilaa: monipuolinen kokonaisuus sopii esimerkiksi autokorjaamoihin. Kalusteet on valmistettu maalatusta metallilevystä – kestäviä ja käytännöllisiä.


Työkaluvaunu on helppo siirtää työkohteeseen. Valikoimassa on erikokoisia työkaluvaunuja ja huoltovaunuja. Hanki työkaluvaunu joko ilman työkaluja tai työkalujen kanssa, jolloin saat tarvitsemasi työkaluvalikoiman käyttöösi heti. Työkalumoduulien avulla lisäät työkaluvalikoimaa kätevästi. Työkaluvaunuihin on saatavissa myös erilaisia lisävarusteita.


 


BOXO-tuotevalikoimastamme saat tarvitsemasi työkalut: kiinto- ja silmukka-avaimet, hylsyt, hylsysarjat ja konehylsyt, erilaiset hylsyavaimet ja vääntimet, ruuvauskärjet, ruuvimeisselisarjat, räikkälenkit, kuusiokoloavaimet, leikkurit ja pihdit, jakoavaimet, jarrumäntätyökalut, jatkot ja nivelet, käsialasimet, momenttiavaimet ym. sekä työkalumoduulit työkaluvaunuihin. Työpisteen rakentamiseen saat meiltä työpöydät ja työpistemoduulit sekä tietysti työkaluvaunut. Tutustu valikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme.


Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Tarkista samalla myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja paljon muuta kätevästi netistä.