Cejn

Ruotsalainen CEJN on perheyritys, jonka tarina alkaa vuodesta 1955, jolloin yrityksen perustaja kehitti ja patentoi pikaliittimen paineilmatyökaluja ja paineilmalaitteita varten.

Suosituimmat Cejn tuotteet

Uusimmat Cejn tuotteet

CEJN


Ruotsalainen CEJN on itsenäinen perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Skövdessä.


Yrityksen tarina


Paineilman käyttö yleistyi toisen maailmansodan jälkeen energianlähteenä paineilmatyökaluissa ja paineilmalaitteissa. Ongelmana olivat vuotavat liittimet ja tämän huomasi myös Carl Nyberg, joka työskenteli puolustusvoimissa. Carl Nyberg suunnitteli vuonna 1955 uudenlaisen pikaliittimen ja patentoi sen. Carlin suunnittelema pikaliitin korvasi aikaisemmat liitintyypit, joissa oli ilmennyt puutteita. Keksintö oli käänteentekevä: Carlin kehittämää liitintä oli helppo käsitellä ja liitinmallin ansiosta liitännöistä tuli luotettavia ja tehokkaita.


Carl oli jo pienenä ollut keksijä ja nyt hän oli kehittänyt parannetun liittimen, josta tuli CEJNin tuotevalikoiman perusta. Tästä uudesta liittimestä alkoi myös yrityksen kansainvälinen kasvu. Yrityksen nimi CEJN tulee Carlin nimen alkukirjaimista: Carl Erik Josef Nyberg.


CEJNillä on tarjottavanaan laatutuotteita, jotka on tarkoitettu lisäämään suorituskykyä, turvallisuutta ja ympäristönsuojelua. Tämä toteutuu oman kehitystyön, prosessien, teknologioiden ja tuotteiden jatkuvan kehityksen seurauksena.


CEJN on itsenäinen perheyritys, jonka juuret ovat olleet Ruotsissa sen perustamisesta lähtien, vuodesta 1955. Yritys on sitoutunut ottamaan vastuun asiakkaistaan, työntekijöistään ja ympäristöstä.


Tuotteet


CEJNin pikaliitinratkaisut parantavat tuotantoprosesseja ja tuottavuutta: korkealaatuiset tuotteet lisäävät suorituskykyä, parantavat turvallisuutta ja huomioivat ympäristön.


Tuotteiden suunnittelu perustuu pieniin ulkoisiin ja suuriin sisäisiin mittoihin. Vuonna 1955 patentoidun ensimmäisen liittimen jälkeen tuotevalikoima on laajentunut paineilmaan liittyvistä ratkaisuista hengitysilma-, hydrauliikkaöljy- sekä erilaisiin nesteisiin liittyviin tuotteisiin. CEJN keskittyy innovatiivisten ratkaisujen kehittämiseen. Suunnittelu tähtää työturvallisuuteen ja ergonomisuuteen, tuotteiden parantamiseen sekä uusien tuotteiden kehittämiseen. Yrityksen perusarvot – yrityksen kulmakivet - ovat turvallisuus, ympäristö, laatu, innovaatio sekä toimintakyky. Nämä arvot määrittävät CEJNin ja sen, miten yritys toimii.


Yrityksen arvot ja tavoitteet


Turvallisuus


CEJN toiminnassa turvallisuus on ehdotonta: kaikessa otetaan huomioon asiakkaiden ja käyttäjien turvallisuus. Turvallinen työpaikka on tärkeintä, joten asiakkaan tarvitse enää valita turvallisuuden ja tehokkuuden välillä. Viimeaikaisista turvallisuuteen liittyviä ratkaisuja ovat mm. eSafe sekä korkeapaineliittimien hälytysrengas.


Ympäristökysymykset


Ympäristönsuojelu on CEJNille hyvin tärkeä asia ja siihen suhtaudutaan vakavasti. Yritys kehittää energiatehokkaita tuotteita – kompressoriin kohdistuu näin vähemmän painetta. Toisena tavoitteena on vuotamattomat tuotteet, jotka estävät ympäristön saastumista sekä myös hydraulijärjestelmien likaantumista. CEJNin Ruotsissa sijaitsevat tuotantolaitokset toimivat tuulivoimalla – yrityksen tavoitteena on toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti. Ympäristöasioissa noudatetaan ISO 14001 -standardin vaatimuksia - vähintään.


Laatu


CEJNin tavoitteena on korkea laatu raaka-aineesta, tuotekehityksestä ja tuotannosta toimitukseen ja asiakastukeen – koko prosessissa. Toiminta on sertifioitu vuodesta 1995 lähtien ISO 9001-laadunhallintajärjestelmän mukaisesti.


Innovaatio


Kuuden vuosikymmenen aikana yrityksessä on syntynyt lukuisia innovaatioita ja se pitää yrityksen aina askelen edellä muita – niin teknologisesti kuin kaikissa muissakin. Vapaus käyttää luovuutta ja mahdollisuus kokeilla uusia tekniikoita edistävät kehitystä.


Toiminta


Ensimmäisestä tuotteestaan lähtien CEJN on pyrkinyt suunnittelemaan erinomaisia ratkaisuja. Uusia haasteita kohdataan jatkuvasti. CEJN pyrkii toimimaan joustavasti ja tekee tuotekehitysvaiheessa tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden kanssa, jotta markkinoille saadaan parhaat ja turvallisimmat tuotteet.


 


Virtasenkaupan CEJN-valikoimasta löydät esimerkiksi liittimet ilmalle ja nesteille, painemittarit ja säätimet, puhalluspistoolit, paineilmaletkut, ilmansuodattimet, vesiliittimet sekä paineilmatyökalujen tarvikkeet


Tutustu CEJN-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, leikkikalut sekä paljon muuta kätevästi netistä.