Förch

Saksalainen vuonna 1963 perustettu Förch on yksi johtavista korjaamo-, asennus- ja kiinnitystuotteiden toimittajista.

Förchin korkealaatuiset tuotteet on suunniteltu täyttämään optimaalisesti vaaditut ominaisuudet.

Suosituimmat Förch tuotteet

Uusimmat Förch tuotteet

Uusimmat tuotearviot Förch tuotteista

FÖRCH


Förch - yrityksen tarina


Kaikki alkoi vuonna 1963: Theo Förch perusti ruuvikaupan.


Theo Förchillä oli mielekäs ja lupaava työ legendaarisen moottorivalmistajan NSU:n insinöörinä. Mutta Theolla – kochertürniläisen maanviljelijän pojalla – oli idea, josta hän ei voinut päästää irti: jos autoja valmistetaan yhä enemmän, autokorjaamoilla tulee riittämään töitä ja ruuvien ja muiden pienten osien kysyntä tulee kasvamaan huomattavasti. Theo tajusi tässä mahdollisuuden ja tarttui tilaisuuteen. 1.1.1963 hän perusti ruuvikauppansa: Theo Förch OHG.


Theo Förchin yrityksen ensimmäinen pääkonttori oli ladossa vanhempien tilalla Kochertürnissa - varasto ja toimisto samanaikaisesti, ei lämmitystä. Alku oli vaikeaa aikaa Theo Förchille ja hänen kumppaneilleen. Penniä venytettiin: pakkausmateriaalit kerättiin ja käytettiin uudelleen. Yhtiön ajoneuvokanta koostui lähinnä Theon veljen traktorista. Todellisuus piti kuitenkin yrittäjän jalat maassa ja se oli valtti. Työ alkoi tuottaa tuloksia ja ruuvit löysivät ostajansa. Yritys oli plussan puolella – alusta alkaen.


Nykyään kansainvälisesti menestyvän konsernin päämaja on lähellä latoa, josta kaikki alkoi. FÖRCH on nykyisin yksi johtavista kauppa- ja teollisuusyritysten korjaamo-, asennus- ja kiinnitystuotteiden toimittajista. Myynnissä on noin 100 000 erilaista tuotetta. Tuotevalikoimasta löytyvät esimerkiksi työkalut, tarvikkeet ja kemikaalit korjaamoille, rakennuksille ym.


Vuonna 2007 Theo Förchille myönnettiin Baden-Württembergin osavaltion yritysmitali, joka myönnetään esimerkillisistä ansioista maan taloudelle.


Kansainvälisesti menestynyt Förch


Förch on kansainvälinen yritys, jolla on paikalliset juuret. Yritys toimii yli 50 maassa eri puolilla maailmaa. Terve kasvu ja keskittyminen asiakkaiden tarpeisiin – Förchin tarina kertoo, että kansainvälisyys ja maanläheinen ajattelutapa eivät ole toistensa vastakohtia. Periaatteena on huomioida ja kunnioittaa yksilöllisiä ominaisuuksia - niin kansallisia kuin kansainvälisiä. Kaupan ja teollisuusyritysten käytettävissä on pelkästään Saksassa 26 myyntikonttoria - lisäksi 20 ulkomaista yritystä. Yrityksellä on 3000 työntekijää yli 50 maassa; työntekijöistä 1800 toimii myyntiedustajana. Menestys antaa motivaatiota jatkaa – edelleen maanläheisesti ja henkilökohtaisesti.


Förch – parasta laatua


Förch laatustandardi: parasta laatua. Förchin tuotteet on suunniteltu asiakkaiden tarpeisiin – ja ne ovat optimaalisia niin toiminnaltaan kuin taloudellisestikin. Förchin toiminnot on sertifioitu DIN EN ISO 9001 -standardin mukaisesti.


 


Virtasenkaupan FÖRCH-valikoimasta löydät esimerkiksi ruuvilajitelmat, mutterilajitelmat ja autosulakesarjat, kutistesukat ja lukkorenkaat, levyruuvit ja liittimet, putkisokat, saksisokat ja vetoniitit, erilaiset laattalajitelmat, tiivisterengaslajitelmat, säilytyslokerikot ja laatikkotelineet.


Tutustu FÖRCH-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja vaikkapa leikkikalut sekä paljon muuta kätevästi netistä.