Felo

Saksalainen, 140-vuotias FELO on yksi maailman johtavista korkealaatuisten ruuvitalttojen, terien ja muiden työkalujen valmistajista.

Uusimmat Felo tuotteet

FELO - 140 vuotta huippulaatua


Felo Werkzeugfabrik perustettiin Thüringenissä vuonna 1878. Tehdas valmisti tuolloin taottuja työkaluja: mm. vasaroita, pihtejä ja ruuvitalttoja.


Toisen maailmansodan jälkeen yrityksen perustajilla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin jättää Thüringen, joka jäi Itä-Saksan puolelle. Perhe muutti Hesseniin ja vuonna 1950 yritys jatkoi FELO-nimellä toimintaansa Neustadtissa, Hessenissä.


140 vuodessa yrityksestä on tullut yksi johtavista korkealaatuisten ruuvitalttojen, terien ja muiden työkalujen valmistajista maailmassa. Melkein 100 vuotta sitten Felo alkoi käyttää monikielisiä luetteloita ja valikoimat muokattiin eri markkina-alueiden tarpeisiin sopiviksi ja nykyisin Felo vie tuotteitaan yli 40 maahan. 1930-luvulla yritys teki myös ensimmäiset kansainväliset patenttihakemuksensa.


Yritys on kasvanut vaatimattoman alun – kaksi työntekijää, kirjoituskone ja asiakaskortisto – jälkeen kansainvälisesti toimivaksi yritykseksi, jolla on yli 220 työntekijää Saksassa ja Unkarissa. Felo on Neustadtin suurin työnantaja. Nykyisin viides sukupolvi johtaa yritystä. Perinteet, laatutietoisuus ja innovaatiot ovat tehneet yrityksestä alansa parhaimmistoa.


Tuotteet


Felon perusvalikoima käsittää yli 2000 tuotenimikettä. Lisäksi saman verran valmistetaan räätälöitä tuotteita: erikoistyökaluja ja asiakkaan omalle merkille, private label -tuotteiksi.


Yrityksen perusajatuksena on aina ollut parempien työkalujen valmistaminen. Innovaatiot määrittävät tuotteita: edelläkävijän idea oli mm. valmistaa ruuvitalttoihin 2-komponentti-kädensijat. Myös titaniumilla päällystetyt kärjet ja vaihdettavat sähköasentajien ruuvitalttojen terät ovat Felon ideoita.


Tuotevalikoima on monipuolinen ja oivaltava: esimerkiksi Felo ERGONIC -työkaluissa on 3-komponentti-kädensija, jonka joustavuus takaa täydellisen ergonomian, väännön sekä työmukavuuden; Felo SMART -väänninsarjan kahvaa voi käyttää joko suorana tai T-vääntimenä; Felo STAR -magneettipidin pitää painavammatkin ruuvit paikallaan ja vapauttaa toisen käden ruuvia pitelemästä.


260 patentti- ym. hakemusta kuvaa hyvin tuotekehityksen innovaatiovoimaa. Huippulaatu ja edistykselliset ominaisuudet – yrityksen perusajatus edelleen.


 


Tutustu FELO-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme: meiltä saat erilaiset ruuvitaltat, hylsyt, poranterät ja ruuvauskärjet, kuusiokolo- tai Torx-avaimet, ruuvauskärjenpitimet ym FELO-tuotteet. Tilaa netistä – toimitus valtsemallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja paljon muuta kätevästi netistä.