Frogum

Laadukkaitten Frogum-auto- ja tavaratilamattojen avulla pidät ajoneuvosi siistinä. Mallikohtaiset, kestävät ja käytännölliset matot on helppo kiinnittää ja puhdistaa.

Suosituimmat Frogum tuotteet

Uusimmat Frogum tuotteet

Uusimmat tuotearviot Frogum tuotteista

Frogum valmistaa laadukkaita mattosarjoja ja tavaratilamattoja eri automalleihin.


Frogum - yrityksen tarina


Puolalainen Frogum perustettiin vuonna 1985. Aluksi pieni perheyhtiö valmisti kumituotteita kotimarkkinoille, mutta kokemuksen karttuessa yritys alkoi kasvaa voimakkaasti ja niinpä tuotteitakin myytiin yhä enemmän myös muihin Euroopan maihin. Nykyisin asiakkaita on maailmanlaajuisesti yli 35 maassa.


Vuonna 2010 Frogum laajensi toimintaansa ja alkoi valmistaa räätälöityjä mattoja tietyille automerkeille. Nykyisin Frogum on erikoistunut mallikohtaisten autotarvikkeiden valmistamiseen: henkilöautoihin, pakettiautoihin, kuorma-autoihin. Valikoimassa on sekä kumimattoja sekä 3D-mattoja, jotka on valmistettu korkealaatuisesta termoplastisesta elastomeerista (TPE).


Tuotteet ja niiden ominaisuudet


Frogum valmistaa korkealaatuisia mattoja erilaisiin ajoneuvoihin – ja niiden avulla auto pysyy siistinä. Tuotteita on tarjolla noin 1800 ja tuotevalikoima kasvaa koko ajan. Tuotteet suunnitellaan jokaisen automallin lattian lasermittauksen pohjalta, joten sopivuus on taattu. Frogumin kehittämän materiaalin ansiosta tuotteet ovat kestäviä, käytännöllisiä ja ne sopivat kuhunkin automalliin täydellisesti.


Kumista valmistettujen, mallikohtaisisten automattojen kiinteä reuna estää auton likaantumisen. Kulutukselle alttiina olevat kohdat on vahvistettu, joten matot ovat kestäviä. Kevyet ja joustavat, kumista valmistetut tavaratilamatot ovat sään- ja liankestävät.


3D-automatot on valmistettu korkealaatuisesta termoplastisesta elastomeerista (TPE). Nämä premium-tuotteet keräävät lian ja veden ja kestävät niin UV-valoa kuin poltto- tai voiteluaineitakin. Materiaali kestää myös sekä korkeita että matalia lämpötiloja. Luistamaton pinta lisää ajomukavuutta ja tuotteen puhdistus on helppoa.


TPE:stä valmistetut 3D-tavaratilamatot ovat myös mallikohtaisesti räätälöityjä. Sään- ja liankestävät sekä käytännölliset matot suojaavat lialta ja ne on helppo kiinnittää.


Tutustu Frogum-valikoimaamme ja tilaa ajoneuvoosi sopivat matot – toimitus valitsemallasi tavalla.


Monipuolisesta valikoimastamme löydät myös muut autotarvikkeet, työkalut, kemikaalit ja paljon muuta. Samalla voit tarkistaa myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta. Verkkokauppa on aina auki!