Kamasa-Tools

Korkealaatuiset ja kestävät Kamasa-työkalut on suunniteltu täyttämään autoteollisuuden ammattilaisten vaatimukset.

Suosituimmat Kamasa-Tools tuotteet

Uusimmat Kamasa-Tools tuotteet

Uusimmat tuotearviot Kamasa-Tools tuotteista

Kamasa Tools – historia


Kamasa-tuotemerkin loi Z J Kamasa vuonna 1968. Seuraavana vuonna lanseerattiin – tuohon aikaan ainutlaatuinen - ”Lifetime warranty” -konsepti. Vuonna 1971 työkaluja alettiin markkinoida tuotenimellä Kamasa Tools. Vuonna 1977 KG Knutsson AB osti yrityksen. KG Knutsson AB (nykyisin KGK) on ruotsalainen, vuonna 1946 perustettu yritys, joka on kasvanut viiden työntekijän insinööritoimistosta 960 työntekijän autoteollisuusalan toimijaksi. Yrityksen toimialoihin kuuluvat myös mm. raskaat ajoneuvot sekä meri- ja rakennusala.


Vuonna 1982 yritys toi ensimmäisenä markkinoille 87-osaisen työkalusetin. 1991 esiteltiin kahden komponentin ruuvimeisselikädensija – ensimmäisenä maailmassa. Vuonna 2007 esiteltiin kaksi uutta tuotelinjaa: autotyökalut ja sähkötyökalut. 2009 lanseerattiin uusi paineilmatyökalusarja: hiljaisempia, tehokkaampia ja kevyempiä työkaluja. Samana vuonna markkinoille tuli myös valikoima nokka-akselin lukitustyökaluja.


Vuonna 2013 automekaniikan ammattikäyttöön sopivaa vaunu- ja nostinvalikoimaa laajennettiin. 2016 markkinoille tuli uusi tuotelinja – hyötyajoneuvojen työkalut. 2018 esiteltiin tuotelinja, joka käsittää työtilojen kalusteet.


Ruotsalaista laatua


Kamasa Tools -tuotemerkki perustettiin yli 50 vuotta sitten. Alusta alkaen työkalujen suunnittelu- ja kehitystyön perustana oli autoteollisuuden ammattilaisten vaatimukset ja toiveet yhdistettynä ruotsalaiseen insinööritaitoon ja kiinnostukseen laadusta ja toimivuudesta. Kamasa Tools -työkalut ja -laitteet ovatkin korkealaatuisia ja täyttävät tiukat standardit ja muut nykypäivän teollisuusyritysten vaatimukset.


Korkealaatuinen työkalu ei ole vain työkalu: perusvaatimusten lisäksi työkalun tulee olla ergonomisesti muotoiltu ja turvallinen käyttää sekä kestää käytössä pitkään – myös hankalissa oloissa, likaisessa työpajassa. Tämän takia Kamasa Tools suunnittelee ja valmistaa työkalut ja laitteet tiukimpien standardien ja määräysten mukaan (DIN, CE, IEC, VDE). Tuotteet on myös testattu: materiaalit testaan ja analysoidaan ennen kuin ne hyväksytään tuotantoon ja uusien työkalujen prototyypit testataan huolellisesti. Kamasa Tools -työkalut on valmistettu kulutusta kestävistä materiaaleista ja ne on suunniteltu pitkäikäisiksi.


Kamasa Tools – tuotteet


Kamasa Tools -valikoima käsittää työkalut niin kevyille kuin raskaille ajoneuvoille, korjaamovarusteet, nostimet, mittatyökalut, työkalusarjat, korjaamokalusteet, työkaluvaunut ja -laatikot jne.


 


Kamasa Tools -tuotevalikoimastamme löydät esimerkiksi jarruputkityökalut ja jakopään työkalut, jarrumäntätyökalut, suodatinavaimet, ulosvetimet laakereille, pallonivelille ja vaarnaruuveille, lukkopihdit ja lukkorengaspihdit, korinoikaisusarjat, jousipuristimet, sivuleikkurit, niittipihdit, kaapelileikkurit ja elektroniikkapihdit, hylsysarjat, mutterinvääntimet, renkaantäyttölaitteet, työkalut hybridiautoille jne. Meiltä saat myös hallitunkit, työkaluvaunut ja työpistemoduulit,


Tutustu valikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme. Tilaa netistä – toimitus haluamallasi tavalla. Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Tarkista samalla myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja paljon muuta kätevästi netistä.