Kränzle

Kränzle - nämä saksalaiset huipputuotteet kootaan käsin.

"Better Perfect... Than Cheap!" – parempi täydellinen kuin halpa!: tuotteet eivät ole halpoja, mutta ne ovat parhaita.

Suosituimmat Kränzle tuotteet

Uusimmat Kränzle tuotteet

Uusimmat tuotearviot Kränzle tuotteista

Kränzle – yrityksen tarina


Laadukkaat ja kestävät Kränzle-painepesurit valmistetaan Saksassa. Näiden maailman parhaiten painepesureiden takaa löytyy perheyritys, jonka Josef Kränzle perusti vuonna 1974 Illertisseniin, Ulmin eteläpuolelle. Yrityksen nimi oli tuolloin Josef Kränzle Armaturenbau e. K.


Vuonna 1981 yritys alkoi valmistaa omia korkeapainepumppuja ja kolme vuotta myöhemmin, vuonna 1984, alkoi liikuteltavan Kränzle-korkeapainepesurin valmistus. Ensimmäinen Kränzle GmbH - myynti- ja markkinointiyksikkö - perustettiin samana vuonna Bielefeldiin, 1986 esiteltiin ensimmäinen kannettava Kränzle-painepesuri, jota myytiin Kränzle Profi-Jet -nimellä.


Vuonna 1994 esittelyvuorossa oli mullistava Kränzle shuttle -sarja. 1996 markkinoille tuli uusi lakaisukonemalli 2+2. Illertissenin tuotanto- ja logistiikkatiloja laajennettiin vuonna 2001. 2000-luvun alussa lanseerattiin myös Ventos 20 E/L and 30 E/L -pölynimurit, jotka oli suunniteltu teollisuuskäyttöön, ja myöhemmin Profi-korkeapainepesuri -sarja. Näitä seurasi vuonna 2010 K 200 -sarja.


Vuonna 2010 yrityksen nimi vaihtui ja siitä tuli Josef Kränzle GmbH & Co. KG. Seuraavana vuona Bielefeldin yrityksen johto jäi eläkkeelle, ja johdon omistamat Kränzle GmbH:n osakkeet siirtyivät Illertissenissä sijaitsevalle yritykselle: Bilefeldissä sijaitseva yrityskin on nykyisin kokonaan perheen omistuksessa. Josef ja Ludwig Kränzlestä tuli yrityksen uudet toimitusjohtajat.


Vuonna 2013 markkinoille tuotiin L-sarja, joka modulaarisen rakenteensa ansiosta on monipuolinen ja sopii vaativaankin käyttöön.


Yrityksen tunnuslause ’Wachstum durch Innovation!’ eli kasvua innovaatioiden kautta kuvastaa sen tuotteiden ylivoimaisuutta. Kränzle on valmistanut ja kehittänyt painepesureita yli 40 vuotta. Painepesureissa on teknisiä ratkaisuja, jotka tekevät niistä tehokkaita ja kestäviä.


Kränzle-painepesurit - kestäviä ja helppokäyttöisiä painepesureita


Kränzle-painepesurit ja muut tuotteet valmistetaan Saksassa ja siellä on myös tuotekehitys. Yrityksen organisaatio on matala, mikä takaa tiedonkulun ja helpottaa ja nopeuttaa päätöksentekoa. - ja uudet ideat siirtyvät nopeasti tuotekehityksen kautta tuotteisiin. ja tuotteiksi


Ruostumatonta terästä tai taottua messinkiä käytetään Kränzle-pumppujen vettä kuljettavien osien ja varmistuslaitteiden valmistukseen. Korroosio ei siis voi aiheuttaa käyttökatkoksia laitteille. Pesureiden keramiikkapäällysteiset uppomännät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä; ne kestävät kulutusta erittäin hyvin ja johtavat lämpöä hyvin.


Kränzle-painepesureiden painemittareita on helppo lukea, ne ovat suuria, glyseriinivaimennettuja ja valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Myös painepesureiden käyttöpaneelit ovat helppolukuisia ja käyttöohjeet selkeät.


Teknisten ratkaisujet ja materiaalit vähentävät lämmönnousua laitteessa ja laite voi olla käynnissä ilman vettä pitempään vahingoittumatta (kuivakäyntivarmistus. Uppomäntien tiivistysratkaisujen välissä oleva vesipuskuri parantaa uppomäntien ja pumpun käyttöikää huomattavasti.


Kränzle-painepesureiden ohikäyttövarmistuksen ansiosta pesuri kytkeytyy korkeapainepistoolia suljettaessa ohituskäyttöön pienemmällä paineella. Joissakin malleissa moottori kytkeytyy kokonaan pois päältä. Näin pumpun ja käyttökoneisto kuormitus keventyy – käyttöikä pitenee huomattavasti ja energiaa säästetään.


Integroidun vesisäiliön ansiosta veden puutteen aiheuttamilta pumppuvaurioilta vältytään melkein kokonaan: painepumppujen vaurioita aiheuttavat pääasiassa veden puutteesta johtuvat ilmakuplien imploosiot ja tällä ratkaisulla ongelmalta voidaan välttyä. Vesisäiliön deaktivointi on helppoa. Toimintoa tarvitaan, mikäli vesi imetään vaikkapa lammesta tai jostain erillisestä säiliöstä. Osassa painepesurimalleista on erillinen vesisäiliö. Tutustu tuotteiden ominaisuuksiin!


Melkein kaikissa Kränzle-painepesureissa on hiljainen ja kestävä, hitaasti käyvä, 4-napainen sähkömoottori. Pienempi kierrosluku tarkoittaa pienempää käynnistysvirtaa, pienempää melua ja pienempää kulumista. Kaikissa Kränzle-pesureissa on portaaton paineen ja määrän säätö: työpaine ja vesimäärä voidaan säätää tarkasti tehtäväkohtaisesti.


Eräissä pesurimalleissa – esimerkiksi Profi- ja Quadro-sarjojen pesureissa – on roto-mold -runko, joka on valmistettu pyörivällä sintrausmenetelmallä. Tällainen runkorakenne on käytännöllisesti katsoen rikkoutumaton. Runkorakenteen sisällä moottori ja pumppu ovat hyvin suojattuja – suojassa ulkoisilta iskuilta. Isot pyörät helpottavat kuljetusta. 


Kränzle-tuotteiden laatu – maailman parhaat painepesurit


Kränzlen tuotteet – niin painepesurit kuin teolliset imurit ja lakaisulaitteet – ovat laadultaan maailman johtavia. Kränzle-painepesurit on CE- ja TÜV-testattu ja -sertifioitu.


Erinomainen laatu ja tekninen täydellisyys! Kränzlen arvot liittyvät laatuun, joustavuuteen ja innovaation. Tuotteita ja ratkaisuja kehitetään jatkuvasti eteenpäin. Kränzlen oma tuotekehitys kehittää ratkaisuja eri toimialojen puhdistustarpeisiin: autoille ja muille kuljetusvälineille, maatalouden käyttöön, teollisuuden ja kaupan vaatimuksia vastaavia tuotteita, julkisten palvelujen käyttöön, kotikäyttöön. Kränzlen tuotteet ovat helppokäyttöisiä, luotettavia ja kestäviä.


Yrityksen markkinointislogan "Better Perfect... Than Cheap!" – parempi täydellinen kuin halpa – kuvastaa yrityksen kunnianhimoa ja laatutavoitteita. Tuotteet eivät ole halpoja, mutta ne ovat parhaita. Kränzle-tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne sopivat ammattikäyttöön täydellisesti.


Tutustu Kränzle-tuotevalikoimaamme ja tilaa Kränzle-painepesuri kätevästi verkkokaupastamme: tilaa netistä – toimitus valitsemallasi tavalla.


Painepesurit ja muut laitteet, työkalut ja tarvikkeet helposti, edullisesti ja nopeasti verkkokaupasta!


Monta hyvää syytä tilata netistä: halpa hinta ja monipuoliset valikoimat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla voit tarkistaa myös muut tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja paljon muuta kätevästi netistä.