M-Filter

Kotimainen M-Filter valmistaa korkealaatuisia suodattimia: mm. ilmansuodattimia, polttoainesuodattimia, raitisilmasuodattimia ja öljynsuodattimia.

Suosituimmat M-Filter tuotteet

Uusimmat M-Filter tuotteet

M-Filter – kokemusta ja osaamista


Suomalainen M-Filter on Pohjoismaiden suurin OEM-suodatinvalmistaja – asiakkaina on monia johtavia valmistajia sekä muita toimijoita. Melkein 60 vuoden kokemus ja yli sata osaavaa työntekijää yhdistettynä Euroopan parhaiden raaka-ainetoimittajien tarjontaan takaavat laadun ja tuotannon joustavuuden.


M-Filterin modernit tuotantoprosessit mahdollistavat joustavan ja kustannustehokkaan valmistuksen – pienistä erikoistuote-eristä isoihin sarjatuotantomääriin.


M-Filter tunnetaan maailmanmarkkinoilla korkeasta laadusta, täsmällisistä toimitusajoista sekä hyvästä asiakaspalvelusta ja niinpä M-Filter onkin tunnettu toimittaja monille kansainvälisesti tunnetuille tuotemerkeille. Ammattitaito, tarkat valmistusmenetelmät sekä laadukkaat materiaalit takaavat korkean ja tasaisen laadun. Tavoitteena on suodatusteho ja kestävyys.


OEM-toimittajana jo pitkään


M-Filter on toiminut OEM-toimittajana jo pitkään. Alkuperäisosia (OEM) toimitetaan johtaville metsäkoneiden, traktorien, kaivostyökoneiden ja erilaisten muiden maataloustyökoneiden valmistajille, ja tärkeimpiä tuotteita ovat öljynsuodattimet, polttoainesuodattimet, moottorin ilmansuodattimet, hydrauliikkasuodattimet sekä ohjaamon raitisilmasuodattimet. M-Filterin erikoisosaamista on teollisuuslaitteiden ilman- ja öljynsuodatus. Suodattimia käytetään esimerkiksi kompressoreissa, laikkaleikkureissa, öljypolttimissa, laivakoneissa, moottorisahoissa, kaivostyökoneissa jne.


Tuotekehitystä ja suunnittelua


Myös monet tunnetut pölynimuri- ja pölynpoistolaitteiden valmistajat ovat M-Filterin asiakkaita ja M-Filterin tuotekehitysosaamiseen luotetaan. Tuotteita suunnitellaan ja valmistetaan esimerkiksi teollisuuspölynimureihin, keskuspölynimurijärjestelmiin, teollisuuden pölynpoistojärjestelmiin ja kaasuturbiineihin.


HEPA- ja HVAC-suodattimet


M-Filterin tehokkaita HEPA-suodattimia käytetään puhdastiloissa ja pölynpoisto- ja ilmastointijärjestelmissä. Tuotteilla saadaan täydellinen vuotosuoja vaarallisten aineiden suodatuksessa: suodattimet täyttävät esimerkiksi asbestipurkutyömaiden vaatimukset. HEPA-suodattimien käyttökohteita ovat mm. teollisuuspölynimurit, puhdastilaratkaisut sekä erilliset ilmanpuhdistimet.


M-Filter valmistaa myös monenlaiseen käyttöön sopivia HVAC-suodattimia – sekä asiakkaalle räätälöityjä että jälkiasennettavia. Talojen ilmanvaihtoon tarkoitetut vekatut ja minipleat-suodattimet valmistetaan M-Filterin tehtailla Suomessa ja Liettuassa. PL-Filter Oy (toinen M-Filterin Suomen-tehtaista) valmistaa pussisuodattimia ja muita HVAC-tuotteita.


 


M-Filter-tuotevalikoimastamme löydät ilmansuodattimet, polttoainesuodattimet, raitisilmasuodattimet ja öljynsuodattimet. Tutustu M-Filter-valikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, lelut ja paljon muuta kätevästi netistä.