Meguiars

Meguiarsin laajasta valikoimasta löydät tuotteet autojen ja veneiden pintojen hoitoon. Yli 120 vuotta osaamista ja tuotekehittelyä, niistä on Meguiars tuotteet tehty. Ulkopintojen aineiden lisäksi valikoimassa on myös sisäpinnoille tarkoitettuja aineita sekä erilaisia laadukkaita tarvikkeita ja työvälineitä. Erilaisiin pesuun, vahaukseen ja pintojen hoitoon suunniteltuja tuotteita tilaat helposti Virtasenkauppa.fi verkkokaupasta.

Suosituimmat Meguiars tuotteet

Uusimmat Meguiars tuotteet

Uusimmat tuotearviot Meguiars tuotteista

Meguiar's® - yli 110 vuotta lentokoneiden, junien ja autojen kiillottajana


Aluksi Frank Meguiarilla oli autotallissaan laboratorio ja valmistustoimintoja huonekalujen kiillotusaineita varten. Sata vuotta myöhemmin vaatimattomana tuotantolaitoksena aloittanut yritys on laajentunut maailmanlaajuiseksi autonhoitoalan toimijaksi. Yrityksen 110-vuotista taivalta juhlittiin vuonna 2011. Meguiar's® on nykyään yksi maailman johtavista pintojenhoitotuotteita valmistavista yrityksistä – yrityksen valikoimassa on erikoistuotteita melkein mille pinnalle tahansa. Halu olla pintojen hoidon asiantuntija on edelleen vahva!


Meguiar's®-tuotemerkin takana on intohimo, joka antaa voimaa ja iloa yrityksen toimintaan ja tulevaisuuden suunnitelmiin. Ajatuksena on – ei vain menestyä ja tehdä rahaa – tarjota koville autoharrastajille sellaiset tuotteet, että he voivat olla entistä ylpeämpiä ajoneuvoistaan ja harrastuksestaan.


1901- yrityksen alku


Vuonna 1901 Frank Meguiar, Jr. valmisti kiilloketta käsivatkainta käyttäen, pullo kerrallaan. Tällä tavoin hän pystyi valmistamaan iltaisin tuotteet seuraavan päivän tilauksia varten – ja maksamaan perheen ruokaostokset. Frank tuskin tuolloin aavisti mihin hänen autotalliyrityksensä ensimmäinen huonekalukiillokepullonsa johtaisi reilussa 110 vuodessa.


Ensimmäiset hevosettomat vaunut ilmestyivät katukuvaan ja Frank Meguiar kiinnostui autoista: autot oli valmistettu puusta ja pintojen viimeistely oli tehty samalla tavalla kuin huonekaluissa. Suunnanmuutos oli helppo ja yritys alkoi keskittyä autovahan valmistukseen.


Frank Meguiar Jr. oli jo ensimmäistä huonekalukiillokepullollista valmistaessaan päättänyt, että hän myisi ainoastaan sellaista tuotetta, jonka hän tiesi olevan markkinoiden paras lajissaan. Tätä päätöstä noudatetaan yrityksessä edelleen ja niinpä tuotteilla on miljoonia innokkaita käyttäjiä eri puolilla maailmaa.


Vuodesta 1950 eteenpäin


Frank Meguiar, Jr. kuoli vuonna 1950. Frankin kolme poikaa – isänsä liikekumppanit – muokkasivat yrityksen uudelle tasolle. Vanhin pojista, Maurice, toimi myyntipäällikkönä. Malcolm oli kiinnostunut isänsä tavoin tuotteiden kehittämisestä ja suurin osa yrityksen tuotteista – osa edelleen valikoimassa – on Malcolmin kehittämiä: mm. Meguiar's Cleaner Wax, joka on yhä Amerikan myydyimpiä nestemäisiä autovahoja. Frankin kuopus Kenneth vastasi yrityksen tuotannosta. Ahkeruus ja johtajuus - kolmikko muodosti täydellisen kumppanuuden, ja yritys kukoisti Frankin poikien ohjauksessa.


Yrityksen alkuaikoina Meguiar's Mirror Glaze -kiillotusaineita ja -vahoja, jotka oli tarkoitettu ammattilaisille, käyttivät pääasiassa autonvalmistajat, korikorjaamot, autoliikkeet ja jälleenmyyjät. Näyttelyissä olevat autot hohtivat näillä tuotteilla käsiteltyinä. 1960-luvulla autonäyttelyistä tuli yleisiä ja niissä kävijät huomasivat Meguiar’s-tuotteilla luodun loistavan ja peilikirkkaan kiillon.


Kysyntä kasvoi ja jälleenmyyjiltä alettiin yhä enemmän vaatia Meguiar's Mirror Glaze -tuotteita. Intoilijoiden painostamana perhe esitteli vuonna 1973 kuluttajakäyttöön tarkoitetut autonhoitotuotteet. Meguiar's Inc:in toimitusjohtajana oli tuolloin Barry Meguiar, Malcolm Meguiarin poika. Edelleen Meguiar’s-valikoimassa on kuluttajille tarkoitettuja autohoitotuotteita.


Autonäyttelyt ja keräilyautot


Meguiar’s on aina ollut aktiivisesti mukana myös keräilyautoharrastuksessa. Barry Meguiar kertookin, että he ovat automiehiä, jotka sattuvat toimimaan autovaha-alalla. Hienointa on, kun nämä kaksi intohimoa kohtaavat: riemuitseva näyttelyn paras auto -tittelin voittaja, joka käyttää Meguiar’s-tuotteita!


Meguiar’s sponsoroi vuosittain yli sataa eri puolilla maata ja maailmaa järjestettävää autonäyttelyä, joissa on esillä monenlaisia keräilyautoja: hot rodeja, muskeliautoja, vintage-klassikkoja, eksoottisia urheiluautoja jne. Lisäksi yritys tukee yli 3500 autokerhotapahtumaa joka vuosi. Amerikkalaisissa autonäyttelyissä ja automuseoissa käytetään yleensä Meguiarin tuotteita arvostettujen autojen hoitoon ja ylläpitoon.


 


Virtasenkaupan Meguiar's® -valikoimasta löydät esimerkiksi autovahat ja pinnoitteet, autonpesuaineet ja autoshampoot, vannepesu-, ikkunanpesu- ja auton sisäpesuaineet ja muut puhdistusaineet, tuotteet umpioiden hoitoon, pesu- ja kiillotusvälineet ym.


Tutustu Meguiar's® -tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut ja työkaluvaunut, pesuaineet, auto- ja perävaunutarvikkeet ja leikkikalut sekä paljon muuta kätevästi netistä.