Pressol

Voitelu- ja korjaamoteknologian johtava valmistaja, saksalainen Pressol tarjoaa ratkaisut voitelutekniikan kysymyksiin.

Suosituimmat Pressol tuotteet

Uusimmat Pressol tuotteet

Uusimmat tuotearviot Pressol tuotteista

PRESSOL – yrityksen historia


Ensin oli idea – ja siitä kehittyi tarkoituksenmukainen öljykannu. Nykyisin yrityksellä on yli 2500 nimikkeen tuotevalikoima.


Kaikki alkoi Jakob Pressl -nimisestä laivastoupseerista, joka kehitti voitelulaitteen. Keksintö patentoitiin Itävalta-Unkarissa: patentti myönnettiin 1.9.1913 ja sen numero on 61 713 (”Spritzkanne für Öl und dgl”).


1920-luvulla perustettiin ensimmäinen tuotantolaitos – tuotteita oli vain yksi.


Vuonna 1949 uudet voitelekannutyypit, suppilot, mittauskannut, kanisterit ja tynnyripumput loivat pohjan yrityksen nopealle kasvulle.


Vuonna 1975 maailmanlaajuisesti patentoituja rasvapuristimia ja niiden lisälaitteita valmistettiin suuria määriä: 1,3 miljoonaa rasvapuristinta valmistuu tuotantolinjoilta.


Vuonna 1986 yritys aloittaa korjaamotekniikan valloituksen kehittämillään pneumaattisilla öljy- ja rasvapumpuilla. Tuotevalikoimaa on täydennetty jäteöljyn loppusijoitusjärjestelmien, letkukelojen, säiliöiden sekä dieselin syöttöjärjestelmien jatkuvalla kehitystyöllä.


Pressol tänään


Pressolilla on ratkaisu kaikenlaisiin voitelutekniikkaan liittyviin kysymyksiin. Yli 90 % tuotteista valmistetaan yrityksen omissa tuotantolaitoksissa. Tuotevalikoima on laaja – yli 2500 lopputuotetta - ja asiakkaita on yli sadassa maassa. Osia valmistetaan 83 miljoonaa vuodessa.


Pressol – tuotteet


Pressol-tuotevalikoima jakautuu voitelutekniikka-, korjaamotekniikka-, diesel- ja lämmitysöljy-, DEF/AdBlue®-tuotteisiin sekä tankkeihin ja niiden tarvikkeisiin.


 


Pressol-valikoimastamme löydät mm. rasvapumput, rasvapuristimet ja rasvapuristimien letkut ja päät, AdBlue-pumput, Sähkökäyttöiset dieselpumput, imulaitteet, pumput ja pumpputelineet, tynnyripumput, voiteluruiskut, öljyruiskut sekä öljypistoolit. Meiltä saat myös hanat, kanisterit, suppilot, tippakannut, valutusastiat, öljykannut ja -mitat, varaosat ja tarvikkeet ym. Pressol-tuotteet.


Tutustu Pressol-tuotteiden valikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme. Tilaa netistä – toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Tarkista samalla myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit ja paljon muuta kätevästi netistä.