Restagraf

Ranskalainen Restagraf toimittaa mm. autoteollisuudelle erityyppisiä kiinnikkeitä. Perheyritys on alansa johtava toimija ja ollut alalla vuodesta 1967 lähtien.

Uusimmat Restagraf tuotteet

RESTAGRAF


Restagraf


Ranskalainen Restagraf toimittaa autoteollisuudelle - ja muille teollisuuden aloille – erityyppisiä kiinnikkeitä kaikkialle maailmassa ja on alansa johtava toimija. Restagraf on itsenäinen perheyritys ja ollut alalla vuodesta 1967 lähtien. Vuonna 2018 yrityksessä oli 132 työntekijää - 47 % miehiä ja 53 % naisia. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Sannois’ssa, Pariisin lähellä. Restagrafilla on logistiikkakeskukset Tšekissä ja Kiinassa sekä tytäryhtiö Marokossa. Tuotteita viedään yi 30 maahan. Yrityksellä on ISO 9001:2015 -serfikaatti.


Tuotteet ja asiantuntemus


Valikoima kattaa korjauksiin ja korin osien vaihtoon liittyvät tuotteet, joita on yli 4500: kiinnikkeitä, niittejä, muoviniittejä, vaijereita, erilaisia pidikkeitä, ruuveja, pultteja, nippusiteitä, kiinnikesarjoja, laattalajitelmia jne. Tuotteet on pakattu asiakkaiden tarpeisiin sopivasti: pussiin, läpipainopakkaukseen, laatikkoon tai esim. tarjottimelle. Restagrafilla on myös runsas valikoima erilaisia sähkökomponentteja sekä korjaamokäyttöön työkaluja ja lisävarusteita.


Restagraf toimii jatkuvassa yhteistyössä maailman johtavien kiinnikevalmistajien kanssa, jotta autolaitevalmistajille ja muille teollisuusasiakkaille voidaan toimittaa sekä vakio- että erikoiskomponentteja ja myös tukea tuotekehitys- ja tuotannonsuunnittelutehtävissä. Restagraf tarjoaa myös teknisiä ratkaisuja. Restagrafin asiantuntijat tutkivat tuotteisiin liittyviä kysymyksiä, kehittävät ja testaavat uusia tuotteita, ottavat huomioon uusien ajoneuvojen ominaisuudet ja päivittävät tuotevalikoimaa.


 


Virtasenkaupan RESTAGRAF-valikoimasta löydät esimerkiksi korikiinnikkeet, niittimutterit, peltimutterit, vetoniitit, erikoisruuvit ja erilaiset lajitelmat.


Tutustu RESTAGRAF-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, lelut sekä paljon muuta kätevästi netistä.