Stahlwille

Yli 150 vuotta sitten perustetun Stahlwillen korkealaatuiset työkalut valmistetaan Saksassa. Tutustu myös Stahlwille-työkaluvaunuihin ja työpistemoduuleihin.

Suosituimmat Stahlwille tuotteet

Uusimmat Stahlwille tuotteet

Uusimmat tuotearviot Stahlwille tuotteista

Stahlwille - perinteikästä tuotekehitystä ja innovaatioita


Stahlwille on perustettu yli 150 vuotta sitten. Alusta lähtien yritys on johdonmukaisesti pyrkinyt täydellisyyteen yrityksen perustajan Eduard Willen periaatteen mukaisesti: kehitetään ja valmistetaan parhaat mahdolliset työkalut asiakkaalle.


Laatutuotteita vuodesta 1862


Made in Germany on ollut laadun tae pitkään, mutta jo ennen tätä Eduard Wille oivalsi, että korkeat laatustandardit ovat hyvän kehityksen ja valmistuksen perusta. Wuppertal-Cronenbergiin perustettiin Euroopan modernein työkalunvalmistuspaja. Eduardin ja hänen työntekijöittensä valmistamat tuotteet saivatkin pian erinomaisen maineen.


Eduard Wille oivalsi myös sen, että parhainkin tuote on arvoton, elleivät työntekijät ole sitoutuneita työhönsä. Alusta lähtien Stahlwille on ollut vastuullinen työnantaja. Nykyisin työntekijöitä on yli 600 - ja edelleen työntekijät suhtautuvat intohimoisesti työhönsä korkealaatuisten työkalujen valmistamiseksi. Pätevä henkilökunta, asiakkaiden vaatimusten huomioiminen ja teknologinen osaaminen tuottavat uusia innovaatiota markkinoille.


Stahlwillen panostus laatuun on huomioitu ja yritys onkin saanut useita laatu- ja designpalkintoja.


Uskollinen juurilleen - Made in Germany


Stahlwille on pysynyt ehdottoman uskollisena juurilleen ja tuotteet tehdään edelleen Saksassa: Stahlwillen mielestä ainoastaan näin voidaan taata kunnianhimoisten laatuvaatimusten noudattaminen – jokaisen tuotteen täytyy täyttää säädetyt normit. Stahlwillen tuotteet valmistetaan siis Saksassa, korkealaatuisista materiaaleista, uusinta teknologiaa hyödyntäen.


Kansainväliset markkinat


55% Stahlwillen valmistamista työkaluista viedään yli 90 maahan. Yrityksellä on laaja jälleenmyyjäverkosto sekä omat myyntiyritykset USA:ssa ja Kiinassa.


Stahlwillen tuotteet


Stahlwille oli yksi ensimmäisistä eurooppalaisista työkaluvalmistajista, joka ymmärsi hallitun kiristämisen merkityksen – ja kehitti uraauurtavia ja vaativia vääntötekniikkaratkaisuja.


Työkalujen säilytysjärjestelmät pitävät työskentelytilat siisteinä ja turvallisina – työkalut kunnossa ja ne on helppo löytää. Työkaluvaunut ovat tukevia ja helppo liikutella ja niiden rakenne suojaa työkaluja erilaisissa työympäristöissä: korjaamoilla, pajoissa jne.


DAPTIQ-työkalut voivat kommunikoivat sekä muiden DAPTIQ-tuotteiden kanssa että myös työympäristön ohjaus- ja valvontajärjestelmien kanssa.


Monipuolisesta Stahlwille-tuotevalikoimastamme löydät esimerkiksi hylsyavaimet ja -vääntimet, hylsyt ja hylsysarjat, konehylsyt, Torx- ja XZN-hylsyt, kiinto- ja silmukka-avaimet, kaarisilmukka-avaimet, kärkipihdit, lukkopihdit, letkunsidepihdit ym. pihdit sekä pihtisarjat, ruuvimeisselit, ruuvauskärjet ja ruuvauskärjenpitimet, ulosvetimet laakereille, pallonivelille tai vaarnaruuveille sekä 2- ja 3-jalkaiset ulosvetimet ja ulosvedinsarjat. Meiltä löydät myös atulat, astemitat, kierretulkit, rullamitat, erilaiset leikkurit, viilat, taltat, tuurnat, viivaimet ja välysmitat sekä iskutyökalusarjat, räikkälenkit, tuulilasityökalut, hehku- ja sytytystyökalut, käsialasimet, jatkot ja nivelet, johtoliitintyökalut, kaapelileikkurit jne.


Työkalujen säilytykseen saat meiltä työkalupakit ja työpistemoduulit, työkaluvaunut ja niihin moduulit, pientavaralaatikostot ja säilytyslokerikot.


 


Tutustu Stahlwille-valikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: laaja valikoima ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, lelut ja paljon muuta kätevästi netistä.