Stanley

Yli 175-vuotias STANLEY® on maailman johtavia käsi- ja sähkötyökalujen sekä niiden tarvikkeiden valmistajia.

Suosituimmat Stanley tuotteet

Uusimmat Stanley tuotteet

Uusimmat tuotearviot Stanley tuotteista

STANLEY – historiaa ja virstanpylväitä


Stanleyn tarina alkaa vuodesta 1843. STANLEY®-työkalut ovat alusta alkaen kuuluneet niin ammattilaisten kuin taitavien kotinikkareidenkin varusteisiin. Stanley® merkitsee laatua, luotettavuutta, innovatiivisuutta ja kestävyyttä. Uraauurtavia ja älykkäitä työkaluja jo yli 175 vuotta.


Vuonna 1843 Frederick Stanley perusti Stanley Works -yrityksensä Connecticutin New Britainiin. Yritys valmisti ovisalpoja ja muita pieniä rautaosia.


Vuonna 1854 STANLEY alkoi valmistaa puksipuisia mittavälineitä.


Vuonna 1857 alkoi vatupassien valmistus.


Vuonna 1863 Stanley lisäsi tuotevalikoimaansa vasarat.


Vuonna 1869 Stanley osti Bailey, Chaney & Company -yrityksen ja hankki oikeuden valmistaa työkaluja Baileyn patenttien mukaisesti.


Vuonna 1870 alkoi ruuvimeisseleiden valmistus.


Vuonna 1920 otettiin käyttöön. Logo symboloi Stanley Rule & Level Companyn ja Stanley Worksin sulautumista. Henry Stanley, Frederickin serkku, oli perustanut Stanley Rule & Level Companyn vuonna 1857.


Vuonna 1931 Stanley lanseeraa ensimmäisen teräksisen rullamitan.


Vuonna 1936 Stanley tuo markkinoille mattoveitset.


Vuonna 1963 Stanley rakentaa New Britainiin maailman suurimman käsityökalutehtaan. Samana vuonna lanseerataan PowerLock®-rullamitta.


Vuonna 1999 esitellään FatMax®-rullamitta sekä FatMax Anti-Vibe® -vasara.


Vuonna 2008 Sweetheart-höylät tulevat jälleen valikoimaan.


Vuonna 2011 Stanley lanseeraa karbiditerät.


Vuonna 2015 Stanleylle on kertynyt jo yli 75 vuoden kokemus mittalaitteista – ja matka jatkuu älykkään mittauksen ratkaisuja kehittäen.


2019-  Stanley jatkaa uusien ja innovatiivisten tuotteiden kehittämistä ja tuo markkinoille välineitä, jotka muuttavat työskentelytapojamme.


STANLEY® tänään


STANLEY® on maailman johtavia käsi- ja sähkötyökalujen sekä niiden tarvikkeiden valmistajia. STANLEY® on Stanley Black & Decker Corporationin lippulaivabrändejä. Stanley Works ja Black & Decker yhdistyivät vuonna 2010 - syntyi Stanley Black & Decker. Yrityksen pääkonttori on Connecticutissa (USA). Yritys on maailman suurin käsi- ja sähkötyökalujen valmistaja. Stanley Black & Deckerillä on lähes 52 000 työntekijää ja yritys toimii yli 175 maassa eri puolilla maailmaa.


Yli 175-vuotias työkaluvalmistaja on ylpeä maineestaan huippuosaajana ja haluaa säilyttää sen. Yritys onkin edelleen omistautunut suunnittelemaan, testaamaan ja parantamaan tuotteitaan parhaan mahdollisen laadun ja suorituskyvyn saavuttamiseksi.


Stanleyn tuotteita


Stanleyn tuotteita ovat esimerkiksi Bailey®-höylä, Surform®-viila, PowerLock®-rullamitta ja viimeisimpänä FatMax™-tuotelinja. STANLEY-työkaludivisioona on varmastikin tunnetuin - muita osastoja ovat mm. STANLEY Security (turvallisuus), STANLEY Engineered Fastening (teollisuuden kiinnitystarvikkeet), STANLEY Hardware ja STANLEY Infrastructure.


STANLEY-työkalut on kehitetty, jotta työskentely sujuisi paremmin, fiksummin ja nopeammin. Stanleyn suunnittelutiimit työskentelevät yhdessä ammattilaisten kanssa: työskentelytapoja seuraamalla voidaan tunnistaa suorituskyvyn, ergonomian jne. parannusmahdollisuudet.


 


Virtasenkaupan Stanley-valikoimasta löydät esimerkiksi lasinkaapimet ja kipsilevytyökalut, märkä-/kuivaimurit, hitsausinvertterit, hallilämmittimet, painepesurit ja rakennuspuhaltimet, kompressorit, uppopumput ja vesiautomaatit.


Tutustu Stanley-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut ja työkaluvaunut, auto- ja perävaunutarvikkeet, pesuaineet ja lelut sekä paljon muuta kätevästi netistä.