Strands

Ruotsalainen, vuonna 2002 perustettu Strands on innovatiivisten ja kestävien ajoneuvojen valaisinratkaisujen kehittäjä. Useiden eurooppalaisten lehtien testivoittaja on aina nimetty myös edullisimmaksi vaihtoehdoksi.

Uusimmat Strands tuotteet

STRANDS – tarina


Kaikki alkoi pienessä toimistossa Berghemissä 2000-luvun alkupuolella. Jon Strandilla oli paljon pelissä. Asunto oli ostettu vastikään, lapset olivat pieniä. Jon oli sijoittanut kaikki säästönsä oman yrityksensä - Strands fordonskomponenter AB – perustamiseen. Visio oli selvä: konservatiivista alaa pitäisi muuttaa.


Jon oli lapsena energinen ja hänen oli helppo tulla ihmisten kanssa toimeen. Hän oli se, joka halusi asioiden tapahtuvan nopeasti. Myyntityössä Jon pääsi hyödyntämään luonteenpiirteitään ja jo 15-vuotiaana hän perusti ensimmäisen yrityksensä päivittäiskauppa-alalle. Myöhemmin Jon työskenteli vuosia autoteollisuuden alalla: tarvikemyyntiä, varaosamyyntiä ja kaikkea siltä väliltä. Hän kuitenkin turhautui: alalle vakiintuneet yritykset tuntuivat vastustavan uutta tekniikkaa, tuotteet olivat ylihinnoiteltuja ja resurssit kuluivat olemassaolon puolustamiseen.


Oma design


Kun Jon perusti Strandsin, hän tiesi, etteivät säästöt riitä omien tuotteiden valmistamiseen, mutta tavoitteena oli menestyä nopeasti. Kaksi vuotta myöhemmin Jon lanseeraa yrityksen ensimmäisen oman tuotteen: itse suunniteltu xenon-lisävalo, jossa oli käytetty Osramin xenon-teknologiaa.


Strandsin lampputestit olivat aluksi hyvin yksinkertaisia ja niissä lähinnä verrattiin omia tuotteita suurten saksalaisvalmistajien lamppuihin – usein jollain pimeällä metsätiellä. Testitulos oli aina sama: Strandsin lamppu osoittautui muita paremmaksi. Useiden vastoinkäymisten jälkeen viranomaisilta heltisi viimein lupa lamppujen käyttöön EU-alueen teillä. Lamppujen hinta oli huomattavasti halvempi kuin edullisimmalla kilpailijalla. Arvatkaa, kävikö kauppa!


Menestyksekäs käänne


Jönköpingin kuorma-autonäyttelyssä vuonna 2004 Strands kertoo kuluttajille myös tuotteittensa hinnat. Tämä ravistelee markkinoita ja jälleenmyyjiä – ja lähes 500 jälleenmyyjää menetetään messujen aikana. Strands kuitenkin voittaa asiakkaiden sydämet ja yritys saakin 500 uutta asiakasta kuukaudessa, kahden vuoden ajan!


Seuraavaksi Strands aloittaa alan ensimmäisen verkkokaupan, joka tarjoaa Strandsin tuotteet kaikkien saataville. Strandsista tuli alan postimyyntitoiminnan johtava yritys – paljolti edullisten hintojen ansiosta. Markkina-aseman vahvistamiseksi myyntiä ja markkinoita kehitettiin asiakaslähtöisesti, asiakkaan arvo huomioiden. Uusi toimintatapa johtaa markkinoiden muuttumiseen ja jälleenmyyjät palaavat muutaman vuoden jälkeen. Nykyisin Strands toimii ainoastaan jälleenmyyjien ja jakelijoiden kautta.


Strands on kehittänyt lähes 500 tuotetta, jota se markkinoi omilla tuotemerkeillään. Kaikki tuotteet on suunniteltu ja tehty sillä ajatuksella, että tekniikan, suunnittelun ja kestävyyden tulee määrittää se, mitä tuote oikeasti maksaa – asiakkaan ei pitäisi joutua maksamaan valtavia yleiskustannuksia.


Testivoittaja


Jon Strandin motto on tarjota parasta ja uusinta tekniikkaa kenen tahansa saataville. Strands on voittanut useita eri lehtien järjestämiä testejä ympäri Eurooppaa ja se on aina nimetty edullisimmaksi vaihtoehdoksi. Mutta ennen kaikkea asiakkaat ovat parhaita edustajia. Asiakkaiden mielipiteet ovat herättäneet maailman suurien ajoneuvo- ja konevalmistajien huomion ja niinpä yritys toimittaakin tuotteitaan suoraan monille näistä valmistajista eri puolille maailmaa.


Jon Strandin halu tehdä asiat toisin – ja rikkoa samalla kirjoittamattomia sääntöjä – on edelleen osa Strandsia. Halu olla markkinajohtaja edellyttää herkeämättömän ketterää ja innovatiivista yrityskulttuuria.


Strands Group - innovatiivisia ja kestäviä valaisinratkaisuja


Strands Group AB on yksi alansa nopeimmin kasvavista tuotemerkeistä Euroopassa. Ajoneuvojen jälkimarkkinoiden valaisin- ja lisävarustelumerkin jälleenmyyjäverkosto toimii ympäri maailman. Strandsin omat, vahvat valaisintuotteet ja -tuotemerkit muodostavat yrityksen liiketoiminnan perustan.


Strands kehittää jatkuvasti tuotteilleen yhä innovatiivisempia teknologioita ja kestävämpiä ratkaisuja. Myös tuotteiden muotoilu valloittaa! Strandsin valaisintuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Strands Lighting Division -brändin alla.


Vuonna 2002 perustettu Strands/Strands Group kuuluu nykyisin Relais Group Oy -konserniin.


 


Virtasenkaupan Strands-valikoimasta löydät esimerkiksi lisävalot, kaukovalot, takavalot, äärivalot ja paneelimajakat, varoitusvalot ja varoitusvilkut, työvalot ajoneuvoihin ja valot työkoneisiin, kiinnitystelineet ja valoraudat, asennus- ja lisätarvikkeet jne.


Tutustu Strands-tuotevalikoimaamme virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Monta hyvää syytä tilata netistä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet -  virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta koneet, työkalut ja työkaluvaunut, auto- ja perävaunutarvikkeet, pesuaineet ja lelut sekä paljon muuta kätevästi netistä.