Tammers

Tammer-Suojan Tampereella valmistetut auton suojamaskit valmistetaan pakkasen kestävästä, 3,5 mm-vahvuisesta solumuovista. - automalikohtaisesti, mittojen mukaan.

Suosituimmat Tammers tuotteet

Uusimmat Tammers tuotteet

Uusimmat tuotearviot Tammers tuotteista

TAMMER-SUOJA ja SNT-Group Oy


Ajoneuvojen istuinsuojien ja peitteiden sekä lentokonematkustamoiden verhoilu- ja sisustustuotteiden suunnitteluun, valmistukseen ja myyntiin erikoistunut Tammer-Suoja perustettiin vuonna 1983. Yrityksen päätuotteita ovat lentokoneiden istuinsuojat, lattiamatot ja verhot.


Vuoden 2017 lopussa tehdyssä yrityskaupassa johdosta Suomen Nauhatehdas ja Tammer-Suoja Oy yhdistivät liiketoimintansa ja tuotantonsa: syntyi SNT-Group Oy. Konserniin kuuluvat emoyhtiön lisäksi myös tytäryhtiöt Safeplast Oy, Tupler Oy ja SNT-Group Eesti Oü sekä osakkuusyhtiö Safeplast NA Company Ltd. Kanadassa.


SNT-Group toimii Tampereella, Raholan kaupunginosassa. Yritys edustaa tamperelaista tekstiiliosaamista ja sen tuotteita löytyy niin taivaalta kuin työvaatteista.


Vuonna 1948 perustetun Suomen Nauhatehtaan tuotteita ovat nauhat, napit, vetoketjut, tereet, kiristimet ja muoviosat – niitä käytetään kaikenlaisissa työvaatteissa, farkuista haalareihin. Tammer-Suojan istuinverhoiluja puolestaan on jo vuosikymmenten ajan käytetty erilaisissa kulkuvälineissä – busseista Airbusiin. Tytäryhtiö Safeplastin valmistaa hydrauliikkaletkujen suojia ja niputustuotteita, joita käytetään vaativassa kaivos- ja metsäkonekohteissa.


SNT-Group Oy:n asiakkaat ovat vaatetus-, tekstiili-, huonekalu-, ajoneuvo- ja ilmailuteollisuudessa ja lisäksi tuotteita ja tarvikkeita valmistetaan ja välitetään n. yli 60 muulle toimialalle sekä Suomessa että kansainvälisesti. Yritys valmistaa ja toimittaa komponentteja esimerkiksi vaatetus-, kenkä- ja huonekaluteollisuudelle ja toimii myös alihankkijana. Tammer-Suojan myötä tuotevalikoima laajeni ja osaamista sekä kokemusta saatiin lisää. Valikoimaan tulivat mm. ajoneuvojen istuinsuojat ja muut verhoilutuotteet. Istuinverhoiluja ja muita verhoiluja tehdään lentokoneisiin, puolustusvoimille ja puolustusteollisuudelle – näihin kohteisiin ei monilla toimijoilla ole mitään mahdollisuuksia.


Finnair, jolle valmistetaan lentokoneiden matot, istuinpäälliset ja verhot on konsernin suurin yksittäinen asiakas. Suurin yksittäinen toimiala on puolestaan suomalainen työvaateteollisuus.


Tammers-maskisuojat


Tammer-Suojan kotimaiset auton maskipeitot valmistetaan pakkasen kestävästä, 3,5 mm-vahvuisesta solumuovista. Tuulisuojat tehdään mallikohtaisesti mittojen mukaan – räätälöitynä kuhunkin automerkkiin ja malliin sopivaksi. Tarvittavat kiinnikkeet tulevat auton maskipeitteen mukana. Maskipeite on helppo asentaa ja irrottaa pikakiinnikekoukkujen ansiosta. Tammers-maskisuojia on saatavana yli 650 automalliin.


Tammers-maskisuojat valmistetaan Suomessa. Maskisuojat tekevät talviautoilusta miellyttävämpää – tuulisuojat on suunniteltu Pohjolan oloihin.


Maskisuoja - käyttö


Maskisuoja peittää - automallin mukaan - jäähdyttäjän säleikön ja/tai etupuskurin ilmanottoaukot. Suoja kiinnitetään Tammers-erikoiskiinnikkeillä. Maskisuojaan voi tarpeen mukaan tehdä aukon lohkolämmittimen pistokkeelle.


Tammers-maskisuojaa suositellaan käytettäväksi erityisesti dieselkäyttöisissä autoissa, kun ulkolämpötila laskee +5-asteeseen tai sen alle. Myös nykyaikaisiin, vähäpäästöisiin, bensiinimoottoreilla varustettuihin autoihin suositellaan maskisuojaa.


Maskisuoja - hyödyt


Maskisuojan käytöllä nopeutetaan moottorin normaalin käyttölämpötilan saavuttamista ja autetaan ylläpitämään moottorin normaali käyttölämpötila. Kun viimasuoja auttaa auton moottoria pysymään normaalilämpöisenä, ohjaamokin lämpiää nopeammin. Maskisuoja estää ajoviiman ja lumen pääsyn moottoritilaan. Maskisuojan käyttö pienentää huohotinputken jäätymismahdollisuutta. Maskisuoja alentaa polttoaineen kulutusta ja vähentää päästöjä. Maskisuojan käyttö pidentää moottorin elinikää.


 


Tutustu Tammers-maskisuojavalikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa ajoneuvoosi sopiva viimasuoja netistä. Toimitus haluamallasi tavalla.


Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: koneet, työkalut, auto- ja perävaunutarvikkeet, tavaratilamatot, kemikaalit, lelut ja paljon muuta kätevästi netistä.