Travall

Automerkkikohtaiset Travall-koiraverkot ja -tilanjakajat helpottavat autosi tavaratilan hallintaa ja tavaroiden kuljetusta. Asennus sujuu helposti eikä työkaluja tarvita.

Suosituimmat Travall tuotteet

Uusimmat Travall tuotteet

Uusimmat tuotearviot Travall tuotteista

TRAVALL - koiraverkot ja tilanjakajat


Lake District, late summer 2007


Travallin emoyhtiö ASG järjesti loppukesällä 2007 tiimipäivän Englannin järviseudulla – haasteena oli Englannin korkeimman vuorelle, Scafell Pikelle, kiipeäminen. ASG on tunnettu korkealaatuisista alkuperäisvarusteista, joita se valmistaa esimerkiksi Bentleylle, Audille, Porschelle ja Jaguar Land Roverille.  Kuuden tunnin vaelluksen tuloksena syntyi lukuisia tuoteideoita ulkoilman ystäville. Tuona päivänä alkoi Travallin tarina.


Ajoneuvokohtaiset tuotteet


Paluumatkalla osa suunnitteli jo uutta valikoimaa. Lähtökohtana olivat tunnetut – viimeistellyt ja testatut - Travall Guard- ja Divider-tuotteet, joita emoyhtiö jo valmisti autoalan asiakkailleen. Suunnitteluporukassa oli ulkoilun harrastajia, lomareissaajia ja koirien omistajia – yhteistä heille oli pitkä kokemus yleismallisten autotuotteiden testaamisesta. Uuden tuotevalikoiman perustana tulisi olemaan ajoneuvokohtaisuus, sillä tiimi tiesi kokemuksesta, ettei yleismalli toimi: ei istu, is pysy paikoillaan eikä kestä. Ajoneuvokohtaisen mallin pitäisi olla myös helppo ja nopea asentaa ja sen tulisi sopia täydellisesti paikoilleen ilman ajoneuvoon tehtäviä muutoksia. Tavoitteena oli myös hyvä hinta-laatusuhde. Haluttiin luoda tuotemerkki, joka tarjoaisi käyttäjille täysin uudenlaisen käyttökokemuksen.


Nauti matkasta


Travall-tuotteet on suunniteltu toimimaan moitteettomasti - niissä on älykkäitä ja kekseliäitä ratkaisuja. Suunnittelun tavoitteena on parantaa jokaista matkaa, seikkailua ja uutta kokemusta – missä tahansa, kuten tuotenimikin jo kertoo suunnittelufilosofian. Tuotteiden avulla tavaroiden kuljetus ja tavaratilan hallinta helpottuu. Pidä kinastelevat erossa toisistaan ja kuljeta työkalut, ruokaostokset, urheiluvälineet, matkatavarat jne. järjestyksessä ja ehjinä. Helppoasentaa ja poistaa ilman työkaluja. Matka sujuu mukavammin, kun tietää, ettei koira pureskele reikiä Gore-Tex-varusteisiisi.


Travall-tilanjakajaa voi käyttää Travall-koiraverkon kanssa – valitse tuotteet automerkkisi mukaan.


Travall-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Derbyssä, Englannissa – kaupunki on tunnettu insinööritaitoperinteestä ja teknisestä huippuosaamisesta.


 


Travall-tuotevalikoimastamme löydät autoosi sopivat koiraverkot ja tilanjakajat. Tutustu valikoimaan virtasenkauppa.fi -verkkokaupassamme ja tilaa netistä.  Toimitus haluamallasi tavalla.


Netistä tilaamiseen on monta hyvää syytä: monipuoliset valikoimat ja edulliset hinnat - ja verkkokauppa on aina auki! Samalla näet myös tarjoukset ja alennustuotteet virtasenkauppa.fi -verkkokaupasta: työkalut, koneet, auto- ja perävaunutarvikkeet, kemikaalit, lelut ja paljon muuta kätevästi netistä.