Epäkeskokiillotuskone BigFoot 15 (Mark II), Rupes ūüôā

Asiakkaan kuva

Rupes LHR 15 BigFoot Mark II kiillotuskone / myllytyskone

Korkealaatuinen Rupes BigFoot ep√§keskokiillotuskone esimerkiksi auton tai veneen kiillotukseen. Loistavan suorituskyvyn omaava ep√§keskokiillotuskone on erinomainen valinta ammattilaisille. N√§pp√§r√§n kokoinen BigFoot kiillotuskone sopii erityisesti hankalan muotoisten tai vaikeap√§√§syisten pintojen kiillotukseen, mutta toisaalta siit√§ l√∂… Lue lis√§√§ >>

360
norm. 368,75
290,32 alv 0 %

Ilmainen toimitus

Valitettavasti tuote on poistunut myynnistä

Rupes LHR 15 BigFoot Mark II kiillotuskone / myllytyskone

Korkealaatuinen Rupes BigFoot epäkeskokiillotuskone esimerkiksi auton tai veneen kiillotukseen. Loistavan suorituskyvyn omaava epäkeskokiillotuskone on erinomainen valinta ammattilaisille. Näppärän kokoinen BigFoot kiillotuskone sopii erityisesti hankalan muotoisten tai vaikeapääsyisten pintojen kiillotukseen, mutta toisaalta siitä löytyy myös riittävän laaja epäkeskoliike suurempienkin pintojen nopeaan työstöön.
Tehokkaat BigFoot epäkeskokiillotuskoneet on varustettu elektronisella vakionopeudensäätimellä, joka varmistaa kierrosluvun säilymisen kuormituksesta riippumatta.
Ergonominen ja täydellisesti tasapainoitettu kiillostuskone on miellyttävä käyttää ja helppo käsitellä. Koneesta ei juurikaan aiheudu tärinää ja se on lisäksi käyntiääneltään hiljainen.

  • Karan halkaisija: 125 mm
  • Teho: 500 W
  • Kierrosluku: 2500-5300 rpm
  • Ep√§keskoliike: 15 mm
  • Karan kierre: M8
  • Virtajohdon pituus: 5 m
  • Paino: 2,6 kg

  Markku L. 17.06.2021

Täähän toimii kuin junan vessa. Eka myllytys tehty ja kyllä MINI kiiltää. Vähän vaatii totuttelua, mutta ei saksofoniakaan heti eka kerralla osaa soittaa. Toimitus oli ripeää.

  Hassan O. 07.05.2020

erittäin hyvä työkalu.

  Iqbal Y. 10.12.2020

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: LHR15II

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 8058341041901