Ihme härvelit Facebook

Ihme härvelit @ Facebook

Ihme härvelit on Virtasenkaupan Facebook-ryhmä, jossa tuhannet henkilöt esittelevät omia tekemiään ihmeellisiä härveleitä ja joita kymmenet tuhannet muut ihastelevat, ottavat oppia, hakevat idoita ja antavat ohjeita ja apua. Tutustu ryhmään tästä.

Tuemme härveleiden rakentamista aktiivisesti joka kuukausi.

Onko sinulla idea härvelistä, jonka haluaisit toteuttaa? Lähetä hakemus ja härvelisi voi saada jopa 200 € tuen.

Haluamme osaltamme edesauttaa hienojen härveleiden syntytarinoiden muodostuksessa tarjoamalla apua kulupuolelle ja vastineeksi haluamme julkaista upeat projektikertomukset yksinoikeudella härveliblogissamme ja että lisäät härvelisi myös Ihme härvelit FB ryhmään.

Näin se toimii

  1. Jos sinulla on idea toteutuksesta, voimme tarjota verkkokaupan n. 50 000 tuotteen tai koko valikoimamme (noin 2 miljoonan tuotteen) joukosta rakentamiseen vaadittavia tarvikkeita ja työkaluja. Listaa asiat joita voisit tarvita.
  2. Täytä tällä sivulla härvelihakemus ja kerro yksityiskohtaisesti mitä olet tekemässä, millä aikataululla ja miten voisimme olla avuksi eli mitä tarvikkeita haluaist meidän tukevan projektiisi.
  3. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen ostat tuotteet meiltä verkkokaupasta normaalisti, rakennat härvelin valmiiksi ja otat projektin luonteesta riippuen enemmän tai vähemmän kuvia projektin eri vaiheista.
  4. Kun härveli on valmis ja olet toimittanut projektikertomuksen kuvineen (saa olla myös videoita) meille sähköpostiin, maksamme sponsorointina lupaamamme osuuden sinulle tilillesi.

Millainen sun härveli on?

Tanelin härveli

Tee hakemus!

Usein kysytyt kysymykset

Mistä valmiit sponsoroidut härvelit löytyy?

Kas täältä: www.virtasenkauppa.fi/ihmeharvelit ja videot myös kootusti Ihme härvelit Youtube kanavalta.

Miten hyväksymisprosessi etenee?

Ihme härvelit -ryhmän ylläpitäjät käyvät hakemukset läpi ASAP ja valitsevat parhaat hakemukset/mielenkiintoisimmat projektit, joita tuemme max. 200 € / projekti. Otamme kaikkiin hakijoihin yhteyttä henkilökohtaisesti hakemuksen käsittelyn jälkeen.

Mitä Virtasenkauppa hyötyy tästä?

Me saadaan ihailla huikeita projekteja ja julkaista niistä projektikertomukset ja kuvat yksinoikeudella meidän blogissa ja sitä kautta rakentajalle sekä meille näkyvyyttä. Parhaassa tapauksessa pääsemme lähietäisyydeltä seuraamaan jonkin mahtavan uuden innovaation syntyä, jonka keksijä patentoi :)