Helmi ulkoporeallas 🙂

Drop your worries and jump in!

Asiakkaan kuva
  • Olemme lopettaneet tuotteen myynnin. Etsi lähin myyntipaikka osoitteesta novitek.fi

Helmi ei ole mikään palju vaan aito korkealaatuinen, kotimainen desingallas erinomaisilla ominaisuuksilla. Helppohoitoinen ja aina käyttövalmis ulkoporeallas tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet koko perheen yhteiseen rentoutumiseen. Lue lisää >>

5990

4830,65 alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Haluatko ilmoituksen, kun tuotetta on taas saatavilla? Jätä meille yhteystietosi.

Kiitos!

Otamme sinuun yhteyttä heti, kun tätä on taas saatavilla.

Saatat olla kiinnostunut näistä

Meiltä saat suodattimet, lisävarusteet ja muut tarvikkeet altaan huoltoon Suomen parhaaseen hintaan! Klikkaa tästä ja tutustu valikoimaan.



Design ulkoporeallas - Novitek Helmi

Tinkimätönta kotimaista laatua edustava desingallas juuri sinulle, joka osaat arvostaa korkeaa laatua sekä tyylikästä ulkonäköä!


Pidämme tätä tuotetta varastotuotteena, joten toimitus on pääsääntöisesti aina viikon sisällä. Mikäli tilauksella on kiire, kysy asiakaspalvelustamme päivän saldotilanne.

Halutessasi voit hakea kauttamme edullista rahoitusta altaallesi.
Toimimme yhteistyössä rahoitusyhtiöiden kanssa ja tarjoamme edullisen rahoitussopimuksen, jolla voit saada altaallesi maksuaikaa jopa 60 kk.
Rahoitus on helppo tapa kalliimpien hankintojen tekemiseen, voit tehdä suuretkin hankinnat heti rahoituspäätöksen saatuasi ja maksat takaisin itsellesi sopivissa kuukausierissä. Rahoitus tuo ulkoporealtaan hankinnalle lisää joustavuutta ja maksuaikaa.


Helmi ulkoporealtaan ominaisuuksia

Helmi on klassista skandinaavista muotoilua edustava ulkoporeallas. Helmi-ulkoporeammeen selkeä ja elegantti muotoilu yhdistettynä helppohoitoisuuteen ovat ominaisuuksia, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan vaativallekin käyttäjälle. Malliltaan pyöreä ulkoporeallas on ergonomisesti muotoiltu ja tarjoaa täydellisen keitaan rentoutumiseen. Altaan istuinosan muotoilu mahdollistaa mukavan istuma-asennon ja tehokkaat hierontasuuttimet tarjoavat miellyttävän hieronnan. Porealtaassa on sekä pyöriviä että suunnattavia hierontasuuttimia, joiden hierontatehoa voidaan säädellä ilmasäädinten avulla.

Keskikokoluokan ulkoporealtaassa on hierontasuuttimilla varustetut paikat neljälle hengelle, mutta avonaisen muodon ansiosta tilaa on useammallekin kylpijälle. Helmi-ulkoporealtaan pelkistetty ja avonainen muoto tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet rentoon löhöilyyn. Skandinaavista designia edustavan ulkoaltaan muotoilun yksinkertaisuus sekä puhtaat linjat antavat altaalle klassisen tyylikkään ulkonäön ja tekevät siitä todellisen helmen laatutietoisen käyttäjän terassille.
Huikeita ominaisuuksia sekä tinkimätöntä kotimaista laatua edustava Helmi-ulkoallas on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen nautinnollisia käyttökokemuksia vuosiksi eteenpäin.

Novitek ulkoporealtaat - Drop your worries!

Helmi-ulkoporealtaiden valmistuksesta vastaa Salossa toimiva Novitek. Markkinoiden ainoa kotimainen toimija omaa yli 20 vuoden kokemuksen ulkoporealtaiden valmistuksesta. Kotimaisiin sääolosuhteisiin suunnitellut ulkoaltaat kestävät kovimmatkin pakkaset, käyttökustannusten pysyessä silti maltillisella tasolla.
Tehokas lämmöneristys on yksi tärkeimpiä ominaisuuksia Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa ja Novitek onkin panostanut erityisesti laadukkaaseen ja huolelliseen eristykseen. Ulkoporealtaat on eristetty huolellisesti kaikilta sivuiltaan sekä pohjasta korkealuokkaisilla, kotimaisilla Finnfoam -polyuretaanieristeillä. Porealtaan mukana toimitetaan lisäksi aina paksu eristekansi.
Ennen tehtaalta lähtöa jokainen allas käy läpi tarkan laaduntarkistusprosessin ja kaikki toiminnot testataan perusteellisesti.

Korkealaatuiset ja monipuolisilla ominaisuuksilla varustetut ulkoporealtaat ovat pitkäikäisiä ja tarjoavat rentouttavia kylpyläfiiliksiä pitkälle tulevaisuuteen.

Yleiset tiedot

- Kotimainen avainlipputuote

  • Allas on huolellisesti eristetty Finnfoamin valmistamalla, laadukkaalla uretaanilevyllä sekä FF-PIR eristelevyllä, jossa päälimmäisissä kerroksissa alumiinipinta
  • Tehokkaan lämmöneristyksen ansiosta ulkoporealtaan sähkönkulutus noin 300-400 euroa vuodessa
  • Ulkoverhous: Plastrex (harmaa)
  • Sisäpinta lasikuituvahvistettua saniteettiakryylia
  • Kantava alumiinirunko 10 vuoden runkotakuulla
  • Erillinen pohja-allas suojaa pohjan eristystä ja koneistoa
  • Vedenvaihto 2-4 kertaa vuodessa
  • Otsonaattori – kirkastaa ja raikastaa vettä
  • Kuitusuodatusjärjestelmä (Pleatco)
  • Pyörivät ja suunnattavat suuttimet
  • Ohjausjärjestelmä: Balboa USA
  • Automatisoitu lämmitys- ja vedensuodatusjärjestelmä
  • Led-valaistus vesirajassa
  • Paksu eristekansi (12 cm)


Altaan sisäväri: puhtaan valkoinen
Altaan ulkoväri: Plastrex (harmaa)

Takuu: altaalla ja tekniikalla on kahden vuoden takuu. Lisäksi rungolla on 10 vuoden takuu.

Ulkoporeallas Helmen tekniset tiedot

Mitat 190 x 190 x 93 cm
Materiaali Lasikuituvahvistettu akryyli
Paikat 4 hierontasuuttimilla varustettua istumapaikkaa  
Tilavuus 1 000 litraa
Paino 255 kg
Otsonaattori 1 kpl
Sähköliitäntä 2 x 16 A (230V)
Lämmitin 1 kpl 3 kW (230 V / 50 Hz)
Ohjausjärjestelmä Balboa USA
Suodatusjärjestelmä Kuitusuodatusjärjestelmä
Suuttimia 24
Hierontapumppu 1 kpl 1,3 kW (2-nopeuksinen, 230 V / 50 Hz)
Valaistus Tunnelmallinen vesirajavalaistus

(Pidätämme oikeuden teknisiin muutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.)

Hintaan sisältyy:

  • Ulkoporeallas
  • Eristekansi
  • Suodatin
  • Aloituskemikaalipaketti (kloori, pH+, pH- ja testiliuskat)


Lisävarusteet

Helmi-ulkoporealtaaseen on lisävarusteena saatavana WiFi-etäohjaus, joka mahdollistaa esimerkiksi altaan lämpötilan säädön helposti vaikkapa työpaikaltasi käsin.

Wifi-etäohjausta varten altaan pitää olla asennettuna langattoman verkon kantoalueelle. Etäohjausta varten tarvitset vain älypuhelimen, jossa on Android- tai iOS-käyttöjärjestelmä sekä sovelluksen, jonka voit ladata sovelluskaupasta. WiFi-etäohjauksen hinta on 399 €.

Lisävarusteena altaaseen saa myös lisälämmittimen. Lisälämmittimen avulla altaan lämpötila nousee nopeammin haluttuun lämpötilaan. Lisälämmitin on erityisen kätevä varsinkin isommissa altaissa sekä kylmissä olosuhteissa. Lisälämmittimen hinta on 499 €.

Jos perusmallin allas ei sovi pihasi värimaailmaan, voit halutessasi lisähintaan vaihtaa altaan väritystä. Voit valita altaalle jonkun valikoimaan kuuluvista väreistä. Ulkoväriä vaihdettaessa vaihtuu myös ulkopinnan materiaali. Erikoisvärien hinta on 599 € (jos vaihdetaan sekä sisä- että ulkoväri, hinta on 900 €).

Altaan sisävärivaihtoehdot:

  • Alba (kermanvalkoinen)
  • Silver Sterling (harmaa)
  • Pearl Shadow (musta)
  • Inca Gold (kupari)


Altaan ulkovärivaihtoehdot:

  • UPM Profi kivenharmaa
  • UPM Profi kastanjanruskea
  • UPM Profi yönmusta


Mikäli haluat altaaseesi lisävarusteita tai haluat vaihtaa altaan väriä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

  Tuuli78 25.09.2018

Ihana allas! Lapsemme rakastavat tätä yli kaiken. Vieraamme ovat luulleet allasta jopa 15000€ arvoiseksi ja messuilla sen hintaisia nähneenä en yhtään ihmettele. On nimittäin todella tyylikäs ja hieno!


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös