Henkilöauton kokopeite koko XXL3 (508 x 198 x 145 cm), K27 ūüôā

Ale -23%
Asiakkaan kuva
koivunen
Tällä tuotteella on kova kysyntä.
Tilaa heti omasi.
√ó
Säästä
18,10 ‚ā¨

59,90
norm. 78
48,31 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Materiaali silikonikäsiteltyä polyesterikangasta. Pakkasenkestävä ja 100 % vettähylkivä. Suojaa pölyltä, sateelta, lumelta, jäältä ja auringolta. Hengittävä materiaali minimoi kondensioveden muodostumisen auton pinnan ja peitteen väliin. Peitteen etu- ja takaosassa on joustoresori ja keskellä kiinnityshihna.

Katso yhteensopivuus liitetiedostosta.

HUOM!! Peitteen sopivuuden voi varmistaa mittaamalla auton ympärysmitta, sillä saman automerkin/-mallin eri vuosimalleissa voi olla kokoeroja.

  Ari H. 17.11.2022

Vastasi odotuksiani.

  Antti H. 13.09.2022

Juuri oikean kokoinen.

  jouni K. 31.01.2021

sopiva autoon

  Pena P. 07.01.2023

Ostin kokopeitteen kookasta SUV autoa, MW X5, varten. Peite on tosi kevyt ja sen takia varsin haastava saada yksin auton päälle. Peiteessä on etu- ja takapuoli mutta niitä ei ole merkitty mitenkään. Joten ensimmäisellä kerralla peite ei yltänyt takapuskurin alle ja edessä konepellillä oli peitettä vaikka muille jakaa. Tässä tapauksessa peite menee oikein päin kun auton alta menevät hihnat ovat oikealla puolella. Nämä hihnat ovat hiukan liian lyhyet. Hihnat yltävät juuri ja juuri auton ali mutta vastakappaleeseen niitä ei saa kiinnitettyä. Ilman kiinnitystä peite ei pysy auton päälla pienelläkään tuulella 2-3 m/s. Tuuli pääsee auton sivuilta peitteen alle ja tosi kevyt peite nousee pois auton päältä.

Myyj√§n vastaus: Tuohon X5:een suositellaan tuota XXL2 peitettä tuolla sopivuuslistauksessa. Tuo sopimattomuus voi sitten johtua tästä jos leikkaus ei esimerkiksi ole tuohon teidän autoon sitten sopiva...


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ