Homeitiöiden kotitesti, Aqvatest ūüôā

Testipakkaus omatoimiseen kotitestaukseen

Ale -25%
Asiakkaan kuva
Tällä tuotteella on kova kysyntä.
Tilaa heti omasi.
√ó
 • Helppok√§ytt√∂inen - ei tarvetta laboratoriotesteille
 • Tulos saadaan 1-4 vuorokaudessa
 • Edullinen testi

Epäiletkö hometta kotona, mökillä tai vaikka asuntoautoissa, hevostallilla jne... Aqvatest HOME on helppokäyttöinen ja edullinen omavalvontatesti homeitiöiden olemassaolon selvittämiseksi. Lue lisää >>

Säästä
10 ‚ā¨

29,90
norm. 39,90
24,11 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme maanantaina

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl
Osta 2 kpl pakettihintaan 55,80 45 ‚ā¨ (27,90 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 4 ‚ā¨ (22,50 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 3,23 ‚ā¨
Osta 10 kpl pakettihintaan 259 208,87 ‚ā¨ (25,90 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 40 ‚ā¨ (20,89 ‚ā¨ / kpl) S√§√§st√§ viel√§ 32,26 ‚ā¨

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Kotikäyttöinen hometesti Aqvatest Home. Suuntaa-antava omavalvontatesti homeitiöiden olemassaolon selvittämiseksi. Sen käyttökohteita ovat mm. rakennukset, mökit, eläinten rehut, tallit, jne...

Homeitiöt voivat vahingoittaa terveyttä hengitettynä. Niiden vaara vähenee usein ennen altistumista, kunnes ensimmäiset homeoireet alkavat. Usein tapauksen vakavuus ymmärretään vasta, kun sairaus on jo vakava.

Jos löydät hometta kodistasi, koet todennäköisesti homeen aiheuttamia oireita. Homeen aiheuttamia oireita ei usein ymmärretä, vaan niiden ajatellaan olevan esimerkiksi flunssa tai heinänuha. Useimmat homeoireet johtuvat homeallergiasta. Hengitettynä elimistö suojaa itseään homeitiöiltä aiheuttamalla allergisia reaktioita. Reaktiot ovat immuunijärjestelmän tapa suojata kehoa ulkoisilta tekijöiltä, jotka aiheuttavat vahinkoa. Kodin oireet ovat yleensä sitä voimakkaampia, mitä kauemmin tartunnan saanut henkilö on viettänyt aikaa kotona. Pieni määrä hometta voi ajan myötä muuttua vakavaksi terveysriskiksi ajan myötä.

Aqvatest Home testin käyttö on helppoa:

 1. Aloita testi ottamalla vanupuikko kotelosta. Tartu tiukasti puikon k√§densijaan ja nitkuta varovasti puikko ulos kotelosta. √Ąl√§ koske sormin vanupuikkoon. J√§t√§ vesi astiaan odottamaan testin ottoa.
 2. Pyyhkäise vanupuikolla pari kertaa kohdetta, josta haluat näytteen ottaa.
 3. Paina tämän jälkeen vanupuikko tiiviisti takaisin paikalleen nesteeseen.
 4. Heiluta purkkia kädessäsi 30 sekuntia, tällöin mahdolliset homeitiöt irtaantuvat nesteeseen.
 5. Ota vanupuikko pois purkista kahvasta vetäen.
 6. Ota keltainen testeri steriilist√§ muovipussista ulos. Tartu testerin kahvaan ja ota se pois kotelosta. Huom! √Ąl√§ koske sormin testerin kahvan alapuoliseen osaan tai ty√∂nn√§ sormea kotelon sis√§√§n.
 7. Paina testeri siihen nestepurkkiin, josta otit vanutupon pois ja huolehdi että se on tiiviisti paikoillaan.
 8. Käännä testeriä ylösalaisin muutaman kerran n. 30 sekunnin ajan, jotta neste imeytyisi testeriin. Varmista että ruudullinen kalvo-osa on kauttaaltaan kastunut.
 9. Ota testeri kotelosta ja kaada kotelossa ollut vesi pois.
 10. Laita testi paikalleen takaisin koteloon.
 11. Sijoita testeri huoneen l√§mp√∂√∂n ‚ÄĚmakaamaan‚ÄĚ lappeelleen kalvo, eli ruudutettu puoli alasp√§in. Tulos n√§kyy n. 48 tunnissa.
 12. Jos home on oikein ‚ÄĚ√§rh√§kk√§√§", se kasvaa nopeamminkin. Siksi testeri√§ kannattaa vilkaista aika ajoin jo ensimm√§isen vuorokauden j√§lkeen.
 13. Homepesäkkeet näyttävät valkoisilta, vihreiltä tai ruskeilta/mustilta ja rihmamaisilta.


HUOM! Aquatest Home on suuntaa-antava omavalvontatesti homeiti√∂iden olemassaolon selvitt√§miseksi. √Ąl√§ ryhdy testerin tuloksen perusteella mihink√§√§n radikaaleihin toimenpiteisiin, ennen kuin olet ollut yhteydess√§ paikallisiin terveysviranomaisiin.

  Sirkka-Liisa R. 12.09.2022

Toimii n.48h ajassa ja luotettava.
Helppo ja nopea testi.

  TIINA L. 01.12.2023

  KARI T. 20.09.2023

  Markku V. 19.12.2022

Ensiluokkaista toimintaa,KIITOS!

  M. 25.08.2023

Toimiva ja luotettavan oloinen tuote. Toimitus supernopea.

  Tuomo J. 09.05.2023

  J.N 28.03.2023

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: HOMETESTERI

Takuu: 1 vuosi

Muut tuotteet samassa ryhmässä

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ