Hyttysansa Firefly, 5 V / USB, Brunner ūüôā

Nauti kesästä ilman hyttyísiä

Kesä on ihanaa aikaa, mutta hyttyset voivat pilata tunnelman. Jos haluat nauttia luonnosta ja leirielämästä ilman kutisevia puremia, tarvitset tehokkaan ja turvallisen hyttysansan. Hyttysansa Firefly, 5V/USB, Brunner on juuri sellainen! Lue lisää >>

49,90

40,24 alv 0 %

Saatavuusarvio: 3-5 arkipäivää

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Tämä Hyttysansa Firefly, 5 V / USB, Brunner, käyttää LED-UV-lamppua houkuttelemaan hyttysiä ja sisäänrakennettua tuuletinta imemään ne helposti tyhjennettävään koteloon. Näin voit hävittää hyttyset ilman myrkyllisiä kemikaaleja, sähköiskuja tai epämiellyttäviä hajuja. Hyttysansa on ympäristöystävällinen ja hiljainen, joten se ei häiritse sinua tai muita eläimiä.

Hyttysansa Firefly, 5V/USB, Brunner toimii USB-liitännällä, joten voit kytkeä sen mihin tahansa 5 V:n tasajännitelähteeseen, kuten virtapankkiin, kannettavaan tietokoneeseen tai auton laturiin. Se on kompakti ja kevyt, joten voit ottaa sen mukaasi minne vain. Voit sijoittaa sen pöydälle, maahan tai ripustaa sen koukusta.

  • Mitat: 13,1 x 13,1 x 13,6(k)
  • Paino: 600 g
  • 5 V DC


Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.