Hyttystorjuntalaite Mini Halo (harmaa), Thermacell ūüôā

Ininät pois tyylikkäästi!

  • Tyylik√§s harmaa ulkoasu
  • Luo noin 20 m¬≤ kokoisen suoja-alueen
  • Mukana tarvikkeet 12 tunnin k√§ytt√∂√∂n

Thermacell on paras hyttysten torjuntalaite, siitä on turha kiistellä. Mutta ei se kyllä kenenkään terassin sisustukseen sovi. Onneksi on Mini Halo! Lue lisää >>

Säästä
20 ‚ā¨

24,90
norm. 44,90
20,08 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme viimeistään maanantaina

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Thermacellin suosittu hyttystorjuntalaite uudessa tyylikkäässä muodossa. Alkuperäinen Thermacell on kätevämpi kuljettaa mukana, mutta pistää kyllä silmään puutarhajuhlissa. Tässä mallissa ongelma on korjattu.

Erinomainen itikoiden torjuja terassille ja patiolle niin kotona kuin mökillä. Ihanteellinen illanviettoihin. Johdoton, kevyt, siirrettävä. Thermacellillä torjut tehokkaasti hyttyset, sääsket, polttiaiset, hirvikärpäset ja mäkärät. Laitteen toiminta perustuu siihen, että se lämmittää nestekaasulla siihen asetettavaa "lätkää" josta höyrystyy ainetta, jota itikat väistävät. Thermacell luo laitteen ympärille noin 20 m² suuruisen suoja-alueen noin 10 - 15 minuutissa. Tehokkuudeksi on luvattu jopa 98%.


Infonurkka:
Thermacell ei ole hyttyskarkoitin. Thermacell on tehokas tapa torjua hyttyset ilman iholle levitettäviä haisevia karkotteita, voiteita tai suihkeita. Voit käyttää sitä hyvillä mielin hyttysten torjuntaan ulkotiloissa, kuten terasseilla ja pihoilla. thermacelliä ei saa käyttää pihapiirin ulkopuolella. Käyttöohjeiden mukaan ulkotiloissa käytettynä Thermacell ei tapa hyttysiä tai muita hyönteisiä. Kun laite käynnistetään, tehoainetta alkaa erittyä ilmaan hitaasti, jolloin hyttynen lähtee karkuun aineen aistiessaan.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ