Hyttystorjuntalaite MR300 (oliivinvihreä), Thermacell ūüôā

Unohda sotkuiset ja haisevat suihkeet!

Ale -38%
Asiakkaan kuva
  • Tyylik√§s vihre√§ v√§ritys ja kompakti koko
  • Luo noin 20 m¬≤ suuruisen suoja-alueen
  • Mukana tarvikkeet 12 tunnin k√§ytt√∂√∂n

Thermacell MR300 on ihan oman alansa huippuja. Ja vihreä väritys piristää sitä ennestään. Tai ei se vihreä väri mitään muuta tee kun näytä paremmalta. Meidän tuotevastaavalla on kyseinen laite omalla kesämökillään. Se on aina mukana laiturin nokassa iltaisin. On huomattavasti mukavampi onkia kun ei tarvitse jatkuvasti lätkiä hyttysiä tiehensä. Lue lisää >>

Säästä
15 ‚ā¨

24,90
norm. 39,90
20,08 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Täydelliset yhdessä

Hyttystorjuntalaite MR300 (oliivinvihreä), Thermacell
Hyttystorjuntalaite MR300 (oliivinvihreä), Thermacell
24,90 ‚ā¨ 20,08 ‚ā¨
+
Täyttöpakkaus hyttystorjuntalaitteeseen (120 h), Thermacell
Täyttöpakkaus hyttystorjuntalaitteeseen (120 h), Thermacell
64,90 ‚ā¨ 52,34 ‚ā¨
  Lis√§√§ koriin (72,42 ‚ā¨)(89,80 ‚ā¨)

Thermacellin suosittu hyttystorjuntalaite oliivinvihreässä kuosissaan.

Erinomainen itikoiden torjujaa mökille, veneeseen, takapihalle tai vaikka lähipubin terassille. Thermacellillä torjut tehokkaasti hyttyset, sääsket, polttiaiset, hirvikärpäset ja mäkärät. Laitteen toiminta perustuu siihen, että se lämmittää nestekaasulla siihen asetettavaa "lätkää" josta höyrystyy ainetta, jota itikat väistävät. Thermacell luo laitteen ympärille noin 20 m² suuruisen suoja-alueen noin 10 - 15 minuutissa. Tehokkuudeksi on luvattu jopa 98%. Tämä Thermacellin malli kulkeutuu myös näppärästi mukana jos olet vaikka metsässä vaeltamassa.

Mutta miksi juuri Thermacell MR300? Me täällä Virtasenkaupalla suosittelemme nimenomaan tätä Thermacellin MR300 mallia. Lyhyesti kuvailtuna se on erittäin kompakti ja käyttövalmis malli. Tai jopa yksilö. Se ei paina melkein mitään ja sitä on pitkän kahvansa ansiosta helppo kanniskella mukana. Kahvansa ansiosta se sopii useamman repun sivutaskuun. Sivutaskussa se kulkee retkillä mukana huomaamattomasti. Mutta tehokkaasti. Päädyitpä sitten oliivinvihreään tai valkoiseen malliin. Niin luulen MR300 olevan oikea vaihtoehto.

Infonurkka:
Thermacell ei ole hyttyskarkoitin. Thermacell on tehokas tapa torjua hyttyset ilman iholle levitettäviä haisevia karkotteita, voiteita tai suihkeita. Voit käyttää sitä hyvillä mielin hyttysten torjuntaan ulkotiloissa, kuten terasseilla ja pihoilla. thermacelliä ei saa käyttää pihapiirin ulkopuolella. Käyttöohjeiden mukaan ulkotiloissa käytettynä Thermacell ei tapa hyttysiä tai muita hyönteisiä. Kun laite käynnistetään, tehoainetta alkaa erittyä ilmaan hitaasti, jolloin hyttynen lähtee karkuun aineen aistiessaan.

  Jouni K 17.06.2022

Hyvin toiminut ūüĎć

  Mika I. 11.09.2023

Toimiva tuote, mukava väri ūüĎĆūüŹľ

  Jarmo F. 26.04.2021

Tuote tuttu jo entuudestaan. Nyt ostettiin mökille oma. Virtaselta sai edulliseen hintaan tämän ja vielä nopealla toimituksella. Kesää ja hytysiä odotellessa

  Jouni K. 31.05.2022

Tehokas laite pitää hyttyset ja muut öttiäiset loitolla!


UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ