Ilmatäytteinen kajakki, 1-3 henkilölle, Ocean Harbor ūüôā

Melat käteen ja vesille nautiskelemaan!

Asiakkaan kuva
 • Tilaa jopa kolmelle henkil√∂lle
 • Eritt√§in kest√§v√§√§ materiaalia
 • Mukana s√§ilytyslaukku, pumppu ja melat

Lujatekoinen mutta edullinen ilmatäytteinen kajakki kesän parhaisiin hetkiin vesillä. Sopii niin aikuisten harrastuksiin kuin lasten leikkihinkin. Paketissa mukana myös tarvikkeet! Lue lisää >>

339
norm. 349
273,39 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat klo 13 mennessä, lähetämme tänään

Ilmainen toimitus

Vertaile

Ilmatäytteinen kajakki yhdelle, kahdelle tai kolmelle henkilölle, Ocean Harbor

Lujatekoinen mutta edullinen ilmatäytteinen kajakki loistavilla ominaisuuksilla. Paketissa on mukana 3 penkkiä jotka voit sijoittaa vapaasti haluamaasi paikkaan. Mukaan mahtuu 1-3 henkilöä painorajan 230 kg puitteissa. Kajakki on mukava ja helppo käyttää mutta tarjoaa vakaan melontanautinnon mökkirannassa ja retkillä sinulle ja kaverillesi.

Tämän jaetun melontailon tarjoava kajakki mahtuu pakattuna näppärästi mukana toimitettavaan laukkuun ja sen saa nopeasti käyttövalmiiksi rannassa. Paketissa on mukana kevyt pumppu jolla saavutetaan helposti tarvittava maksimi ilmanpaine, joka on vain 0.1 baria (1.5psi). Varo täyttämästä liikaa esimerkiksi kompressorilla!

Ocean Harbor kajakissa on selkänojalliset pehmustetut istuimet ja perästä löytyy lisäksi kuminarut tavaroiden sitomiseen. Sisäpuoli on 0,6mm paksua kestävää PVC materiaalia ja ulkokangas 400D Oxfordia menevällä värityksellä. Ja mukana tottakai mela!

Muistathan käyttää aina asiallisia turvavarusteita kuten pelastusliivejä.
Saatavilla on my√∂s yhden henkil√∂n versio jonka l√∂yd√§t T√ĄST√Ą.

Ominaisuudet:

 • Kantavuus: 230 kg
 • S√§√§dett√§v√§t penkin paikat
 • Henkil√∂m√§√§r√§: 1-3
 • Pituus: 3.8m


Toimituksen sisältö:

 • Ilmat√§ytteinen kajakki
 • S√§ilytyslaukku
 • Pumppu
 • 2 melaa

  Serdar A. 09.05.2022

Erittäin hyvää kajakki erityisesti tällä hinnalla. Suosittelen! 10+ tuote. tulee vielä 2kpl mela ja jalkapumppu joille on 2 kpl putket vielä. Ostin 5€ vielä alibabasta painemittarin halusin laittaa sopivan painen.

  Kaisu K. 28.06.2021

Oikein kiva ja vakaa melottava. Myös käyttöönotto helppo ja saa taas säilytykseen pieneen tilaan. Tuli nautiskeltua useampi tunti maisemia vetten päältä. Ehdoton suositus kaiken ikäisille!

  Ville-Petteri K. 04.10.2022

4 tähteä siitä, että pmpussa ei ole mitään painetta näytävää mittaria, vaan pitää itse päätellä. Kuitenkaan paine ei saa ylittää 1.5 psi painetta.

  Niko 19.08.2021

  Henry M. 21.11.2022

Hyvä peli kahdelle aikuiselle.

  Taru L.Taru 11.07.2022

Lähetys tuli perille nopsasti.
Kajakki om oikein hyvä, pitää malttaa pumpata se riittävän täyteen, niin kulkee hyvin

  MaaVe 04.07.2022

Hyvin liikkuu, menee sitten yksin tai kaksin, kaksi aikuista mahtuu hyvin tähän. Ei pikkukoskessa kiven osumat ole pohjaa vaurioittaneet. Miinusta siitä ettei pumpussa ole painemittaria, kun kuitenkin on rajoitus, kuinka paljon saa ilmaa olla. Ihan huippu paatti näin harrastelijalle, joka pikkutuulessa ja tyynessä meloo pikkujärviä nautiskellen. Toimitus oli myös nopeaa!

  Kalle H. 28.06.2021

Tällä menee hyvin yksin tai sitten saa muksut mukaan kyytiin. Penkkien säätömahdollisuus tosi hyvä niin saa painopisteet just sellaiseksi kuin haluaa.

  Hannu R. 13.07.2021

Tuote vastasi odotusta, vakaa meloa, nopea täyttää, tuotteessa kuitenkin heikko ohjekirja, mutta pienellä päättelyllä kuitenkin helppo ottaa käyttöön.

  Micce 26.07.2022

Muuten ok vehke, mutta ilmaventtiilit hukataan helposti kun ollaan meren äärellä. Virtasen kauppa ei ota vastuuta varaosien saamisesta eikä myöskään kerro (tiedä) mistä niitä saisi.

Myyj√§n vastaus: Hei Micce, tärkeintä on että sinä et hukkunut meren äärellä. Kajakkeja saa lisää, mutta meidän asiakkaat ovat korvaamattomia

  Reijo K. 28.06.2022

  Lev Z. 04.11.2022

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tuotekoodi: 14K-2

Takuu: 1 vuosi

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6438014281179

Muut asiakkaat ostivat myös

‚Äļ