Ale -26%
Ilmainen toimitus!

Ilmatäytteinen SUP-lauta (275 cm)

Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä j… Lue lisää tuotteesta Ilmatäytteinen SUP-lauta (275 cm)

norm. 279 € TARJOUS 209 € 168,55 € ALV 0 %
Vertaile

Ei varastossa. Saatavuusarvio: 1-3 kuukautta

Osamaksulla alk. 9 € /kk  

Tuotekoodi: SP-275-10S

EAN-koodi: 6438168102993

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä ja leveämpiä sekä ne myös kelluvat surf-lautoja paremmin, joten niiden päällä tasapainon säilyttäminen on hieman helpompaa.

Ilmatäytteinen SUP-lauta on erinomainen vaihtoehto SUP-lautailun aloitusta suunnittelevalle. Puhallettavat SUP-laudat ovat edullisempia kuin perinteisesti hiilikuidusta, EPS-vaahdosta tai PVC-muovista valmistetut laudat, joten harrastuksen pariin pääsee varsin pienillä kustannuksilla. Ilmalla täytettävät laudat ovat myös siitä käteviä, että ne ovat helppoja kuljettaa sekä varastoida. Pumpattavat SUP-laudat soveltuvat pienen tilantarpeensa ansiosta loistavasti myös esimerkiksi veneeseen tai vaikkapa mukaan retkelle. Pumpattavat SUP-laudat on pääosin tarkoitettu käytettäväksi varsin tyynissä vesissä tai korkeintaan pienessä aallokossa.

Ilmatäytteisessä SUP-laudassa on vahva Drop-Stitch rakenne, joka tekee siitä tukevan ja vakaan. Laudassa on valmiina kaksi pienempää sivuevää ja mukana toimitetaan lisäksi isokokoinen keskievä, joka voidaan kiinnittää laudan pohjaan ohjattavuuden parantamiseksi. SUP-laudan mukana toimitetaan säädettävä, teleskooppivartinen alumiinimela sekä käsipumppu.

Huom: lautaa ei saa täyttää kompressorilla!

- Mukana tulevan airon pituus: 165 - 208 cm
- Täyttöpaine: 0,83 - 1,03 bar (12 - 15 PSI)
- Kantokyky (suositus): enintään 95 kg
- Laudan koko: 275 x 76 cm x 10 cm
- Paino: 8 kg

Toimituksen sisältö:
- SUP-lauta
- Alumiinimela
- Käsipumppu
- Kantokassi
- Paikkaussetti

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

Yhteystietojasi ei julkaista.

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarvikkeita mökille