Ale -23%
Ilmainen toimitus!

Ilmatäytteinen SUP-lauta (275 cm)

Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä j… Lue lisää >>

norm. 244 € TARJOUS 188 151,61€ alv 0 %

Valitettavasti tuote on tällä hetkellä loppu

Jätä varaus. Otamme sinuun yhteyttä, kun saamme tiedon tuotteen saatavuudesta. Kirjoita ainakin puhelinnumero tai sähköposti.

Tuotekoodi: SP-275-10S

EAN-koodi: 6438168102993

Toimitus alkaen 0 € -
Toimitustavat  

Pumpattava / puhallettava SUP-lauta

SUP-lautailu eli suppailu on viimeisimpiä villityksiä vesiurheilun maailmassa. SUP-lyhenne tulee sanoista "stand up paddling" ja se on yksinkertaisimmillaan yhdistelmä kajakkimelontaa ja surffausta. Stand Up Paddle-laudan päällä seisotaan kuten surf-laudallakin ja lautaa työnnetään melan avulla eteenpäin. SUP-laudat ovat perinteisiä surf-lautoja pidempiä ja leveämpiä sekä ne myös kelluvat surf-lautoja paremmin, joten niiden päällä tasapainon säilyttäminen on hieman helpompaa.

Ilmatäytteinen SUP-lauta on erinomainen vaihtoehto SUP-lautailun aloitusta suunnittelevalle. Puhallettavat SUP-laudat ovat edullisempia kuin perinteisesti hiilikuidusta, EPS-vaahdosta tai PVC-muovista valmistetut laudat, joten harrastuksen pariin pääsee varsin pienillä kustannuksilla. Ilmalla täytettävät laudat ovat myös siitä käteviä, että ne ovat helppoja kuljettaa sekä varastoida. Pumpattavat SUP-laudat soveltuvat pienen tilantarpeensa ansiosta loistavasti myös esimerkiksi veneeseen tai vaikkapa mukaan retkelle. Pumpattavat SUP-laudat on pääosin tarkoitettu käytettäväksi varsin tyynissä vesissä tai korkeintaan pienessä aallokossa.

Ilmatäytteisessä SUP-laudassa on vahva Drop-Stitch rakenne, joka tekee siitä tukevan ja vakaan. Laudassa on valmiina kaksi pienempää sivuevää ja mukana toimitetaan lisäksi isokokoinen keskievä, joka voidaan kiinnittää laudan pohjaan ohjattavuuden parantamiseksi. SUP-laudan mukana toimitetaan säädettävä, teleskooppivartinen alumiinimela sekä käsipumppu.

Huom: lautaa ei saa täyttää kompressorilla!

- Mukana tulevan airon pituus: 165 - 208 cm
- Täyttöpaine: 0,83 - 1,03 bar (12 - 15 PSI)
- Kantokyky (suositus): enintään 95 kg
- Laudan koko: 275 x 76 cm x 10 cm
- Paino: 8 kg

Toimituksen sisältö:
- SUP-lauta
- Alumiinimela
- Käsipumppu
- Kantokassi
- Paikkaussetti

Yhteystietojasi ei julkaista.

  Pena

  22.07.2019

Ei aiempaa kokemusta lajista tai laudoista, mutta olemme olleet tähän lautaan todella tyytyväisiä. Nopea täyttää ja tyhjentää. Kantokassi on tarpeeksi iso ja helppo kantaa.

  Jaana75

  28.06.2019

Olen 2 kertaa aiemmin vuokrannut suppilaudan parista eri paikasta ja nyt halusin oman. Tämä ei ainakaan vuokralautoihin verrattuna häpeile yhtään. Tuntuu, että hintalaatusuhde on suorastaan erinomainen!

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tarvikkeita mökille

Suosittelemme myös