Istuinsuojasarja Peugeot Partner pakettiauto (2008-2018), Pebe 🙂

  • Täydellinen mallikohtainen istuvuus
  • Erittäin laadukkaat ja kestävät materiaalit
  • Helppo ja nopea asentaa

Ruotsissa valmistetuilla korkealuokkaisilla Peben penkinpäällisillä suojaat ajoneuvosi istuimia lialta, kulutukselta ja rikkoutumiselta. Tuotteissa yhdistyy vahva kulutusta kestävä kangas sekä tyylikäs keinonahka. Lue lisää >>

Säästä
29 €

291
norm. 320
234,68 alv 0 %

Saatavuusarvio: 3-6 viikkoa

Ilmainen toimitus

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Peben laadukas Istuinsuojasarja 1+1 istuimiin. Penkinpäälliset ovat tyylikkäässä Stark NG -kuosissa, jonka keskiosa on viiltoja sekä pistoja hyvin kestävää kangasta, sivut keinonahkaa ja koko ulkoasu on viimeistelty hopeisin ompelein.

Istuinten suojaaminen hyötyajoneuvoissa on hyödyllinen sijoitus, joka voi nostaa ajoneuvon arvoa ja pidentää istuinten käyttöikää. Likaiset työvaatteet ja työkalut voivat aiheuttaa vaurioita istuimille. Alkuperäisen istuinkankaan kulumisen myötä alkuperäisen istuimen pehmusteet voivat jopa vaurioitua. Mallikohtaiset istuinsuojat tarjoavat räätälöidyn suojan jokaiselle istuimelle, ja ne eivät veny käytössä. Istuinsuojat on helppo asentaa ja irrottaa sekä ne ovat konepestäviä.

PeBe on erikoistunut laadukkaiden istuinpäällisten valmistukseen yli 35 vuoden kokemuksella. Heidän tuotteensa on suunniteltu kestämään vuosia, ja ne huomioivat myös sivuturvatyynyjen toiminnan onnettomuustilanteessa. Istuinsuojat ovat mittatilaustyönä valmistettuja, ja jokaiselle istuimelle on oma kiinnitysratkaisu. Kankaat ovat vaahtolaminoituja, mikä parantaa istuvuutta ja vähentää istuimen painetta. Pebelle laatu on heidän toimintansa kulmakivi, ja he panostavat korkealaatuisiin materiaaleihin varmistaakseen ammattiautoilijoiden tyytyväisyyden ja turvallisuuden.

Sopii malleihin:

  • Peugeot Partner pakettiauto (2008-2018)


Mikäli et löytänyt autoosi sopivaa istuinsuojaa, kokeile helppoa hakukonettamme TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 72-884534N

Takuu: 2 vuotta

Toimitus alkaen 0 €
Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 7332263122209