Jäähdytinneste Longlife, 3L, keltainen, King 🙂

Moderni King Arctic JV Longlife keltainen jäähdytinneste bensiini- ja dieselmoottorien ympärivuotiseen käyttöön sekä kevyen että raskaan kaluston ajoneuvojen ja työkoneiden jäähdytinjärjestelmissä. Tuote soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin moottoreihin ja jäähdytinjärjestelmiin, joissa käytetään perinteisten materiaalien ohella alumiinia, kuparia, messinkiä, sekä muovi ja kevytmetalliseoksia. … Lue lisää >>

12,70

10,24 alv 0 %

Heti omassa varastossa! Kun tilaat nyt, lähetämme huomenna

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Lisää tuote vertailukoriin

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Moderni King Arctic JV Longlife keltainen jäähdytinneste bensiini- ja dieselmoottorien ympärivuotiseen käyttöön sekä kevyen että raskaan kaluston ajoneuvojen ja työkoneiden jäähdytinjärjestelmissä. Tuote soveltuu erinomaisesti nykyaikaisiin moottoreihin ja jäähdytinjärjestelmiin, joissa käytetään perinteisten materiaalien ohella alumiinia, kuparia, messinkiä, sekä muovi ja kevytmetalliseoksia. Tuote suojaa jäähdytinjärjestelmän jäätymiseltä ja estää ruostumisen sekä syöpymisen. Ei vahingoita kumiletkuja eikä tiivisteitä. Tuotetta ei suositella sekoitettavan muiden jäähdytinnesteiden kanssa. Noudatettava ensisijaisesti autovalmistajien ohjeita. Nitriitti-, fosfaatti-, silikaatti- ja amiinivapaa etyleeniglykolipohjainen Longlife jäähdytinneste. Käyttöohje: ympärivuotisen suojan saa sekoittamalla 50% jäähdytinnestettä ja 50% puhdasta vettä, jolloin pakkaskestävyydeksi saadaan noin 36°C. Tuotetta ei suositella sekoitettavan muiden jäähdytinnesteiden kanssa. Suosittelemme King Arctic JV jäähdytinnesteen vaihtoväliksi jopa 4 vuotta, huomioitava moottorin valmistajien suositukset.

Suorituskyky: ASTM D-3306 (D-4656), ASTM D-4985, Volvo Trucks, Volvo VCS, Mack 014 GS 17009, Renault RNUR / Renault Trucks 41-01-001/- -S Type D, Opel / Saab 6277M (+B040 1065).

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 114-JV3

Pakkauskoko: 3 L

Vertailuhinta: 4,23 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 6416240708509