Ale -23%
Asiakkaan kuva

Kaksi elektronista jyrsijäkarkotinta (80 m² + 30 m²) , Silverline

Silverline 80DG2 sekä Silverline 30 jyrsijäkarkotin / hiirikarkotin / rottakarkotin

Kaksi tehokasta Silverlinen jyrsijäkarkotinta. Ainutlaatuiseen ultraääneen perustuva hiirikarkotin häätää hiiret ja muut pienjyrsijät tehokkaasti sekä estää niitä asettumasta uudestaan samalle alueelle.
Karkottimen toiminta perustuu erityiseen A-Guard™ -korkeataajuusääneen, joka luo jyrsijöille epämiellyttäv… Lue lisää >>

Vertaile

Saatavuusarvio: Heti varastossa

Tuotekoodi: SLIMR25310

EAN-koodi: 7350007336620

Löysitkö muualta halvemmalla?

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 € -
Toimitustavat  

Katso myös muut tuotteet ryhmässä Tuholaisille

Silverline 80DG2 sekä Silverline 30 jyrsijäkarkotin / hiirikarkotin / rottakarkotin

Kaksi tehokasta Silverlinen jyrsijäkarkotinta. Ainutlaatuiseen ultraääneen perustuva hiirikarkotin häätää hiiret ja muut pienjyrsijät tehokkaasti sekä estää niitä asettumasta uudestaan samalle alueelle.
Karkottimen toiminta perustuu erityiseen A-Guard™ -korkeataajuusääneen, joka luo jyrsijöille epämiellyttävät elinolosuhteet, jolloin ne jättävät alueen.
Silverline 80DG2 hiiri- ja rottakarkotin on lisäksi varustettu Electro Pulse® -sähkömagneettisia pulsseja lähettävällä toiminnolla. Electro Pulse® -järjestelmä lähettää sähkömagneettisia pulsseja, joka estää hiiriä ja rottia käyttämästä kaapelikoteloita kulkureitteinään. Automaattisesti ohjautuvat ja säätyvät sähkömagneettiset pulssit täydentävät ultraäänen vaikutusta ja tämän ominaisuuden ansiosta tilan väliseinät muuntuvat jyrsijöille sietämättömiksi kulkuteiksi.
Helppokäyttöinen jyrsijäkarkotin laitetaan pistorasiaan ja se on heti toimintavalmis. Pakkaukseen sisältyy kaksi hiiri- ja rottakarkotinta, joiden vaikutusalue on yhteensä noin 110 m² (80 m² ja 30 m²). Karkottimet asetetaan suojattavaan tilaan.

Ihmiset eivät joitakin poikkeustapauksia lukuunottamatta kuule korkeataajuusääniä eikä se häiritse esimerkiksi kissoja, koiria tai lintuja. Jos taloudessa on lemmikkijyrsijöitä, kuten esimerkiksi hamstereita tai marsuja laitetta ei saa sijoittaa niiden kanssa samaan tilaan, laitteen vaikutusalueelle.
Silverline on ruotsalainen, muun muassa erilaisten tuholaiskarkottimien valmistukseen erikoistunut yritys. Silverlinen laadukkaat tuotteet on pitkälle testattuja sekä ympäristöystävällisiä.

  • Kattavuusalue: 80 m² + 30 m²
  • Käyttöjännite: 230 V
  • Mitat: (MR 80DG2) 119 x 65 x 70 mm ja (MR 30) 72 x 61 x 62 mm

Löydä DEFA lämmityslaitteet autoosi helposti rekisterinumerolla - kokeile tästä!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.


Tekee tehtävänsä

  Seppo M. 12.12.2020

Toimiva laite, laadukas.

  Markku O. 15.10.2020

Taitaa tuo uä ylettyä pudotettuun välikattoon kun ei ole sipsuttelua ja hiirten ravaamisääntä enää kuulunut.

  Mikko M. 18.12.2019

  Aarno T. 15.01.2021

  Ari K. 14.01.2021

  Tämän tuotteen ostajat tilasivat myös näitä