Katon ja julkisivun pesuaine, 5 l, Bionordic ūüôā

  • Biohajoava ja bioaktiivinen tuote
  • Pitk√§aikainen ennaltaehk√§isev√§ vaikutus
  • Riittoisa tiiviste

Haitallisten mikrobikasvustojen biologiseen poistoon tarkoitettu tiivistemuotoinen pesuliuos. Vaikuttaa pitkäaikaisesti antaen ennaltaehkäisevän suojan kasvustoja vastaan vuosiksi sekä ehkäisee puun lahoamista Lue lisää >>

39,90

32,18 alv 0 %

Heti maahantuojan varastossa! Saatavuusarvio 3-5 arkipäivää

Tuotetta ostettavissa enintään X kpl

Vertaile

Yli 95 € tilauksiin ilmainen toimitus!

Toimitus alkaen 4,90 €

Haitallisten mikrobikasvustojen (sammal, jäkälä, sieni, home) biologiseen poistoon katoilta, julkisivuista, sokkelista, pihakivetyksistä, aidoista ja hautakivistä. Bionordic on täysin biohajoava ja bioaktiivinen tuote joka se soveltuu kaikille maalatuille ja maalaamattomille rakennusmateriaaleille. Se vaikuttaa pitkäaikaisesti antaen ennaltaehkäisevän suojan kasvustoja vastaan vuosiksi, ja samalla ehkäisee puun lahoamista. Käyttövalmis liuos laimennetaan suhteessa 1:4. Sisältää biosideja.

Käyttöohje:

Katon puhdistus ja käsittely

Katon k√§sittely ty√∂stet√§√§n aina kuivassa s√§√§ss√§, ilman l√§mp√∂tilan ollessa yli +5 C. Poista ensin irtoaines katolta harjalla tai painepesulla. K√§ytt√∂liuos levitet√§√§n kuivaan pintaan matalapaineruiskulla. J√§tet√§√§n vaikuttamaan. Aine aktivoituu mm. auringonvalossa ja tuhoaa mikrobi-, lev√§- ja sammalkasvustoja. Kuollut kasvusto irtoaa pinnasta ja huuhtoutuu pois sateen ja tuulen mukana. Sen j√§lkeen voit harjata irtoaineksen. Voit my√∂s pest√§ k√§sitelt√§v√§n pinnan ensin BIONORDIC KIINTEIST√ĖN TEHOPESULLA ja sitten k√§sitell√§ pinnat. N√§in saat parhaan lopputuloksen ja varmasti puhtaan katon.

Julkisivun puhdistus ja käsittely

Levit√§ aine irtoaineksesta puhdistettuun pintaan esim. matalapainekannulla tai siveltimell√§. J√§t√§ aine vaikuttamaan. Noin 2 viikon p√§√§st√§ voit tarvittaessa harjata pinnan puhtaaksi. Voit pest√§ ty√∂stett√§v√§n pinnan ensin KIINTEIST√ĖN TEHOPESULLA ja k√§sitell√§ pinnan k√§ytt√∂liuoksella. V√§lt√§ aineen joutumista ruohikolle tai muille puutarha-kasveille. Liuoksen haittakasvustoja ehk√§isev√§ vaikutus kest√§√§ vuosia ja uusintak√§sittelyn tarve on kohteesta riippuen 2‚Äď5 vuotta.

  • Annostus: 1:4, (1 osa tiivistett√§: 4 osaa vett√§)
  • Riittoisuus: Annostus noin 0,2 l/m¬≤ eli 5 m¬≤/l, riippuen k√§sitelt√§v√§st√§ pinnasta. Kannullisella (5L) k√§sittele silloin n. 125 m2.

Tuotteella ei ole yhtään arvostelua

Ole ensimmäinen joka arvostelee tämän tuotteen!

UUTTA! Voit lisätä nyt myös kuvia kaikkien ihasteltavaksi (vapaaehtoinen)
Voit lisätä yhden tai useamman kuvan. Lähettämällä kuvan, annat meille oikeuden käyttää kuvaa markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa.

Yhteystietojasi ei julkaista.

Tuotekoodi: 20-91461

Pakkauskoko: 5 L

Vertailuhinta: 7,98 € / L

Muut tuotteet samassa ryhmässä

EAN-koodi: 4740020101665